Gerard Piqué
Sztem is jó vétel volt, a pénzér meg fogja érni, Egyébként hány centi pontosan?

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Varga Tamás írta a Dos Santos topicban:
Mert akkor ezek szerint Fabregas nagy játékos lett így nagyobb áruló mint Pique?
Ne haragudj csak nem értem miért gondolod így....
Nem akartam szétoffolni a másik topicot.Bár itt is kicsit off de kevésbé talán...
Milyen értelemben nem egy kaliber?Játéktudást tekintve?Vagy miért nem említhetők egy lapon?Bányász!
A két játékos nem egy kaliber, nem említhetők egy lapon.
Mert akkor ezek szerint Fabregas nagy játékos lett így nagyobb áruló mint Pique?
Ne haragudj csak nem értem miért gondolod így....
Nem akartam szétoffolni a másik topicot.Bár itt is kicsit off de kevésbé talán...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
azér a Dundi ott van a szeren!!Portugálokat is kivégezte!!kúman meg behívta a válogatottba!!!De azér annyira nem volt az hinta!!!Rosz ütemű belépő!!!Barcaboy08 írta:Egy remek kis video ,ahogy a mi kis szupersztárunk berakja a hintába Piquét...![]()
Németh VS Piqué!http://www.youtube.com/watch?v=v1zq7rdqCEo
ott a tizzi!!!!
-
- Eurobarca Staff
Jó nagy fejtörést okoztál NekemTomy_ írta:de sajnálom h elmentmindenesetre sok sikert neki a továbbiakban

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Barcaboy08
- Jugador d'estrella
Egy remek kis video ,ahogy a mi kis szupersztárunk berakja a hintába Piquét...
Németh VS Piqué!
http://www.youtube.com/watch?v=v1zq7rdqCEo
ott a tizzi!!!!

Németh VS Piqué!

ott a tizzi!!!!

„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
Tanuljátok már meg hogy ő Piqué és nem Piquet !
Üdv újra a Barcelona csapatában!
Sok sikert! 

Nagyon örülök, hogy visszatért. Őszintén remélem, hogy be fog válni!
Sok sikert Gerard!
Sok sikert Gerard!
- Primitive
- Entrenador del Barça
Üdv Piqué a csapatban
Nem nagy elvárásaim vannak a gyerekkel kapcsolatban, csak mutasson egy bizonyos szintet, és ne ingadozzon...
Annyira nem figyeltem a pályafutását, de mint azt előttem is leírták, kellett már egy 'hórihorgas' védő is, így legalább nem vagyunk esélytelenek a 'légtérben'.
Remélem, hogy benne még él a 'Més que un Club' feeling, és a szivét is kiteszi a pályára. Nekem ez a legfontosabb, ha látom, hogy küzd, akar, harap, akkor nagyon meg fogom szeretni.
Hajrá

Annyira nem figyeltem a pályafutását, de mint azt előttem is leírták, kellett már egy 'hórihorgas' védő is, így legalább nem vagyunk esélytelenek a 'légtérben'.
Remélem, hogy benne még él a 'Més que un Club' feeling, és a szivét is kiteszi a pályára. Nekem ez a legfontosabb, ha látom, hogy küzd, akar, harap, akkor nagyon meg fogom szeretni.
Hajrá

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- bati1989
- Jugador del Barça
Hát barátom igazat szóltál..!Ha egyszer lefalcolt..!De jöjjön, győzzőn meg a játékával..!Én lennék a legboldogabb, ha hatalmasat játszana!Minden elismerésem az övé lenne..!Mr. Master írta:Nekem egyik sem szimpatikus... Sajnálom, hogy ez történt Piquet-vel és Cesckel meg Meridával... Mindegyiköjüket szivesen látnám, de attol még megmarqadna a keserü szájizem... Remélem meggyöz minket a játékával! Egyébként én Meridát visszavárom hasonlo körülmények között, mint Piquet-t, ellenben Fabregasért nem inditanék offenzivát, max ha valaki (jelesül real madrid) megegyezne az árban, akkor azt illene kicsengetnünk, de másként sehogy... És várom már, hogy Platini ne csak a száját (pofáját) jártassa az ifi játékosok védelmével kapcsolatban...

- fUtBoLiStA
- Jugador d'estrella
Azt kívánom neki hogy legyen tevékeny részese egy BL győzelemnek jövőre!
Nem hiába hozták vissza, most meg kell hálálnia hogy kapot még egy esélyt, nem sokakal adatik meg ez itt Barcelonába. Sok sikert!

„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”
Miguel Angel Lotina
Miguel Angel Lotina
- Danka00792
- Director del Fútbol
Üdv Piqué. Ugyanazt tudom elmondani mint Keita-nál. Sok szerencsét. 

Üdv. itt a Barcába újra
Sok sikeres évet 

Üdv újra itthon!
Sok sikert kívánok!

Sempre Barca!
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Üdv. Piqué újra a Barcában!
Annyira én őt nem ismerem, de remélem beváltja a reményeket, szükség van mindig jó védőkre, jó páran elmennek most, Milito sérüléséig meg szépen Márquezzel állják majd a frontot. 
Mindent bele Piqué!!!
U: Végre egy nyakigláb bekk.

Mindent bele Piqué!!!
U: Végre egy nyakigláb bekk.

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat: