Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Jajj, ez a fizetéses dolog nem hiszem, hogy komoly lenne, még ha az orosz játékosokat tényleg nagyon pénzelik. Ha pedig a pénzért marad a fenekén, és feladja ezzel az álmát, akkor tényleg meg is érdemli, hogy maradjon. Eg ilyen lehetősgéet elszalasztani nagyon nagy baj lenne (bár ez jellemző lenne a vezetésre). Muszáj harcolni érte, és az ára sem lehet akadály, ha egy adebayor-ért képesek lennénk kifizetni 30m-t[/i]Bocsi the best Barca-fan írta:A foci Eb egyik legnagyobb felfedezettje Andrij Arsavin, az orosz válogatott játékmestere. Az irányító jelenleg a Zenit Szentpétervár játékosa, de könnyen előfordulhat, hogy néhány héten belül egy európai sztárcsapat édesgeti magához. Roman Abramovics, a Chelsea pénzeszsákja már meg is tette a maga ajánlatát, de úgy tűnik, a Barca is beszáll a harcba.
...
Elsőként a Milan érdeklődéséről lehetett hallani, de az orosz sportminiszter szerint a játékos inkább Spanyolországba költözne, mégpedig az FC Barcelonához. Vitalij Mutyko szerint viszont minden bizonnyal nem lesz semmi a költözésből, mivel a katalánok nem tudnak versenyezni a sztár hazájában folyósított fizetésével.
![]()
Várom a véleményeket.
Ha csak ezen múlna,akkor jönne,mivel ha annyira itt szeretne játszani,és adnánk neki egy viszonylag jó fizut (ami bár kevesebb mint amit most kap),akkor eljönne,mivel kicsit nívosabb dolgokat nyerhetne itt. Szóval nem ezen fog múlni szntem.Bocsi the best Barca-fan írta: ...
Elsőként a Milan érdeklődéséről lehetett hallani, de az orosz sportminiszter szerint a játékos inkább Spanyolországba költözne, mégpedig az FC Barcelonához. Vitalij Mutyko szerint viszont minden bizonnyal nem lesz semmi a költözésből, mivel a katalánok nem tudnak versenyezni a sztár hazájában folyósított fizetésével.
![]()
Várom a véleményeket.
Sztntem meg egyik sem mutattot kb semmit sem. De azért CR ára nem véletlenül magas,az idényben kicsit többet csinált (igaz nagyobb csapatban is),mint Moutinho...DaNNy írta:1. ha a posztján játszott volna és irányíthatott volna..csabimo írta: moutinho( semmit nem mutatott az eb-n)
2. az EB nem minden, őt anélkül is ismerik,hogy mekkora tehetség.
3. Többet mutatott mint C.Ronaldo,hopp ő már 100millio euros nagyságban jár .
4. Majd megnézheted 27éves korában,ha Deco visszavonult mit fog csinálni
kössz NóbiNóbi írta:olvasgass egy kicsit:Ticsi 23 írta:ma nem lesz lapszemle?
reggel óta azt várom
www.sport.es
www.elmundodeportivo.es
ha nem tudsz spanyolul:
http://translate.google.com
ezen az oldalon átfordíthatod a szöveget angolra. nem lesz tökéletes, de a lényeg maximálisan leszűrhető.
olvasgass egy kicsit:Ticsi 23 írta:ma nem lesz lapszemle?
reggel óta azt várom
Ugyanez igaz Hlebre is. Körülbelül egyidősek és mindkettőjük erénye abban rejlik, h robbanékonyak, lendületesek, kiszámíthatatlanok és technikásak. Áruk is hasonló, 15-20millió euró. Ha választani lehet, akkor azért Hleb, mert ő már egy ideje magas szinten bizonyít.baas11 írta:Fölösleges Arshavin alkalmazkodási képességein,korán,technikai tudásán ...vitázni !Magáért beszél! És az is biztos h ilyen tipusú játékosra szüksége van a csapatnak,főleg h Deco elmegy...Xavi Iniesta egyszerre a pályán szürke , kevés és uncsi semmi ujat nem hoznak a játékba nem hiába cseréli le őket az "öreg" ! Elől nekem mindegy h ki van , ha jó a kpjaa (ami a legnagyobb probléma volt az elmult 2 évben, lassu ,körülményes és kiszámithatóak voltunk és ezen tudna segiteni nem csak kizárolag Andrej de egy ilyen tipusú játékos ) akkor jó a kiszolgálás is és amit Eto'o belő azt belövi Henry is és Ade is !
