Offtopic #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik korcsoportba tartozol?

10 alatt
2
0%
10-15
52
12%
15-20
191
46%
20-25
114
27%
25-35
47
11%
35-50
7
2%
50+
5
1%

Szavazatok száma: 418
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.06.19. 17:05:02

Az ávíz csak egy kis fehérborral megbolondítva a tuti! 8) :lol:
visca el barca
Presidente del Barça

2008.06.19. 16:13:54

Perrero írta:a DMbe lehet venni vodavoda nevü savmentes vizet, na az k..va jó
én a sarki krimóban szoktam vodkavodkat inni. az sem kutya :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.06.19. 16:13:47

Zsolti írta:nekem pszichoilógia tanárom azt mondta,hogy a melegség nem betegség,hanem kisebbség.... :lol: :lol:
ki hogy értelmezi :lol:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.06.19. 16:12:52

csababarca írta:de mindig azt mondom hogy menjenek el orvoshoz...mert majdnem minden betegség gyógyítható
nekem pszichoilógia tanárom azt mondta,hogy a melegség nem betegség,hanem kisebbség.... :lol: :lol:
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.06.19. 15:44:30

maxilopez írta:amikor Nani érkezett a Mu.-hoz őt és Ronaldot kapták le az újságírók pár leánykával.
pontosabban céronáldót, Nanit és Andersont kapták el 5 *****val. állítólag Ronaldóék jól megfizették őket...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.06.19. 15:29:30

én nem akartam senkit sem ezzel a 4,14-el megbántani...
de hát rossz az aki rosszra gondol 8)
de mindegy...én sose azt mondom senkire hogy Elton...csak azt hogy úgy néz ki...meg különben is.Ramost bármelyik pillanatban beraknám a barca kezdőjébe,mert bírom ahogy focizik...
jah ,és semmi bajom a melegekkel...de mindig azt mondom hogy menjenek el orvoshoz...mert majdnem minden betegség gyógyítható

de azért nem hittem volna hogy ennyire nehéz lesz kitalálni :D :wink:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
maxilopez
Jugador d'estrella

2008.06.19. 15:27:07

Varga Tamás írta:Ehhez a 4, 14 és CR sztorihoz annyit. Ti mindenkire, ill. sok focistára, aki úgy néz ki, mintha az lenne, ráhúzzátok, hogy meleg. Ne haragudjatok, de honnan tudjátok ilyen biztosan? Úgy beszéltek, mintha lett volna hozzájuk szerencsétek. Ez számomra hihetetlen. Vagy talán gyertyatartók voltatok náluk? Nem minden az, aminek látszik. Különben is, Céronaldóról eddig csak olyan hírek kerültek napvilágra, hogy nők ill. könnyűvérű hölgyek társaságában töltötte éjszakát, többször nem is eggyel. Sergio Ramos-ról sem hallottam semmi ilyesmit. Igaz, nem is érdekel. Ettől még lehetnek kiváló futballisták. És ha melegek lennének, senkinek semmi köze hozzá. Jogukban és lehetőségükben áll.
Egyetértek, ha jól emlékszem mikor Nani érkezett a Mu.-hoz őt és Ronaldot kapták le az újságírók pár leánykával. Bár Gutiról állították, hogy látták egy férfival csókolózni egy parkolóban de még az sem biztos és ha igen akkor is az a magánélete, hisz rendkívül jó focista. Egyébként nem értem a gondokat a szentkirályi vizes reklámba Figo is reklámozhat valamit, akkor keressétek a kifogást Beckham ben ő agyba főbe reklámoz mindent és most reklámozik valamit a Figo és elkezditek szidni... Nem értelek benneteket.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.19. 15:06:45

Ehhez a 4, 14 és CR sztorihoz annyit. Ti mindenkire, ill. sok focistára, aki úgy néz ki, mintha az lenne, ráhúzzátok, hogy meleg. Ne haragudjatok, de honnan tudjátok ilyen biztosan? Úgy beszéltek, mintha lett volna hozzájuk szerencsétek. Ez számomra hihetetlen. Vagy talán gyertyatartók voltatok náluk? Nem minden az, aminek látszik. Különben is, Céronaldóról eddig csak olyan hírek kerültek napvilágra, hogy nők ill. könnyűvérű hölgyek társaságában töltötte éjszakát, többször nem is eggyel. Sergio Ramos-ról sem hallottam semmi ilyesmit. Igaz, nem is érdekel. Ettől még lehetnek kiváló futballisták. És ha melegek lennének, senkinek semmi köze hozzá. Jogukban és lehetőségükben áll.
Kép
Karashu
Jugador d'estrella

2008.06.19. 13:28:19

Sztem jó ötlet volt, hogy egy sztárt akartak a Szentkirályi reklámarcának alkalmazni, csak legalább ne erre a görény Figo-ra esett volna a választás! :oops: :x
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Drigo
Eurobarca Staff

