ozsimiki írta:miihii írta:.....
Te sem vagy semmivel külünb azoknál akit felszólítottál,amíg nem tanulod meg helyesen leírni a versenyzők nevét,akár visszavonult,akár nem
Nekem nincs semmi bajom Hamiltonnal,sőt örültem,h tavaly okozott jópár szhar percet Alonso-nak,de:
1. még nem nyert semmit sem
2.arca már most akkora majdnem mint Schumié
3.kezdhetsz beletőrödni,h nála is az van,mint volt a Németnél, akinek nem a kedvence,az utálja,megosztja a közt. Szóval készülj fel rá,h kapni fog még bőven hideget-meleget ,akár megérdemli,akár nem.
Hidd el,ha naon összekapom magam,le tudom kottázni a német nevét,nem tudatlanságból írtam le úgy ahogy.Na nézzük csak,tudom e még: Michael Schumacher,nyertem?

Akkor ezek szerint mostmár különb vagyok azoknál,akiket megszólítottam?
3.Rég bele vagyok törődve,hisz' ez természetes,mindenhol így működik,rendben is van.Nekem csak az nem tetszik,h még mindig eszi a kefét a sok ferrarista,megnyúznák Lewist.Pedig azért eltelt már nem kevés idő és még mindig.Minek ezt így túldramatizálni?Anno amikor Kimi a Mekiben (nem tudatlanságból írtam ezt sem így!

) tolta,volt néhány alkalom,amikor kirakták a térképről önhibáján kívül.Persze ilyenkor én is elmormoltam "pár" cifrát a vaksi mazsoláról,aki kilökte

.De azért hetek múlva már nem volt úgy felnyomva a vérem.Nem értem ezt a lázongást Hamival kapcsban,mindenki hibázhat és valszeg fog is,ilyen sport ez...Na mind1,én részemről lezártam ezt a sztorit,de azért élénken követem a futamokat és egy esetleges ferraris baki után kíváncsi leszek a reakciókra.
2.Lehet h elfogult vagyok,de én nem vettem észre rajta h nagyarcú.Egy csomóan nyomják ezt,de miért is?Nem kekeckedni akarok,de miben nyilvánul meg a nagyképűsége?Főleg h a sumihoz hasonlítottad te is,Miki.Azért ha akkora képernyője lenne,mint a germánnak,azt valszeg észrevenném én is.
1.Mi köze az én hsz-emnek ahhoz h mit nyert?

Ha pölö 2szeres VB lenne,akkor nem akarnák a fejét venni?