A 2008-as EB- a csoportmeccsek akkor kezdődnek, amikor Game90 leírta.Fernando írta:Most ezt mire írtad? A 2004-esre? Vagy hasonló lesz az időpont a Portugál EB-hez?
Nemzetközi Labdarúgás - Válogatottak, Egyéb bajnokságok
-
- Az Eurobarca Anonymusa

- Fernando
- Llegenda del Barça
Most ezt mire írtad? A 2004-esre? Vagy hasonló lesz az időpont a Portugál EB-hez?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- aka Game90
18:00 és 20:45.Fernando írta:Szerk.: Nemtudja valaki, hogy mikor lesznek az EB meccsek? megint napi 2? délután egy és este? Azthiszem 5-től volt régen egy vagy 4-től meg 8-tól. de rég volt nem emlékszem pontosan. Fontos lenne mert kaptam egy nyári munka ajánlatot de ha emiatt nemnézhetem az eb-t lemondom
- Fernando
- Llegenda del Barça
Igazad van tényleg 22. Neharagudj. Nemtudom honnan jött ez a 18 nekem. 
Szerk.: Nemtudja valaki, hogy mikor lesznek az EB meccsek? megint napi 2? délután egy és este? Azthiszem 5-től volt régen egy vagy 4-től meg 8-tól. de rég volt nem emlékszem pontosan. Fontos lenne mert kaptam egy nyári munka ajánlatot de ha emiatt nemnézhetem az eb-t lemondom

Szerk.: Nemtudja valaki, hogy mikor lesznek az EB meccsek? megint napi 2? délután egy és este? Azthiszem 5-től volt régen egy vagy 4-től meg 8-tól. de rég volt nem emlékszem pontosan. Fontos lenne mert kaptam egy nyári munka ajánlatot de ha emiatt nemnézhetem az eb-t lemondom

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- aka Game90
Clichy-t Evra vagy Abidal helyett vittem volna elFernando írta:Clichy? Minek? ottvan két balhátvéd is. Evra, Abidal. Gomis-t nemvittem volna el. Hatalmas tehetségnek tűnik, de 18 éves 4 év múlva is csak 22 lesz. Trezeguet meg remek szezont játszott.

Gomis most 22...
- Fernando
- Llegenda del Barça
Clichy? Minek? ottvan két balhátvéd is. Evra, Abidal. Gomis-t nemvittem volna el. Hatalmas tehetségnek tűnik, de 18 éves 4 év múlva is csak 22 lesz. Trezeguet meg remek szezont játszott.
-
- aka Game90
Ez a Domenech egy barom...
Sztem: Mexes > Boumsong/Thuram, Sagna > Clerc/Sagnol, Flamini > Toulalan, Trezeguet > Gomis, Cissé > Govou...és Clichy is befért volna nálam a keretbe.

Sztem: Mexes > Boumsong/Thuram, Sagna > Clerc/Sagnol, Flamini > Toulalan, Trezeguet > Gomis, Cissé > Govou...és Clichy is befért volna nálam a keretbe.
Sztem a hollandoknál csak egy baj van, hogy nagyon gyenge a védelmük. A középpályások és a csatárok viszont rohadt jók. Amúgy van Basten pihenteti van Persie-t, hogy nehogy megsérüljön az EB-ig...barca99 írta:Viszont a hollandok leégésében egyet értek veled.

- Fernando
- Llegenda del Barça
Ezt tegnap ovlastag texten, még a szászló is fordítva volt stb... Meg a jegyzőkönyve is ugyvolt írva h Litvánia.Etooka írta:Az nem rossz!Ekkora bakit még mi magyarok sem tudnánk csinálni!
Az nem rossz!