2008.06.19. 13:11:17

Én még az ásványvizes témához kanyarodnék vissza egy kicsit:

Azért a Szentkirályi nem véletlenül kapott Euascar (igaz jó magyar szokás szerint a szénsavasra is rábiggyesztette az elismerést, amikor azt a szénsavmentes változatért kapta...). Szóval jó kis víz, de azzel Mo-n sokat nem tudunk kezdeni, ugyanis az a tanács, hogy ásványvízből minél távolabbit kell inni, hiszen, mait a környélről szerválnak, abban hasonló ásványi anyagok vannak, mint a vízben, így az csak felhalmozódik a szervezetben, vagy pusztán semmire sem jó. Ezért érdemes minél távolabbról származó ávizet inni, mert abban más ásványi anyagok vannak. Ajánlani tudnám a Janát. Elég jó, és az ára sem az egekben van.

Gondolom ezzel nyugatabbra sokkal többen tisztában vannak, így jó eséllyel indul a Szentkirályi, egyrészt Figóval, másrészt, ha ott virít az Eauscar-díj emblémája - még ha ez nem is számít akkora kitüntetésnek, de azért mégis több, mint a semmi.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.06.19. 11:20:45

Zozzy 5 írta:
messi1918 írta: Bányász!

Tudom, hogy az Adidasokra is ráírják a játékos nevét! Csak, látom, hogy céroni "monogrammja" is ott vírít a szép zöld vaporján! Meg látom, hogy csapattársaim veszik a Vaport azt megy tönkre, sorra mindnek! Szóval akkor marad az Adidas!

Amúgy Nikeból max. az R10-et venném meg, nagyon utálom a cipőiket, kényelmesk, jó minden... 1 hónapig.

Ez a 4, 14 istenkirály, nekem egyből leesett, nem tudom miért, de jót röhögtem :D
Hát szerintem teljesen változó. Eleve a stoplisokat külön kell venni a terem és salakcipőktől.
Stoplisoknál amit én látok az az, hogy teljesen mind1, hogy milyen, ha nem 20-30ezer fölött vetted akkor előbb vagy utóbb leválik a cip anyaga a talptól.
Teremcipőknél és salakcipőknél más a helyzet szvsz, ha veszel egy Jomát, Umbrot, Niket, Adidast, Kelmét etc. és ott használod ahova tervezték akkor egy évet lazán kibír. Én most fogom kidobni a tavaly augusztusban vett Nike teremcsukámat, nagyon jól bírta, még talán most is jó lenne ha nem vittem volna el betonra is. Műfüvön pedig salak adidasom van, semmi baja.
Láttam már nem egy 50ezres vaport aminek leszakadt a talpa.Sőt nekem is volt predim aminek kettétört. :roll: :D
A klasszikus cipőket kell venni,azok bírják.Mint pl Copa,Wolrd Cup, vagy most van valami fehér adidas nagyon jól néz ki,és bőr...
A teremcipőm meg már lassan 4éves,bár keveset használom már...
Múgy nekem egy Ziccer :D bírta a legtovább,de ezt mondják az asics meg a mizuno is jó...

Cola témához:
Sztem a kokában mintha több lenne a szénsav,legalábbis én úgy érzem.A pepsi meg sokkal édesebb,de legalábbis nekem annak tűnik..és a bubik is hamarbb kimennek belőle.
Coke forever. :wink:
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
visca el barca
Presidente del Barça

2008.06.19. 10:48:00

messi1918 írta:Ki, mi különbséget érez a kólák között?
én :?

6-7 évvel ezelőtt elég komoly fogproblémáim voltak, és a felső fogsoromra egy akkoriban elég speckó és drága tömést kaptam.

ha akár csak egy korty coca-colat is iszok rá meghalok, mert a mai napig fáj tőle a fél fogsorom :D (érdekes, a gépi coca-colatól annyira nem, pedig azt mondják h szinte ugyanaz mint a palackos)

úgyhogy én kényszerből veretem a pepsit. amugy szerintem klassz ital én sztem :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.06.19. 10:40:13

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Kaka10
Jugador del Barça

2008.06.19. 10:38:04

Ha valaki csukát akar venni akkor adi PURE t vegyen!!!nagyon jóü cipő!!!És nem is 50 vagy 75 ezer!!!35 a legdrágább változata az kengurubőrből van és nagyon kényelmes élmény benne játszani!!!a 20on 1-2ezres változata is nagyon jó csak az nem kenguru hanme valami más bőrből van!!!!nagyon jó ki csuka!!!A Nike csukák közt csak az R10 v. Tiempo ami szinte ugyanaz csak egyikken ottvan egy R10!!!Nekem másfél szezont bírt!!!ezek a narancsárga [auto_cenzúra] egy forintot nem érnek!Öcsém 25ezrest vette szétjött egy negyed szezon alatt haverom 50ezrest vette 10meccs után jött szét!!!!Talán a 75ös bírná de annyiér vegyen a [auto_cenzúra]!!!!Csak a fehér vagy ezüst ADI PURE!!!
Ez a játék nekünk szerelem minket ez a játék éltet!Ott a címer a szíveden gránátvörös-kéken!
Visca Barca Visca Catalunya!
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.06.19. 10:23:08

Én a pepsit kicsit cukrosabbnak érzem, kicsit édesebbnek. De amúgy coca a király 8)
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.06.19. 10:19:49

messi1918 írta: Bányász!

