Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Tomsa
Entrenador del Barça

2008.06.23. 14:38:46

Bocsi the best Barca-fan írta:A foci Eb egyik legnagyobb felfedezettje Andrij Arsavin, az orosz válogatott játékmestere. Az irányító jelenleg a Zenit Szentpétervár játékosa, de könnyen előfordulhat, hogy néhány héten belül egy európai sztárcsapat édesgeti magához. Roman Abramovics, a Chelsea pénzeszsákja már meg is tette a maga ajánlatát, de úgy tűnik, a Barca is beszáll a harcba.
...
Elsőként a Milan érdeklődéséről lehetett hallani, de az orosz sportminiszter szerint a játékos inkább Spanyolországba költözne, mégpedig az FC Barcelonához :D . Vitalij Mutyko szerint viszont minden bizonnyal nem lesz semmi a költözésből, mivel a katalánok nem tudnak versenyezni a sztár hazájában folyósított fizetésével. :?
Várom a véleményeket.
Jajj, ez a fizetéses dolog nem hiszem, hogy komoly lenne, még ha az orosz játékosokat tényleg nagyon pénzelik. Ha pedig a pénzért marad a fenekén, és feladja ezzel az álmát, akkor tényleg meg is érdemli, hogy maradjon. Eg ilyen lehetősgéet elszalasztani nagyon nagy baj lenne (bár ez jellemző lenne a vezetésre). Muszáj harcolni érte, és az ára sem lehet akadály, ha egy adebayor-ért képesek lennénk kifizetni 30m-t[/i]
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.23. 14:34:20

Bocsi the best Barca-fan írta: ...
Elsőként a Milan érdeklődéséről lehetett hallani, de az orosz sportminiszter szerint a játékos inkább Spanyolországba költözne, mégpedig az FC Barcelonához :D . Vitalij Mutyko szerint viszont minden bizonnyal nem lesz semmi a költözésből, mivel a katalánok nem tudnak versenyezni a sztár hazájában folyósított fizetésével. :?
Várom a véleményeket.
Ha csak ezen múlna,akkor jönne,mivel ha annyira itt szeretne játszani,és adnánk neki egy viszonylag jó fizut (ami bár kevesebb mint amit most kap),akkor eljönne,mivel kicsit nívosabb dolgokat nyerhetne itt. Szóval nem ezen fog múlni szntem.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bocsi the best Barca-fan
Barça C

2008.06.23. 14:32:03

A foci Eb egyik legnagyobb felfedezettje Andrij Arsavin, az orosz válogatott játékmestere. Az irányító jelenleg a Zenit Szentpétervár játékosa, de könnyen előfordulhat, hogy néhány héten belül egy európai sztárcsapat édesgeti magához. Roman Abramovics, a Chelsea pénzeszsákja már meg is tette a maga ajánlatát, de úgy tűnik, a Barca is beszáll a harcba.
...
Várom a véleményeket.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.23. 14:31:55

DaNNy írta:
csabimo írta: moutinho :? ( semmit nem mutatott az eb-n)
1. ha a posztján játszott volna és irányíthatott volna..
2. az EB nem minden, őt anélkül is ismerik,hogy mekkora tehetség.
3. Többet mutatott mint C.Ronaldo,hopp ő már 100millio euros nagyságban jár .
4. Majd megnézheted 27éves korában,ha Deco visszavonult mit fog csinálni :)
Sztntem meg egyik sem mutattot kb semmit sem. De azért CR ára nem véletlenül magas,az idényben kicsit többet csinált (igaz nagyobb csapatban is),mint Moutinho...

Nem kell ő ide,egyáltalán nem győzőtt meg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2008.06.23. 14:32:39-kor.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2008.06.23. 14:29:49

Nóbi írta:
Ticsi 23 írta:ma nem lesz lapszemle?
reggel óta azt várom
olvasgass egy kicsit:

www.sport.es
www.elmundodeportivo.es

ha nem tudsz spanyolul:
http://translate.google.com

ezen az oldalon átfordíthatod a szöveget angolra. nem lesz tökéletes, de a lényeg maximálisan leszűrhető. :wink:
kössz Nóbi
Zsoma
Jugador del Barça

2008.06.23. 14:28:28

A Valencia elfogadta a Tottenham 25m €-s ajánlatát Villáért???

