barca99 írta:Na az legyen már a legnagyobb problémánk, hogy kevés gólt lő Hleb.

Lőjjön jövőre 4-5 körül, de akkor osszon ki 15-17 gólpasszt. Mivel a pályán mindig ott lesz Touré vagy Keita, ezért az átlövéseket megoldhatják ők is.
Én csak azért félek tőle, mert szerintem nem tudja 100%-ig megoldani az irányítást (mondjuk Deco-i szinten). Bár az is lehet, hogy enélkül is megy majd a szekér, de nekem hiányzik egy Deco féle vérbeli karmester. Ez legyen majd Pep baja...

Tudom, h youtubos videóról nem lehet senkit se megítélni, de azért jó kiindulási pont. A 8 perces videóban pont erre mennek rá, h milyen jól osztogat, mekkora passzokat ad, milyen lendületesen játszik, nem szép cseleket, hanem hasznosakat csinál.
Ezért tetszett nekem mindig is Hleb játéka. Xavi inkább ilyen leragadósabb, okosan passzolgatós. Hleb viszont lendületes, gyorsítja a támadást, nem akadnak el nála a labdák, nem áll meg nála az akció.
teomessi17 írta:Hát csaó mindenkinek!! Sztem:egy teo walcott,benzema,dani alves,david silva,fabregas,hleb,ibrahimovics, ----én öket venném (tudom szép álom))
FORCA BARCA

Ez tényleg csak álom, de Theo Walcott nálam is favorit. Csak az a probléma, h szinte egy az egyben Messi posztján játszik. Az a pozíció meg remélem egy ideig nem lesz kérdés

De hasonlóan nagy játékos lesz ő is, hihetetlenül tetszik az ő játéka is.