Tudom, hogy az Adidasokra is ráírják a játékos nevét! Csak, látom, hogy céroni "monogrammja" is ott vírít a szép zöld vaporján! Meg látom, hogy csapattársaim veszik a Vaport azt megy tönkre, sorra mindnek! Szóval akkor marad az Adidas!

Amúgy Nikeból max. az R10-et venném meg, nagyon utálom a cipőiket, kényelmesk, jó minden... 1 hónapig.

Ez a 4, 14 istenkirály, nekem egyből leesett, nem tudom miért, de jót röhögtem :D
Hát szerintem teljesen változó. Eleve a stoplisokat külön kell venni a terem és salakcipőktől.
Stoplisoknál amit én látok az az, hogy teljesen mind1, hogy milyen, ha nem 20-30ezer fölött vetted akkor előbb vagy utóbb leválik a cip anyaga a talptól.
Teremcipőknél és salakcipőknél más a helyzet szvsz, ha veszel egy Jomát, Umbrot, Niket, Adidast, Kelmét etc. és ott használod ahova tervezték akkor egy évet lazán kibír. Én most fogom kidobni a tavaly augusztusban vett Nike teremcsukámat, nagyon jól bírta, még talán most is jó lenne ha nem vittem volna el betonra is. Műfüvön pedig salak adidasom van, semmi baja.
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.06.19. 10:18:33

...gondolom kakaót :roll:

Nem tudom, Pepsi azt kész, valszeg MEssi miatt...

Ui.: Emberek, mi van az átigazolási topicban? :shock: Úristen, amiket olvasok az elöző oldalakon (kb. a tizedikig, mentem vissza ott feladtam), tulajdonképpen, aki gólt lő az EB-n vagy csinál valami szépet, azt mg kell venni...

szerk.: Ja, és az a legjobb, hogyha valaki poénkodik valamit, akkor a sok kis Ferguson nem is érti...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára messi1918 2008.06.19. 10:20:19-kor.
..................................
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.06.19. 10:10:25

Akkor ezt beszéljük már meg! :D

Ki, mi különbséget érez a kólák között? Én semmit, max. annyi, hogy a Pepsi kicsit hígabb. De nem tudom, azonkívül semmi... Mondjuk az osztáylomba is én avgyok így egyeül, nálunk is mindenki cocás :D Nem baj több marad a kis bolba, de akkor se érzek semmi különbséget! :D
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.06.19. 10:01:58

B99!

Nyugi én se tudok különbséget tenni a kólák között! Azért is választók mindenféle hülyeség alapján!

Bányász!

Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.06.19. 08:11:23

Rumig írta: Nem azért megy így több ember az adott céghez, mert látta egy meccsen, hanem mert ez jót tesz a cég megítélésének. Pl milyen király ez a pepsi, h ilyen reklámklippeket csinál, vagy tök jó a borsodi/arany ászok, h még ezt a szánalmas magyar bajnokságot is szponzorálja. És akkor alacsonyabb szinten, nagyon szép dolog Mari néni húsboltjától, h szponzorálja a helyi csapatot, biztos jófej Mari néni is....stb. Na talán hülye példák lettek, de asszem érthető belőle, h az adott cég jobb megítélésének eszköze lehet.
Nem mellesleg a Barcának mért éri meg támogatni az Uniceffet? Ami tisztán pénzben mérhető, az az, h fizetjük nekik évente a bevételünk 2%-át. De mégis, a klub megítélése hihetetlenül pozitív a (nem csak saját) szurkolók körében.
Hát ez engem annyira nem győz meg, mert tudom, hogy nem azért támogatják őket mert annyira jófejek, hanem mert reklámot csinálnak nekik. Igazából mindenki tudja, hogy csak a pénzről szól itt a kapcsolat, nem a spanolásról. De még ha a megítélés kedvezőbb is lesz a támogató iránt, azzal is mire mennek? Ha valaki akar vásárolni náluk az fog szerintem ettől független is, akinek meg nem elégítik ki az igényeit az meg nem fog csak azért, mert látta a logújukat egy mezen. Legalábbis én így vagyok vele.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.19. 00:05:20

VP-zni szokott itt valaki? :) Az utolsó hetekbe teljesen rákattantam.
in to exile
Lezárt