ARSHAVIN---Lépj a következő szintre ! [/i]
És a nyilatkozatai alapján nem is tűnik lehetetlennek. Most kéne lecaspni rá, mielőtt sok lenne az érdeklődő, és felszökne az ára. Nem akartam ideírni, hogy jó lenne megvenni, mert úgyis mindenki leszólt volna, de mostmár reális esélyek vannak. A real pedig most teljesen be van gerjedve c.ronaldora...Lépni kell!Replay írta:Arshavin-nak jómagam is tudnék örülni, kivételes képességü játékos.
Csak mert olvastam egy ilyesmitkleno04 írta:Na ne röhögtesd ki magad MUTUBKrkic írta:Mit szolnatok, ha jonne Mutu?jó vicc volt föleg a most mutatott formája az EB-n egy-két jó megmozdulása volt semmi több
Végre valaki!!!baas11 írta:Fölösleges Arshavin alkalmazkodási képességein,korán,technikai tudásán ...vitázni !Magáért beszél! És az is biztos h ilyen tipusú játékosra szüksége van a csapatnak,főleg h Deco elmegy...Xavi Iniesta egyszerre a pályán szürke , kevés és uncsi semmi ujat nem hoznak a játékba nem hiába cseréli le őket az "öreg" ! Elől nekem mindegy h ki van , ha jó a kpjaa (ami a legnagyobb probléma volt az elmult 2 évben, lassu ,körülményes és kiszámithatóak voltunk és ezen tudna segiteni nem csak kizárolag Andrej de egy ilyen tipusú játékos ) akkor jó a kiszolgálás is és amit Eto'o belő azt belövi Henry is és Ade is !
ARSHAVIN---Lépj a következő szintre ! [/i]
Na ne röhögtesd ki magad MUTUBKrkic írta:Mit szolnatok, ha jonne Mutu?
És akkor ezzel mi a baj? már akkor világos volt mindenkinek hogy a real megveszi garayt de még 1 évet marad kölcsönben nálunk, és majd utánna a következö szezontol számitanak rá!( kannaváro helyett)MR.Barca írta:EZ A REAL NEMNORMÁLIS
JÁTÉKOS VOLT CSAPAT UJ CSAPAT
Ezequiel Garay Racing Santander Real Madrid
Ezequiel Garay Real Madrid Racing Santander (kölcsön)
Ez a hülye csapat megvette akit minden nagy csapat akart(Garay) és aztán visszaadja annak a csapatnak akitől vette.(kölcsön)![]()
![]()
1. Megint kezdődik ez a HA.DaNNy írta: 1. ha a posztján játszott volna és irányíthatott volna..
most elmondtad ebbe az egészbe hogy miért jo Arshevin az a baj hogy magadból indulsz ki. Ha meg az EB röl van szó a svédek elleni meccset se láttad te pupák különben nem ez lenne a véleményed. Eddig azé nem jött mert az oroszok jól fizettek neki. Még azt is mondtad hogy a zenittel milyen jó. Akkor nemértem mér parázol ittDaNNy írta:Van Niselroy csatár , neki nem nehéz beleszokni. ugyanugy tömik labdával mint korábban...Barcelona144 írta: most jól figyelj ez az én elképzelésem azt is odaírtam hogy Xavi ott van a középpályán ha neked úgy tetszik Keita helyett. továbbá sztem te mg nem láttad Arshavint játszani. Nem a kor számít Pl. a te Xavid nézd meg hányéves ha jóltudom 28. ÉS nem nehéz belejönni a játékba pl. utálom de hogy megértsd leírom szóval pi. Van Nistelroy
Egy irányitó szerepe más és olyan helyzetbe sokkal nehezebb beleszokni.
Az a vicces,hogy akik itt ennyire akarják Arshavint,azok a Holland meccsből indulnak ki(onnantól látom ezeket a vágyakat) és 1 jó meccs lehet mindenkinek,nem vitatom jól játszott Zenitben vezér lehetett(nem követtem)de egy orosz liga az oros liga, nem spanyol.
Egyébként meg,ha a Hollandok nyertek volna mindenki mondaná,hogy Van der Vaart jjjjaj csak hozzánk gyere drága kis legjobb irányító...
ez a vcces itt néhány hozzászólónál.
Érdekes ,hogy 2hete mindenki Van der Vaard-t, Moutinhot, Mancinit emlegette, most lett az oroszoknak 1 jó meccs már Arshavin ... érdekes.
Biztos hogy nagy tehetség máskülönben nem irnák! De miért nem kell mégsem senkinek, legalább is nem kapkodnak érte...DaNNy írta:1. ha a posztján játszott volna és irányíthatott volna..csabimo írta: moutinho( semmit nem mutatott az eb-n)
fogalmam nincs kik ezekelbandi írta:Van itt egy oldal ahol felhoznak a barcával két nevet is![]()
Bergos és Gomis![]()
http://atigazolasok.gportal.hu/gindex.p ... id=4467407