Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Milyen értelemben nem egy kaliber?Játéktudást tekintve?Vagy miért nem említhetők egy lapon?Bányász!
A két játékos nem egy kaliber, nem említhetők egy lapon.
azér a Dundi ott van a szeren!!Portugálokat is kivégezte!!kúman meg behívta a válogatottba!!!De azér annyira nem volt az hinta!!!Rosz ütemű belépő!!!Barcaboy08 írta:Egy remek kis video ,ahogy a mi kis szupersztárunk berakja a hintába Piquét...![]()
Németh VS Piqué!http://www.youtube.com/watch?v=v1zq7rdqCEo
ott a tizzi!!!!
Jó nagy fejtörést okoztál NekemTomy_ írta:de sajnálom h elmentmindenesetre sok sikert neki a továbbiakban
Hát barátom igazat szóltál..!Ha egyszer lefalcolt..!De jöjjön, győzzőn meg a játékával..!Én lennék a legboldogabb, ha hatalmasat játszana!Minden elismerésem az övé lenne..!Mr. Master írta:Nekem egyik sem szimpatikus... Sajnálom, hogy ez történt Piquet-vel és Cesckel meg Meridával... Mindegyiköjüket szivesen látnám, de attol még megmarqadna a keserü szájizem... Remélem meggyöz minket a játékával! Egyébként én Meridát visszavárom hasonlo körülmények között, mint Piquet-t, ellenben Fabregasért nem inditanék offenzivát, max ha valaki (jelesül real madrid) megegyezne az árban, akkor azt illene kicsengetnünk, de másként sehogy... És várom már, hogy Platini ne csak a száját (pofáját) jártassa az ifi játékosok védelmével kapcsolatban...