Ronaldinho Gaúcho #4
Hát nemtudom... eddig végig úgy gondoltam, hogy mindenképpen el kell adni. De így hogy senki se kéri (csak a ManCity, oda meg nem hiszem hogy akar menni) lehet hogy megérné még egy évet itt tartani. Én bízok Guardiolában, hogy őt és még pár játékost formába hoz. De természetesn 30 milla fölött ha van érdeklődő, ahova menni akar, nem tartanám itt.

Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
Szerintem nem fog elmenni nem kell már senkinek és azt hiszi hogy jövőre is az lesz mint Frankel hogy őp szépen alibizik és kapja a 8,5millát évente...
Guardiola majd gatyába rázza remélem bár sztem nem fog úgy játszani mint 2 évce lehetetlen ugyanazt a fizikumot elérni ... De a szabikat mégf be tudja vágni még jók a passzai csak nem tud annyit futni éls nem olyan gyorsan
Ezt meghalgatni először
Ezt utána
Guardiola majd gatyába rázza remélem bár sztem nem fog úgy játszani mint 2 évce lehetetlen ugyanazt a fizikumot elérni ... De a szabikat mégf be tudja vágni még jók a passzai csak nem tud annyit futni éls nem olyan gyorsan
Ezt meghalgatni először
Ezt utána
Erre van lehetőség, de onnantól kezdve szabadon igazolhatóvá válik, érthető, hogy a Barca pénzt akar belőle látni.Zsoma írta:Szerződésszegésért nem lehetne vele egyoldalúan szerződést bontani? Edzéseket nem nagyon látogat mostanság, csak az elnéző vezetőség töketlenkedése miatt úszta meg eddig is a "sérülése" mögé bújtatással...
Le kell vele ülni, megmondani neki,hogy csinálhatja a cirkuszt, de akkor nem játszik egy évig, lehet meggondolná magát.
Vicc,hogy szerződéssel ( nem akármilyennel) rendelkező játékosok zsarolhatják klubjukat. Ide értve C.Ronaldót,Robinhot is
"Egy az Isten, egy a Nemzet"
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Most ha ezt irónikusan érted,akkor értemFernando írta:Nemtudom Ti hogy vagytok vele. Nemvagyok se pénzügyi főnök sem gazdasági igazgató a Barcánál. De nekem többet ért egykét mozdulata idén a messze a csúcsformától Ronaldinhótol mint 40 millió euró.

Szerintem nagyon is jól járnánk ha 40millióért el tudnánk passzolni,persze az lenne a legjobb,ha vmi csoda folytán magához térne,és beleadna mindent,de ez szerintem már nem következik be,itt végkép nem

De ha a reális JELENLEGI árát nézzük,akkor a 40 több mint amire vágyhatnánk.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
annyira kíváncsi lennék egy őszinte interjúra ronnieval!fogalmam sincs, hogy mi történhetett vele!az tuti, hogy nem felejtett el focizni, mert egy zseni!nagyon érdekelne, hogy mi történt... azt nem hiszem, hogy az törte meg, hogy leültette rijkaard a padra és arról se tudok, hogy vmilyen tragédai érte volna, akár családi vagy baráti!
MI A [auto_cenzúra] VAN VELE????
MI A [auto_cenzúra] VAN VELE????
-
- Jugador del Barça
sztem kölcsön kéne adni fél évre monyuk a GremionakDave87 írta:Talán az lenne a legjobb, ha szépen eldöntené, szeretne-e még focizni.
Nem tudom, szerintem maga sem tudja.
Aztán ha igen, menjen vissza Brazíliába és kezdjen elölről mindent.
Ja, hát persze, onnan meg nem hívja senki, ára + csillagászati fizetése miatt.
Elképzelhetetlennek tartom, hogy az angol bajnokságban, amellett is a Man Cityben kivirágozzon. De ne legyen igazam.
Nagyon örülnék, ha maradna, de hát semmi értelme...
- Dave87
- Capitá del Barça
Talán az lenne a legjobb, ha szépen eldöntené, szeretne-e még focizni.
Elképzelhetetlennek tartom, hogy az angol bajnokságban, amellett is a Man Cityben kivirágozzon. De ne legyen igazam.
Szerződésszegésért nem lehetne vele egyoldalúan szerződést bontani? Edzéseket nem nagyon látogat mostanság, csak az elnéző vezetőség töketlenkedése miatt úszta meg eddig is a "sérülése" mögé bújtatással...
http://www.youtube.com/watch?v=eeEHpAa3WWc
szerintem a Man city-ben túl sok youtube-ot néznek
a videoban szereplő ember megér 40-50 millát,de a jelenben ez az ember már "nem létezik"
Egyébként én még mindig alig hiszem,hogy egy olyan ember,akibe ennyi tehetség szorult és úgy tudta kamatoztatni azt,mint annó Dinnye, ennyire leépüljön 2 év alatt és tönkretegye magát...
Még most szólni kéne neki,h vagy angol középcsapat, vagy kemény, pihenés nélküli munka és akkor talán télen újra játszhat, először a B-ben aztán,ha belerázódik,akkor az A-ban. ha egyik sem,akkor meg végkielégítéssel elküldeni a francba,h legalább több gondot ne okozzon.
szerintem a Man city-ben túl sok youtube-ot néznek