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=748021

Kár lenne Adebayorra pazarolnunk 30-at, ha Villa tényleg jöhetne 25-ért. Az rendben, hogy nem 191 cm magas, de Adebayornak eddig 1 jó éve volt, és számomra kétséges meg tudja-e ismételni az idei idényét a következő szezonban.
Nóbi
Capitá del Barça

2008.06.23. 14:24:28

Ticsi 23 írta:ma nem lesz lapszemle?
reggel óta azt várom
olvasgass egy kicsit:

www.sport.es
www.elmundodeportivo.es

ha nem tudsz spanyolul:
http://translate.google.com

ezen az oldalon átfordíthatod a szöveget angolra. nem lesz tökéletes, de a lényeg maximálisan leszűrhető. :wink:
depth
Capitá del Barça

2008.06.23. 14:22:21

baas11 írta:Fölösleges Arshavin alkalmazkodási képességein,korán,technikai tudásán ...vitázni !Magáért beszél! És az is biztos h ilyen tipusú játékosra szüksége van a csapatnak,főleg h Deco elmegy...Xavi Iniesta egyszerre a pályán szürke , kevés és uncsi semmi ujat nem hoznak a játékba nem hiába cseréli le őket az "öreg" ! Elől nekem mindegy h ki van , ha jó a kpjaa (ami a legnagyobb probléma volt az elmult 2 évben, lassu ,körülményes és kiszámithatóak voltunk és ezen tudna segiteni nem csak kizárolag Andrej de egy ilyen tipusú játékos ) akkor jó a kiszolgálás is és amit Eto'o belő azt belövi Henry is és Ade is !

ARSHAVIN---Lépj a következő szintre ! [/i]
Ugyanez igaz Hlebre is. Körülbelül egyidősek és mindkettőjük erénye abban rejlik, h robbanékonyak, lendületesek, kiszámíthatatlanok és technikásak. Áruk is hasonló, 15-20millió euró. Ha választani lehet, akkor azért Hleb, mert ő már egy ideje magas szinten bizonyít.
Tomsa
Entrenador del Barça

2008.06.23. 14:21:22

Replay írta:Arshavin-nak jómagam is tudnék örülni, kivételes képességü játékos.
És a nyilatkozatai alapján nem is tűnik lehetetlennek. Most kéne lecaspni rá, mielőtt sok lenne az érdeklődő, és felszökne az ára. Nem akartam ideírni, hogy jó lenne megvenni, mert úgyis mindenki leszólt volna, de mostmár reális esélyek vannak. A real pedig most teljesen be van gerjedve c.ronaldora...Lépni kell!
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2008.06.23. 14:20:32

ma nem lesz lapszemle?
reggel óta azt várom
remélem Arshavin igazolásának van reális alapja
BKrkic
Barça C

2008.06.23. 14:14:24

Nóbi írta:
BKrkic írta:Mit szolnatok, ha jonne Mutu?
most hosszabbított... :oops:
ne írkáljunk már össze-vissza minden hülyeséget, csak mert unatkozunk... ](*,)
Jo tudni :P
BKrkic
Barça C

2008.06.23. 14:13:35

kleno04 írta:
Na ne röhögtesd ki magad MUTU :lol: jó vicc volt föleg a most mutatott formája az EB-n egy-két jó megmozdulása volt semmi több :!:
Csak mert olvastam egy ilyesmit :roll: Attol fuggetlenul persze nem jo annyira, hogy idejojjon. Nekem az EBn Arshavin jateka tetszett meg a legjobban, es ugy latom epp rola is van szo`. Majd visszaolvasok.
Nóbi
Capitá del Barça

2008.06.23. 14:12:16

most hosszabbított... :oops:
ne írkáljunk már össze-vissza minden hülyeséget, csak mert unatkozunk... ](*,)
csabimo
Capitá del Barça

2008.06.23. 14:10:42

baas11 írta:Fölösleges Arshavin alkalmazkodási képességein,korán,technikai tudásán ...vitázni !Magáért beszél! És az is biztos h ilyen tipusú játékosra szüksége van a csapatnak,főleg h Deco elmegy...Xavi Iniesta egyszerre a pályán szürke , kevés és uncsi semmi ujat nem hoznak a játékba nem hiába cseréli le őket az "öreg" ! Elől nekem mindegy h ki van , ha jó a kpjaa (ami a legnagyobb probléma volt az elmult 2 évben, lassu ,körülményes és kiszámithatóak voltunk és ezen tudna segiteni nem csak kizárolag Andrej de egy ilyen tipusú játékos ) akkor jó a kiszolgálás is és amit Eto'o belő azt belövi Henry is és Ade is !

Végre valaki!!! :D
kleno04
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.06.23. 14:10:04

Na ne röhögtesd ki magad MUTU :lol: jó vicc volt föleg a most mutatott formája az EB-n egy-két jó megmozdulása volt semmi több :!:
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
baas11
Entrenador del Barça

2008.06.23. 14:06:56

Fölösleges Arshavin alkalmazkodási képességein,korán,technikai tudásán ...vitázni !Magáért beszél! És az is biztos h ilyen tipusú játékosra szüksége van a csapatnak,főleg h Deco elmegy...Xavi Iniesta egyszerre a pályán szürke , kevés és uncsi semmi ujat nem hoznak a játékba nem hiába cseréli le őket az "öreg" ! Elől nekem mindegy h ki van , ha jó a kpjaa (ami a legnagyobb probléma volt az elmult 2 évben, lassu ,körülményes és kiszámithatóak voltunk és ezen tudna segiteni nem csak kizárolag Andrej de egy ilyen tipusú játékos ) akkor jó a kiszolgálás is és amit Eto'o belő azt belövi Henry is és Ade is !

"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
BKrkic
Barça C

2008.06.23. 14:04:44

Mit szolnatok, ha jonne Mutu?
csabimo
Capitá del Barça

2008.06.23. 14:03:28

MR.Barca írta:EZ A REAL NEMNORMÁLIS
JÁTÉKOS VOLT CSAPAT UJ CSAPAT

Ezequiel Garay Racing Santander Real Madrid

Ezequiel Garay Real Madrid Racing Santander (kölcsön)

Ez a hülye csapat megvette akit minden nagy csapat akart(Garay) és aztán visszaadja annak a csapatnak akitől vette.(kölcsön) #-o ](*,) :lol:
És akkor ezzel mi a baj? már akkor világos volt mindenkinek hogy a real megveszi garayt de még 1 évet marad kölcsönben nálunk, és majd utánna a következö szezontol számitanak rá!( kannaváro helyett)
depth
Capitá del Barça

2008.06.23. 14:01:26

DaNNy írta: 1. ha a posztján játszott volna és irányíthatott volna..
1. Megint kezdődik ez a HA.
2. Én pl. nem néztem portugál bajnokságot és szerintem ezzel a többség így van.
3. Attól, h mindketten gyengék voltak ( mondjuk sztem Moutinho első meccsen jól játszott), nem lesz nagyobb tehetség és nem fog többet érni.
4. Nincs kedvem várni 6 évet, h bizonyítson :)
MR.Barca
Jugador del Barça

2008.06.23. 14:00:39

EZ A REAL NEMNORMÁLIS
JÁTÉKOS VOLT CSAPAT UJ CSAPAT

Ezequiel Garay Racing Santander Real Madrid

Ezequiel Garay Real Madrid Racing Santander (kölcsön)

Ez a hülye csapat megvette akit minden nagy csapat akart(Garay) és aztán visszaadja annak a csapatnak akitől vette.(kölcsön) #-o ](*,) :lol:
Barcelona144
Barça B

2008.06.23. 13:59:16

DaNNy írta:
Barcelona144 írta: most jól figyelj ez az én elképzelésem azt is odaírtam hogy Xavi ott van a középpályán ha neked úgy tetszik Keita helyett. továbbá sztem te mg nem láttad Arshavint játszani. Nem a kor számít Pl. a te Xavid nézd meg hányéves ha jóltudom 28. ÉS nem nehéz belejönni a játékba pl. utálom de hogy megértsd leírom szóval pi. Van Nistelroy
Van Niselroy csatár , neki nem nehéz beleszokni. ugyanugy tömik labdával mint korábban...
Egy irányitó szerepe más és olyan helyzetbe sokkal nehezebb beleszokni.
Az a vicces,hogy akik itt ennyire akarják Arshavint,azok a Holland meccsből indulnak ki(onnantól látom ezeket a vágyakat) és 1 jó meccs lehet mindenkinek,nem vitatom jól játszott Zenitben vezér lehetett(nem követtem)de egy orosz liga az oros liga, nem spanyol.
Egyébként meg,ha a Hollandok nyertek volna mindenki mondaná,hogy Van der Vaart jjjjaj csak hozzánk gyere drága kis legjobb irányító...
ez a vcces itt néhány hozzászólónál.

Érdekes ,hogy 2hete mindenki Van der Vaard-t, Moutinhot, Mancinit emlegette, most lett az oroszoknak 1 jó meccs már Arshavin ... érdekes.
most elmondtad ebbe az egészbe hogy miért jo Arshevin az a baj hogy magadból indulsz ki. Ha meg az EB röl van szó a svédek elleni meccset se láttad te pupák különben nem ez lenne a véleményed. Eddig azé nem jött mert az oroszok jól fizettek neki. Még azt is mondtad hogy a zenittel milyen jó. Akkor nemértem mér parázol itt
elbandi
Capitá del Barça

2008.06.23. 13:58:04

Hát én tudni tudom hogy nagyjából kik azok bár Bergos-t nem igazán ismerem,de Gomis-t azért ne hozzák ide szerintem nem rgy nagy cucc :lol:
csabimo
Capitá del Barça

2008.06.23. 13:56:07

DaNNy írta:
csabimo írta: moutinho :? ( semmit nem mutatott az eb-n)
1. ha a posztján játszott volna és irányíthatott volna..
Biztos hogy nagy tehetség máskülönben nem irnák! De miért nem kell mégsem senkinek, legalább is nem kapkodnak érte...
Az EB pedig ponrt egy olyan lehetöséhg hogy az ilyen kis csapatban játszó emberek mint pl: moutinho, arshavin,nasri,stb...felhivják még jobban magukra a figyelmet...(Pl:ribery.) Én nálam biztos hogy nem lett volna deco az irányito, ha van egy ilyen fiatal tehetséges emberem, akkor nem sorolom hátrébb...
Lényeg a lényeg villa is 40millios játékos lett az elsö meccs után,mert lött 3 golt.
Arshavin pedig ha jol játszik a spanyolok ellen is és oroszo még tovább is jut, akkor sorban fognak állni érte a csapatok azért mert az EBn bizonyitott....
sub_bass
Príncipe Sastre

2008.06.23. 13:54:44

Valdes - Alves, Puyol, Milito, Abidal - Toure - Iniesta, Xavi, Keita - Messi - Henry

Ennyi az én kezdőm. Sztem Henry és Lio a szezon végén nagyon egymásra éreztek, ez főleg Thierry játékát dobta meg. A védelemben Milito még sokáig kimaradó lesz, helyette ott lesz Pique vagy Caceres vagy ha marad, akkor még Marquez. Eto'o is kezdő lehetne ha maradna, de Henry-val együtt nem voltak nagyon jók sajnos. És én magam arra több esélyt látok, hogy megy. Adebayort nem akarom látni még a Barca közelében se, ua. lenne mint Gudjohnsen sztem -> befürödnénk vele... Abban egyet értek, hogy Arshavin Deco helyett jó lenne - már az Uefa sorozatban is mondtam, hogy ua. a stílusa, mint Decoé, csak gyorsabb és jobban támadja a kaput. Nekem tetszik a játéka, de ha nem lehetne kezdő, felesleges lenne, cserének meg luxus. Szerencsére Hlebről nem hallani mostanában, ő se kéne, sztem nem nagy játékos. Összegezve: van egy jó kapusunk, aki most úgy néz ki beérett. A védelem meg lett erősítve a széleken is és középre is jöttek tehteséges fiatalok. A középpályán a katalán tengely maradt, Keita jó teljesítményére számítok, Yaya pedig már tavaly is kellemes csalódás volt, idén még jobb lehet. Igazából elől vannak még eldöntetlen kérdések, de Messi vezérletével itt is lehet egy átlagon felüli csapatrészünk, Henry még mindig top 10 csatár (sztem), viszont Eto'o nagyon kifelé nézelődik sajnos. Egy vmiért nem bánom, ha elmegy: nem játszott még végig szezont. (Persze Messi sem, sőt Henry sem az utóbbi 2-3 évben) Krkic mellé kéne még egy befejező stílusú csatár cserének, tartaléknak, ha esetleg vmeik gólvágó megsérül.

Ez volt az én véleményem :) Hajrá Barca
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2008.06.23. 13:51:14

elbandi írta:Van itt egy oldal ahol felhoznak a barcával két nevet is :lol:
Bergos és Gomis :shock:
http://atigazolasok.gportal.hu/gindex.p ... id=4467407
fogalmam nincs kik ezek
Lezárt