.
Nana...
Én nem írnám le a halálcsoportból egyik csapatot sem. Annyira kézenfekvő lenne, hogy a két VB-döntős megy tovább, hogy szerintem az egyik tuti elhullik. Most az olaszokra tippelnék. De a 4 csapatból 3-t egy-egy idióta vezet, ezért még bármi kisülhet...
Nehogy a végén a román - holland duó menjen tovább.
Ilyen meccseken én sose tudnék biztosat mondani.
Viszont a hollandok leégésében egyet értek veled.
(Pedig régen mekkora kedvencek voltak)
Szerk.: Na E Z a nem semmi.

Én nem írnám le a halálcsoportból egyik csapatot sem. Annyira kézenfekvő lenne, hogy a két VB-döntős megy tovább, hogy szerintem az egyik tuti elhullik. Most az olaszokra tippelnék. De a 4 csapatból 3-t egy-egy idióta vezet, ezért még bármi kisülhet...

Ilyen meccseken én sose tudnék biztosat mondani.
Viszont a hollandok leégésében egyet értek veled.

Szerk.: Na E Z a nem semmi.

- Fernando
- Llegenda del Barça
Túlsokat nemhinném, hogy fog játszani Gomis. Anelka, Benzema, Henry. És csak a 4. számú csatár. Nemhinném, hogy Domenech kockáztatni fog a halál csoportba. Bár a hollandok sztem csúnyán leégnek most is. Olasz, francia továbbjutást várok.barcalonapeti írta:szerintem az eb után mindenki meg fogja érteni hogy miért gomis és mért nem trezegol és remélem hogy egyszer it fog játszani mert nagyon ügyes jol bánik a labdával barca szurkolo vagyok nem szégyen utálni fogom a reált amig csak élek![]()
Szerk.: Új hír:
Steve McClaren lefog ülni a Twente kispadjára. A klub érdekelt a Bajnokok Ligájában is.
-
- Barça C
szerintem az eb után mindenki meg fogja érteni hogy miért gomis és mért nem trezegol és remélem hogy egyszer it fog játszani mert nagyon ügyes jol bánik a labdával barca szurkolo vagyok nem szégyen utálni fogom a reált amig csak élek

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Mert a fél szezont itt is a kórházban,meg felépüléssel töltené....egyébként nagy játékos lenne!Fernando írta:Törököknél is, kimaradt Bastürk meg Altintop.![]()
Rosicky is hiányozni fog nekem ez EB-ről...
Hamár irányító akkor miért Hleb? miért nem Rosicky?

- Fernando
- Llegenda del Barça
Törököknél is, kimaradt Bastürk meg Altintop.

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Hát Hajnalnál egyértelműen a pénz.
De Ő ezt meg is mondta.És meg is lehet érteni.Monjuk szerintem az se olyan rossz,h hetente 70ezer ember előtt fog játszani N.o egyik legnépszerűbb csapatában.
Másoknál...akiket uyge klasszis csapatok hívnak azoknál azért már nem feltétlenül a pénz a motiváció.
Mert hát mindenki a sikerekér játszik,h nyerjen.És ezt csak nagy csapatban érheti el.
Szóval mindenkit meg lehet érteni.
Ha Maldini nem a Milanban nevelkedik akkor nyílván Ő se lenne a klubhűség mintája....
De Ő ezt meg is mondta.És meg is lehet érteni.Monjuk szerintem az se olyan rossz,h hetente 70ezer ember előtt fog játszani N.o egyik legnépszerűbb csapatában.
Másoknál...akiket uyge klasszis csapatok hívnak azoknál azért már nem feltétlenül a pénz a motiváció.
Mert hát mindenki a sikerekér játszik,h nyerjen.És ezt csak nagy csapatban érheti el.
Szóval mindenkit meg lehet érteni.
Ha Maldini nem a Milanban nevelkedik akkor nyílván Ő se lenne a klubhűség mintája....

