Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A 2008-as EB- a csoportmeccsek akkor kezdődnek, amikor Game90 leírta.Fernando írta:Most ezt mire írtad? A 2004-esre? Vagy hasonló lesz az időpont a Portugál EB-hez?
18:00 és 20:45.Fernando írta:Szerk.: Nemtudja valaki, hogy mikor lesznek az EB meccsek? megint napi 2? délután egy és este? Azthiszem 5-től volt régen egy vagy 4-től meg 8-tól. de rég volt nem emlékszem pontosan. Fontos lenne mert kaptam egy nyári munka ajánlatot de ha emiatt nemnézhetem az eb-t lemondom
Clichy-t Evra vagy Abidal helyett vittem volna elFernando írta:Clichy? Minek? ottvan két balhátvéd is. Evra, Abidal. Gomis-t nemvittem volna el. Hatalmas tehetségnek tűnik, de 18 éves 4 év múlva is csak 22 lesz. Trezeguet meg remek szezont játszott.
Sztem a hollandoknál csak egy baj van, hogy nagyon gyenge a védelmük. A középpályások és a csatárok viszont rohadt jók. Amúgy van Basten pihenteti van Persie-t, hogy nehogy megsérüljön az EB-ig...barca99 írta:Viszont a hollandok leégésében egyet értek veled.
Ezt tegnap ovlastag texten, még a szászló is fordítva volt stb... Meg a jegyzőkönyve is ugyvolt írva h Litvánia.Etooka írta:Az nem rossz!Ekkora bakit még mi magyarok sem tudnánk csinálni!
Az nem rossz!
Túlsokat nemhinném, hogy fog játszani Gomis. Anelka, Benzema, Henry. És csak a 4. számú csatár. Nemhinném, hogy Domenech kockáztatni fog a halál csoportba. Bár a hollandok sztem csúnyán leégnek most is. Olasz, francia továbbjutást várok.barcalonapeti írta:szerintem az eb után mindenki meg fogja érteni hogy miért gomis és mért nem trezegol és remélem hogy egyszer it fog játszani mert nagyon ügyes jol bánik a labdával barca szurkolo vagyok nem szégyen utálni fogom a reált amig csak élek![]()
Mert a fél szezont itt is a kórházban,meg felépüléssel töltené....egyébként nagy játékos lenne!Fernando írta:Törököknél is, kimaradt Bastürk meg Altintop.![]()
Rosicky is hiányozni fog nekem ez EB-ről...
Hamár irányító akkor miért Hleb? miért nem Rosicky?
És siker, hírnév, érmek....bouba írta:Pénz...Pénz...Pénz...Demonhunter írta:Gomis tényleg berobbant és lehet hogy jövőre más klúbnál lesz.De!Ahogy hallottam nagyon jól megvan a rajongókkal, szeretik.És a gólörömét is imádják mert valami régebbi Ettienni csávó öröme volt ilyen mászós izé...
Tehát lehet hogy nem megy el.De én nem értem hogy vannak olyan kis klubboknál játékosok,akikat szeretnek, és a csapból is az jön hogy mennyire szeretik egymást a rajongókkal, aztán elmennek.Mint Pl Hajnal...ez érthetetlen...
Pénz...Pénz...Pénz...Demonhunter írta:Gomis tényleg berobbant és lehet hogy jövőre más klúbnál lesz.De!Ahogy hallottam nagyon jól megvan a rajongókkal, szeretik.És a gólörömét is imádják mert valami régebbi Ettienni csávó öröme volt ilyen mászós izé...
Tehát lehet hogy nem megy el.De én nem értem hogy vannak olyan kis klubboknál játékosok,akikat szeretnek, és a csapból is az jön hogy mennyire szeretik egymást a rajongókkal, aztán elmennek.Mint Pl Hajnal...ez érthetetlen...
Atya Isten! Ez tényleg nem viccel ez a gyerek.Drigo írta:Ráadásul nem akármekkora gólokat lőtt a srác, ha valakit érdekel ITT megnézheti.
Ráadásul nem akármekkora gólokat lőtt a srác, ha valakit érdekel ITT megnézheti.Csak a Barca! írta:France 2 - 0 Ecuador
gólszerző: Bafetimbi Gomis
Nem semmi a srác, nagyon berobbant. Csereként állt be és 2 gólt lőtt. Ha így folytatja az Ebn is, akkor jövőre már nem a Saint-Etienneben fog játszani. Sorba állnak majd érte az élcsapatok.