Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erre van lehetőség, de onnantól kezdve szabadon igazolhatóvá válik, érthető, hogy a Barca pénzt akar belőle látni.Zsoma írta:Szerződésszegésért nem lehetne vele egyoldalúan szerződést bontani? Edzéseket nem nagyon látogat mostanság, csak az elnéző vezetőség töketlenkedése miatt úszta meg eddig is a "sérülése" mögé bújtatással...
Most ha ezt irónikusan érted,akkor értemFernando írta:Nemtudom Ti hogy vagytok vele. Nemvagyok se pénzügyi főnök sem gazdasági igazgató a Barcánál. De nekem többet ért egykét mozdulata idén a messze a csúcsformától Ronaldinhótol mint 40 millió euró.
sztem kölcsön kéne adni fél évre monyuk a GremionakDave87 írta:Talán az lenne a legjobb, ha szépen eldöntené, szeretne-e még focizni.
Nem tudom, szerintem maga sem tudja.
Aztán ha igen, menjen vissza Brazíliába és kezdjen elölről mindent.
Ja, hát persze, onnan meg nem hívja senki, ára + csillagászati fizetése miatt.
Elképzelhetetlennek tartom, hogy az angol bajnokságban, amellett is a Man Cityben kivirágozzon. De ne legyen igazam.
Nagyon örülnék, ha maradna, de hát semmi értelme...
Első ok!gekkodan írta:G-Jay!
Egyoldalú szerződésbontás esetén pengetheted ki egy összegben a hátralévő lóvét. Ha R10 nem akar már nagyon focizni, akkor nem fog belemenni ebbe és ki fogjuk fizetni mint a katonatiszt.
Ad 2: Tavaly nyáron már túl volt egy pocsék szezonon, vitte volna elég csapat jó pénzért. Nem egyedül én voltam úgy vele, hogy itt már nem fog neki menni. 1 éve ezt makogom
gekkodan írta:Rossell szavai csengenek vissza a fülemben. Ha akkor eladtuk volna, mikor ő is ezt mondta, most nem itt lennénk.... És bőven 40-50 milla lenne a zsebünkben, az ilyen Alves-féle mizériák már le lennének zárva. De sajnos az egész keret veszített az értékéből, leszámítva Messit. Ronaldinho pedig már fabadkát sem ér ahhoz képest, hogy 2 éve a világ legdrágább játékosaként tartották számon. Ügyes volt a vezetőség....
Ha nem megy el akkor is kapja 2010-ig az évi 8 millás fizut és mellé a prémiumokat, akár játszik, akár nem. Szóval el tud ő még lébecolni 2 évig a tutiban és nem tudsz vele semmit kezdeni.Etooka írta:Lehet,hogy ez még jól is jöhet nekünk!MErt ha nincs érdeklődő,talán felkapja a fejét,hogy ebből már nem élhet meg,azaz újra teljesítenie kell!Ha viszont teljesít,újra felmegy az ára!Jó lenne!Nem hiszem,hogy a City neki vonzó lenne!
Jajj mert a vezetőség tehet arról hogy [auto_cenzúra] sem ér. Ja és 2 évvel ezelőtt adtak vna 40-50 millát, de akkor még magasan a világ legjobbja volt. Ha akkor eladjuk akkor meg levették volna a Senyor Presidente fejét. Akkor még nem lehetett tudni hogy ez lessz...gekkodan írta:Rossell szavai csengenek vissza a fülemben. Ha akkor eladtuk volna, mikor ő is ezt mondta, most nem itt lennénk.... És bőven 40-50 milla lenne a zsebünkben, az ilyen Alves-féle mizériák már le lennének zárva. De sajnos az egész keret veszített az értékéből, leszámítva Messit. Ronaldinho pedig már fabadkát sem ér ahhoz képest, hogy 2 éve a világ legdrágább játékosaként tartották számon. Ügyes volt a vezetőség....
cselesen kiszedtéksocio66 írta:nem azért,de hol írják hogy a Milan játékosa? annyit olvasok hogy nyáron elmegy az Fc Barcelonától...tenkl írta:yézusom a wikipedia már a milán játékosaként írja:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Ronaldinho