a videoban szereplő ember megér 40-50 millát,de a jelenben ez az ember már "nem létezik"
Egyébként én még mindig alig hiszem,hogy egy olyan ember,akibe ennyi tehetség szorult és úgy tudta kamatoztatni azt,mint annó Dinnye, ennyire leépüljön 2 év alatt és tönkretegye magát...
Még most szólni kéne neki,h vagy angol középcsapat, vagy kemény, pihenés nélküli munka és akkor talán télen újra játszhat, először a B-ben aztán,ha belerázódik,akkor az A-ban. ha egyik sem,akkor meg végkielégítéssel elküldeni a francba,h legalább több gondot ne okozzon.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Nemtudom Ti hogy vagytok vele. Nemvagyok se pénzügyi főnök sem gazdasági igazgató a Barcánál. De nekem többet ért egykét mozdulata idén a messze a csúcsformától Ronaldinhótol mint 40 millió euró.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Director del Fútbol
Ok!
Akkor tiszta sor. Én azt mondtam, hogy Rossell már 2 éve látta azt, amit a többség és én is csak 1 éve láttam. Nyilván jobban ért hozzá nem mellesleg ő hozta ide a srácot. Szóval tisztáztuk az ügyet. Tavaly Abramovicsnak le kellett volna passzolni 40-50ért, most már lenne egy Alvesünk, és valszeg egy Benzemánk is, R10 pedig ellett volna ott. Nem mellesleg 8 millányi fizetés marad a zsebünkben és csumpi.
Akkor értjük egymást.
Akkor tiszta sor. Én azt mondtam, hogy Rossell már 2 éve látta azt, amit a többség és én is csak 1 éve láttam. Nyilván jobban ért hozzá nem mellesleg ő hozta ide a srácot. Szóval tisztáztuk az ügyet. Tavaly Abramovicsnak le kellett volna passzolni 40-50ért, most már lenne egy Alvesünk, és valszeg egy Benzemánk is, R10 pedig ellett volna ott. Nem mellesleg 8 millányi fizetés marad a zsebünkben és csumpi.
Akkor értjük egymást.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
Első ok!gekkodan írta:G-Jay!
Egyoldalú szerződésbontás esetén pengetheted ki egy összegben a hátralévő lóvét. Ha R10 nem akar már nagyon focizni, akkor nem fog belemenni ebbe és ki fogjuk fizetni mint a katonatiszt.
Ad 2: Tavaly nyáron már túl volt egy pocsék szezonon, vitte volna elég csapat jó pénzért. Nem egyedül én voltam úgy vele, hogy itt már nem fog neki menni. 1 éve ezt makogom
Második: Ezek szerint félreértettelek, te ugyanis azt irtad, hogy két éve el kellett volna adni 40-50 milláért. Ezekszerint gondolatban 1 év volt. Úgy már talán érthetőbb.
Nem veszek sértésnek semmit, forum alapvető célja, hogy kibeszéljük ami gondolunk.
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
Utálom az olyan hsz-eket, amiben mindenki Laportákat szidja Ronnieval! Senki sem bír természet feletti erőkkel, hogy megítélje, mi lesz egy játékossal 2 év múlva! Ha pedig akad ilyen tehetséges zseni, akkor kérdem én őtőle, hogy melyik párt fogja két év múlva 2010-ben nyerni a választásokat?
Nem tudom, hogy miért baj, ha adtak esélyt egy Aranylabdás, világbajnok, KÖZÖNSÉG KEDVENC játékosnak. Ha eladták volna Ronniet 125 millákért az ilyen cselszi szintű klubnak, akkor Laporta már halott lenne vagy már 2006 őszén leszavazták volna!
Szerk.: én lennék a legboldogabb ember a világon, ha Ronaldinho értéke emgint söpörné az 50 millát! Nem a pénz kell, hanem a szép játék!
Nem tudom, hogy miért baj, ha adtak esélyt egy Aranylabdás, világbajnok, KÖZÖNSÉG KEDVENC játékosnak. Ha eladták volna Ronniet 125 millákért az ilyen cselszi szintű klubnak, akkor Laporta már halott lenne vagy már 2006 őszén leszavazták volna!
Szerk.: én lennék a legboldogabb ember a világon, ha Ronaldinho értéke emgint söpörné az 50 millát! Nem a pénz kell, hanem a szép játék!
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
-
- Director del Fútbol
G-Jay!
Egyoldalú szerződésbontás esetén pengetheted ki egy összegben a hátralévő lóvét. Ha R10 nem akar már nagyon focizni, akkor nem fog belemenni ebbe és ki fogjuk fizetni mint a katonatiszt.
Ad 2:
Tavaly nyáron már túl volt egy pocsék szezonon, vitte volna elég csapat jó pénzért. Nem egyedül én voltam úgy vele, hogy itt már nem fog neki menni. 1 éve ezt makogom, Rossell sem hiába mondta, amit mondott. Mellesleg az ő szavára jobban adok a tiédnél, ad 3 csak az nem látta 1 éve, hogy gáz van aki nem akarta.
És ne vedd sértésnek amit mondtam, de a téma itt részemről lezárva.
písz
Ad 2:
Tavaly nyáron már túl volt egy pocsék szezonon, vitte volna elég csapat jó pénzért. Nem egyedül én voltam úgy vele, hogy itt már nem fog neki menni. 1 éve ezt makogom, Rossell sem hiába mondta, amit mondott. Mellesleg az ő szavára jobban adok a tiédnél, ad 3 csak az nem látta 1 éve, hogy gáz van aki nem akarta.
És ne vedd sértésnek amit mondtam, de a téma itt részemről lezárva.
písz
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
gekkodan írta:Rossell szavai csengenek vissza a fülemben. Ha akkor eladtuk volna, mikor ő is ezt mondta, most nem itt lennénk.... És bőven 40-50 milla lenne a zsebünkben, az ilyen Alves-féle mizériák már le lennének zárva. De sajnos az egész keret veszített az értékéből, leszámítva Messit. Ronaldinho pedig már fabadkát sem ér ahhoz képest, hogy 2 éve a világ legdrágább játékosaként tartották számon. Ügyes volt a vezetőség....
Jajj de okos vagy a 40-50 millióddal. Két éve ha eladják, akkor gyakorlatilag aláírják a halálos ítéletüket. Ember, a legjobb játékos volt messze a világon. Ki olyan hülye hogy eladja? Ja vagy te tudtad hogy rossz lesz? Utólag lehet magyarázni.
Amugy meg Ronaldinho nem egyenlő Pénz. (Ez alatt nem azt értem hogy nem ér semmit.)
Ha nem akar itt játszani, akkor meg nem fognak neki 8 millát adni, hanem elküldik mindegyhova oszt csá.
Brazilia tényleg jó megoldás lenne, majd.
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
California Love
Hát nem tudom,úgy látszik már a potenciált sem látják Ronnie-ban a csapatok vezetői..
A Man.City-be kizárt hogy elmegy,bár az a pénz nagyon jól jönne most amit a City kinál..Én Brazíliában tudnám őt elképzelni,ahol nem olyan feszített a tempó,nem csesztet állandóan a média,és garantáltan istenként tekintenének rá az emberek...
majd meglátjuk.