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Jugador del Barça
És siker, hírnév, érmek....bouba írta:Pénz...Pénz...Pénz...Demonhunter írta:Gomis tényleg berobbant és lehet hogy jövőre más klúbnál lesz.De!Ahogy hallottam nagyon jól megvan a rajongókkal, szeretik.És a gólörömét is imádják mert valami régebbi Ettienni csávó öröme volt ilyen mászós izé...
Tehát lehet hogy nem megy el.De én nem értem hogy vannak olyan kis klubboknál játékosok,akikat szeretnek, és a csapból is az jön hogy mennyire szeretik egymást a rajongókkal, aztán elmennek.Mint Pl Hajnal...ez érthetetlen...
Egyébként hihetetlen, hogy a nagyobb európai válogatottak élén mekkora shrek-fejek vannak... Aragones, Donadoni, Domenech, Van Basten...
Komolyan mondom, néha egy-egy EB2008-as keret láttán nem tudom, hogy ezek mivel foglalkoztak idén...
Franciáknál hol van pl. Flamini, Sagna, Clichy? Vagy Sagna nem francia válogatott, hogy még a bő keretben sem volt benne? Bezzeg a vén Sagnol majd ott lesz...
És akkor a többi kapitányról/keretről nem is írtam.

Komolyan mondom, néha egy-egy EB2008-as keret láttán nem tudom, hogy ezek mivel foglalkoztak idén...

Franciáknál hol van pl. Flamini, Sagna, Clichy? Vagy Sagna nem francia válogatott, hogy még a bő keretben sem volt benne? Bezzeg a vén Sagnol majd ott lesz...
És akkor a többi kapitányról/keretről nem is írtam.

Pénz...Pénz...Pénz...Demonhunter írta:Gomis tényleg berobbant és lehet hogy jövőre más klúbnál lesz.De!Ahogy hallottam nagyon jól megvan a rajongókkal, szeretik.És a gólörömét is imádják mert valami régebbi Ettienni csávó öröme volt ilyen mászós izé...
Tehát lehet hogy nem megy el.De én nem értem hogy vannak olyan kis klubboknál játékosok,akikat szeretnek, és a csapból is az jön hogy mennyire szeretik egymást a rajongókkal, aztán elmennek.Mint Pl Hajnal...ez érthetetlen...

-
- Capitá del Barça
Gomis tényleg berobbant és lehet hogy jövőre más klúbnál lesz.De!Ahogy hallottam nagyon jól megvan a rajongókkal, szeretik.És a gólörömét is imádják mert valami régebbi Ettienni csávó öröme volt ilyen mászós izé...

- fUtBoLiStA
- Jugador d'estrella
Télleg nem rossz kis játékos ez a Gomis gyerek! Még lehet hogy az EB végére megbocsátanak Domenechnek hogy nem Trezególt vitte ki a tornára...!
Közbe szűkült a Francia válogatott!
Cisse, Ben Arfa, Flamini
kimaradt az EB keretből!!!

Közbe szűkült a Francia válogatott!
Cisse, Ben Arfa, Flamini

„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”
Miguel Angel Lotina
Miguel Angel Lotina
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Atya Isten! Ez tényleg nem viccel ez a gyerek.Drigo írta:Ráadásul nem akármekkora gólokat lőtt a srác, ha valakit érdekel ITT megnézheti.
-
- Eurobarca Staff
Ráadásul nem akármekkora gólokat lőtt a srác, ha valakit érdekel ITT megnézheti.Csak a Barca! írta:France 2 - 0 Ecuador
gólszerző: Bafetimbi Gomis
Nem semmi a srác, nagyon berobbant. Csereként állt be és 2 gólt lőtt. Ha így folytatja az Ebn is, akkor jövőre már nem a Saint-Etienneben fog játszani. Sorba állnak majd érte az élcsapatok.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
France 2 - 0 Ecuador
Nem semmi a srác, nagyon berobbant. Csereként állt be és 2 gólt lőtt. Ha így folytatja az Ebn is, akkor jövőre már nem a Saint-Etienneben fog játszani. Sorba állnak majd érte az élcsapatok.