2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Magyarul csak a lényeget pls!!!!Bestbarca írta:Egy kis jó hír a Moutinho faneknek(én is nagy lehetőséget látok benne)::
link
Továbbá én örülnék Mancininek, és ne aggódjatok nincs összefüggésben az Alves üggyel, mivel ő középpályás, méghozzá bal oldali. Inkább a Silva üggyel, sőt szerintem helyette lehet hogy őt hozzák, én örülnék neki.
De jó kép!krisz100 írta:link
Én csak a Sport-on olvastam, se Mundon se Marcán nem látom. De lehet csak elkerülte a figyelmem. Mellesleg semmi összefüggésbe nem hozta a Sport sem Alvessel, és ráadásul annyi a dolog lényege, h lehet (!) h hnap elmegy Txiki olaszországba Mancini megszerzése érdekében.gekkodan írta:Mindenhol azt olvasom, hogy Mancinira megyünk rá, mert Alves döcög. A két játékos között mi az összefüggés attól eltekintve, hogy brazilok?
Nem sok kapcsolatot látok. Az egyik egy jobbhátvéd, aki kell, a másik egy egy univerzális játékos, aki szintén kell,de nem jobbhátvéd és nincs Alves szintjén.
Magyarázat?
Sztem régóta nem merült fel a neve a távozók között, és nem is fog már.gonosz írta:Ácsi! Henry mióta eladó???Brian 20 írta:az a furcsa hogy a barca játékosokat nem igazán akarják leigazolni. Giovanni se nagyon kell, Henry, Deco szóval úgy néz ki ha bárki el is megy olcsón fog elkelni
Szerintem is emiatt hozzuk őt. Ha valami, a lendület és a gyorsaság biztos hogy hiányzott a játékunkból az utóbbi két évben. Deco-szintről meg kár beszélni, mert az már jó ideje nagyon lent van. Annyira lassú volt hogy nézni is fájt, felüdülés lesz Hlebet látni a helyén.depth írta:A 8 perces videóban pont erre mennek rá, h milyen jól osztogat, mekkora passzokat ad, milyen lendületesen játszik, nem szép cseleket, hanem hasznosakat csinál.
Ezért tetszett nekem mindig is Hleb játéka. Xavi inkább ilyen leragadósabb, okosan passzolgatós. Hleb viszont lendületes, gyorsítja a támadást, nem akadnak el nála a labdák, nem áll meg nála az akció.
Tudom, h youtubos videóról nem lehet senkit se megítélni, de azért jó kiindulási pont. A 8 perces videóban pont erre mennek rá, h milyen jól osztogat, mekkora passzokat ad, milyen lendületesen játszik, nem szép cseleket, hanem hasznosakat csinál.barca99 írta:Na az legyen már a legnagyobb problémánk, hogy kevés gólt lő Hleb.Lőjjön jövőre 4-5 körül, de akkor osszon ki 15-17 gólpasszt. Mivel a pályán mindig ott lesz Touré vagy Keita, ezért az átlövéseket megoldhatják ők is.
Én csak azért félek tőle, mert szerintem nem tudja 100%-ig megoldani az irányítást (mondjuk Deco-i szinten). Bár az is lehet, hogy enélkül is megy majd a szekér, de nekem hiányzik egy Deco féle vérbeli karmester. Ez legyen majd Pep baja...
Ez tényleg csak álom, de Theo Walcott nálam is favorit. Csak az a probléma, h szinte egy az egyben Messi posztján játszik. Az a pozíció meg remélem egy ideig nem lesz kérdésteomessi17 írta:Hát csaó mindenkinek!! Sztem:egy teo walcott,benzema,dani alves,david silva,fabregas,hleb,ibrahimovics, ----én öket venném (tudom szép álom))
FORCA BARCA