majd meglátjuk.
-
- Director del Fútbol
Ha nem megy el akkor is kapja 2010-ig az évi 8 millás fizut és mellé a prémiumokat, akár játszik, akár nem. Szóval el tud ő még lébecolni 2 évig a tutiban és nem tudsz vele semmit kezdeni.Etooka írta:Lehet,hogy ez még jól is jöhet nekünk!MErt ha nincs érdeklődő,talán felkapja a fejét,hogy ebből már nem élhet meg,azaz újra teljesítenie kell!Ha viszont teljesít,újra felmegy az ára!Jó lenne!Nem hiszem,hogy a City neki vonzó lenne!
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Jajj mert a vezetőség tehet arról hogy [auto_cenzúra] sem ér. Ja és 2 évvel ezelőtt adtak vna 40-50 millát, de akkor még magasan a világ legjobbja volt. Ha akkor eladjuk akkor meg levették volna a Senyor Presidente fejét. Akkor még nem lehetett tudni hogy ez lessz...gekkodan írta:Rossell szavai csengenek vissza a fülemben. Ha akkor eladtuk volna, mikor ő is ezt mondta, most nem itt lennénk.... És bőven 40-50 milla lenne a zsebünkben, az ilyen Alves-féle mizériák már le lennének zárva. De sajnos az egész keret veszített az értékéből, leszámítva Messit. Ronaldinho pedig már fabadkát sem ér ahhoz képest, hogy 2 éve a világ legdrágább játékosaként tartották számon. Ügyes volt a vezetőség....

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Lehet,hogy ez még jól is jöhet nekünk!MErt ha nincs érdeklődő,talán felkapja a fejét,hogy ebből már nem élhet meg,azaz újra teljesítenie kell!Ha viszont teljesít,újra felmegy az ára!
Jó lenne!Nem hiszem,hogy a City neki vonzó lenne!

.
-
- Director del Fútbol
Rossell szavai csengenek vissza a fülemben. Ha akkor eladtuk volna, mikor ő is ezt mondta, most nem itt lennénk.... És bőven 40-50 milla lenne a zsebünkben, az ilyen Alves-féle mizériák már le lennének zárva. De sajnos az egész keret veszített az értékéből, leszámítva Messit. Ronaldinho pedig már fabadkát sem ér ahhoz képest, hogy 2 éve a világ legdrágább játékosaként tartották számon. Ügyes volt a vezetőség....
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
télleg ezt írták wikipedián: jelenlegiklubja = FC Barcelona (nyáron távozik) csak egy kicsit türelmetlenek 

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
-
- Entrenador del Barça
nagy csel kell hozza tenyleg.... ha nem tunt volna fel a wikipediat barki szerkesztheti is...
cselesen kiszedtéksocio66 írta:nem azért,de hol írják hogy a Milan játékosa? annyit olvasok hogy nyáron elmegy az Fc Barcelonától...tenkl írta:yézusom a wikipedia már a milán játékosaként írja:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Ronaldinho

mert az előbb ott volt klubboknál hogy milan 08-

Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué