Többszemélyes - > direct ip. Felveszed a haverod ip-jét, ő a gazda és te csatlakozol.fir3bird írta:igen-igen ugyszeretnék egyik haverommal direct ip-vel. Azt hogy tom megcsinálni? mer nem nagyon láttam azt az opciótdanko94 írta:Akkor sajna az online game ről lemondhacc maximum IP-játszhacc a haverokkalfir3bird írta:hát nem éppennemvolt rá pénzem
Fifa, PES, FM
-
- Director del Fútbol
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
igen-igen ugyszeretnék egyik haverommal direct ip-vel. Azt hogy tom megcsinálni? mer nem nagyon láttam azt az opciótdanko94 írta:Akkor sajna az online game ről lemondhacc maximum IP-játszhacc a haverokkalfir3bird írta:hát nem éppennemvolt rá pénzem
hát nem éppendanko94 írta:Eredeti a game-d???fir3bird írta:Most próbáltam keresni online játkhoz frissitést, de sehol nem találok! FIFAHUNGARY-n meg nemüxik amit találtam.Tudna vki segíteni? (08-ról van szó)

Most próbáltam keresni online játkhoz frissitést, de sehol nem találok! FIFAHUNGARY-n meg nemüxik amit találtam.Tudna vki segíteni? (08-ról van szó)
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nekem a Fifa 2005-volt a kedvencem. Nagyon szerettem ahogy a csapatot be lehetett állítani... Jaj, azok a régi szép idők... 

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
-
- Director del Fútbol
Szerintem is, meg a 2003 volt még nagy újítás, a pályára vetített csapatlogókkal, nem is értem miért vették kifir3bird írta:
Nekem mondjuk tetszik a FIFA 08...maga az hogy csomó bajnokság benne van, eredeti mezek, átigazolások stb stb...de hát kinek mi ugyemondjuk sztem a 2002 is jó volt
azzal rengeteget toltam.Ami még nálam bevált az a 2005 volt, az jól megvolt csinálva

Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
Nekem mondjuk tetszik a FIFA 08...maga az hogy csomó bajnokság benne van, eredeti mezek, átigazolások stb stb...de hát kinek mi ugyegekkodan írta:A FIFA 08 a fifa-széria egyik legkotványabb darabja. Talán utoljára a 2002 volt ennyire pocsék. Évek óta nem csináltak ekkora 'mit is' ?. Az EURO 2008 sokkal jobb és a grafika is javult, bár hiányolom az EURO 2004-hez hasonló ceremóniákat. A mostani játékban ha megnyered az EB-t, utána semmi extra csillogó cineplay nincs, csak a jól bevált és évekkel ezelőtt megírt trófea-átvétel.

-
- Director del Fútbol
A FIFA 08 a fifa-széria egyik legkotványabb darabja. Talán utoljára a 2002 volt ennyire pocsék. Évek óta nem csináltak ekkora 'mit is' ?. Az EURO 2008 sokkal jobb és a grafika is javult, bár hiányolom az EURO 2004-hez hasonló ceremóniákat. A mostani játékban ha megnyered az EB-t, utána semmi extra csillogó cineplay nincs, csak a jól bevált és évekkel ezelőtt megírt trófea-átvétel.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
Ja akkor azért megy olyan jól a 08torrestoni írta:Másrészt...: megértem az EAS-ot abban, hogy a Fifa Pc verziója legyen lebutítva azért, hogy a lehető letöbben (a PC-jük teljesítményétől függetlenül) tudják használni, de ez nem megoldás. Sokkal jobban tennék, ha egy értelmesebb, komolyabb hardver-t igénylő játékot is készítenének PC-re, mert elismerem, hogy ég és föld a konzolra írt Fifa és a Pc-re írt Fifa, de nem szándékozok befektetni egy Xbox-ba, s mivel egész jól muzsikál a gépem, szeretnék végre egy értelmes Fifa-t látni, addig pedig maradok a PES-nél.

köszifir3bird írta:http://torrents.to/search/209/fifa+mana ... crack.htmltenkl írta:Pontosan mennyiben külömbözik a FIFA manager a football managertől?én letöltöttem a FIFA-t, de nincs hozzá crack-em. Valaki nem tud szerezni egyet nekem?![]()
elvileg működő crack! amugy én alapból FIFA párti vagyok, más focis játékok alapból nem érdekelnek

Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Például abban, hogy angol (s esély sincs magyarosításra), de ez nem nagy probléma. Másrészt látványosabb, de én a Football Manager-t részesítem előnyben, élethűbb, viszont a Fifa M. interaktívabb, s vannak benne jó ötletek, valamint én úgy játszottam, hogy egy játékost (Huntelaar) játszattam játékoskarrier módban, s ez szórakoztató volt.
Másrészt...: megértem az EAS-ot abban, hogy a Fifa Pc verziója legyen lebutítva azért, hogy a lehető letöbben (a PC-jük teljesítményétől függetlenül) tudják használni, de ez nem megoldás. Sokkal jobban tennék, ha egy értelmesebb, komolyabb hardver-t igénylő játékot is készítenének PC-re, mert elismerem, hogy ég és föld a konzolra írt Fifa és a Pc-re írt Fifa, de nem szándékozok befektetni egy Xbox-ba, s mivel egész jól muzsikál a gépem, szeretnék végre egy értelmes Fifa-t látni, addig pedig maradok a PES-nél.
Másrészt...: megértem az EAS-ot abban, hogy a Fifa Pc verziója legyen lebutítva azért, hogy a lehető letöbben (a PC-jük teljesítményétől függetlenül) tudják használni, de ez nem megoldás. Sokkal jobban tennék, ha egy értelmesebb, komolyabb hardver-t igénylő játékot is készítenének PC-re, mert elismerem, hogy ég és föld a konzolra írt Fifa és a Pc-re írt Fifa, de nem szándékozok befektetni egy Xbox-ba, s mivel egész jól muzsikál a gépem, szeretnék végre egy értelmes Fifa-t látni, addig pedig maradok a PES-nél.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
http://torrents.to/search/209/fifa+mana ... crack.htmltenkl írta:Pontosan mennyiben külömbözik a FIFA manager a football managertől?én letöltöttem a FIFA-t, de nincs hozzá crack-em. Valaki nem tud szerezni egyet nekem?![]()
elvileg működő crack! amugy én alapból FIFA párti vagyok, más focis játékok alapból nem érdekelnek

FIFA08 Managerhez tud valaki magyarosítást????komoly játék nagyon!!!Haverommal most tolom!!Cselszkivel vagyok/mer angolt akart játszani ezért én is angoil csapattal lettem hogy jól elverjem/és a Barcaból igazolok akit csak tudok!!Xavi zambrotta Millito oleguer meg silvynho má megvan:
Oli nagyon nagy vétel volt 1meccs 1 gól 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kaka10 2008.05.24. 20:53:08-kor.
Pontosan mennyiben külömbözik a FIFA manager a football managertől?fir3bird írta: ... Ja és még vmi sztem a FIFA manager jobb mint a Football manager...
én letöltöttem a FIFA-t, de nincs hozzá crack-em. Valaki nem tud szerezni egyet nekem?

Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
Na igen...énis töltögetem, sztem sem kell nagy gépigény hozzá...én annyit tudok ebben segíteni hogy nekem a FIFA 08 közepes grafon megy elég jól pedig olyan gépem vansocio66 írta:ok,ok és a gépigénye milyen? elvileg ehhez a játékmenethez nem kell olyan egetrengető..vagy igen?

A FIFA 08-ban amugy elég érdekes, mert a kismeze a Magyar válogatottnak amikor kiválasztod a csapatot, ott az eredeti adidasos mez van, viszont ha meccselsz vele sima piros mez van...
ok,ok és a gépigénye milyen? elvileg ehhez a játékmenethez nem kell olyan egetrengető..vagy igen?szajko írta:Hát van gyors szimuláció van olyan h minden meccs eredményét mutatja,van olyan amikor kérdezi tőled a gép h mitcsináljon a csapat és cserélni is lehet meg van a rendes meccs nézés!socio66 írta:Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy mi a véleményetek a Fifa 08 Manager-ről? Miről szól a játék? A meccseket csak nézni lehet? Igy is izgalmas a játék? Milyen a gépigénye? Irjon már vki légyszives egy pár sort a játékrol!
Szerintem nagyon jó játék,ha nem játszottam vele 70-80 órát akkor ... legyek és hát arról szól a játék h Bajnoki címre vezessük a csapatot vagy éppen Bl vagy Uefa kupa győzelemre lehet lenni Válogatott csapattal is és az Uefa Euro-t is meglehet nyerni akár 1szerre irányíthatunk Klub és Válogatott csapatot is! Lehet olyan módot is választani ahol a gép választ nekünk csapatot 3-at vagy akár 6-ot és ha szimpatikusnak tűnő a csapathoz írunk alá ha nem akkor nem....Szóval szerintem töltsd le nem bánod meg!Faja 1 játék....
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Onnan próbálom de hiába, cd/dvd kéri h helyezzem be..Csak a Barca! írta:Autorunból indítod az installt? Ha igen próbáld a lemezről. keresd meg a setup exét, vagy valami hasonlót.

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Autorunból inditod az installt? Ha igen próbáld a lemezről. keresd meg a setup exét, vagy valami hasonlót.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Nem hiszem. Vagyis daemon toolsal be mountolom aztán megnyitom sajátgépbe, utálna telepítésre kattintok és azt írja hogy helyezzem be a cd/dvd-t.Csak a Barca! írta:A fájlnak az elérési útját kéri? mert ha igen, akkor keresd meg a lemezen és katt. Lehet így menni fog, ha ez a baj.Ronaldinho&Barca írta:Nos, megszereztem én is ezt a híres Euro 2008-as játékot. Csak annyi a gondom, hogy amikor telepíteném kiírja hogy helyezzem be a cd/dvd-t ?! Ezt nem crackelni kéne, vis ha nem indul a játék akkor azt szoktuk ugye, de ez már telepítésnél bekrepál.Vki tud vmi megoldást rá?

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Hát van gyors szimuláció van olyan h minden meccs eredményét mutatja,van olyan amikor kérdezi tőled a gép h mitcsináljon a csapat és cserélni is lehet meg van a rendes meccs nézés!socio66 írta:Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy mi a véleményetek a Fifa 08 Manager-ről? Miről szól a játék? A meccseket csak nézni lehet? Igy is izgalmas a játék? Milyen a gépigénye? Irjon már vki légyszives egy pár sort a játékrol!
Szerintem nagyon jó játék,ha nem játszottam vele 70-80 órát akkor ... legyek és hát arról szól a játék h Bajnoki címre vezessük a csapatot vagy éppen Bl vagy Uefa kupa győzelemre lehet lenni Válogatott csapattal is és az Uefa Euro-t is meglehet nyerni akár 1szerre irányíthatunk Klub és Válogatott csapatot is! Lehet olyan módot is választani ahol a gép választ nekünk csapatot 3-at vagy akár 6-ot és ha szimpatikusnak tűnő a csapathoz írunk alá ha nem akkor nem....Szóval szerintem töltsd le nem bánod meg!Faja 1 játék....
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
A fájlnak az elérési útját kéri? mert ha igen, akkor keresd meg a lemezen és katt. Lehet így menni fog, ha ez a baj.Ronaldinho&Barca írta:Nos, megszereztem én is ezt a híres Euro 2008-as játékot. Csak annyi a gondom, hogy amikor telepíteném kiírja hogy helyezzem be a cd/dvd-t ?! Ezt nem crackelni kéne, vis ha nem indul a játék akkor azt szoktuk ugye, de ez már telepítésnél bekrepál.Vki tud vmi megoldást rá?
- Fernando
- Llegenda del Barça
PS2-n jo játék nagyon!Messa írta:Nemtom, sztem töltsd le, nekem nem nagyon jött be a game, már próbáltam.torrentkiller írta:Szerintetek megéri leszedni az EURO 2008at? A fifa után már nem nagyon reménykedem. Ja és nemtudjátok hogy konzolra jön-e??

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)