Valdes - Alves, Puyol, Milito, Abidal - Toure - Iniesta, Xavi, Keita - Messi - Henry
Ennyi az én kezdőm. Sztem Henry és Lio a szezon végén nagyon egymásra éreztek, ez főleg Thierry játékát dobta meg. A védelemben Milito még sokáig kimaradó lesz, helyette ott lesz Pique vagy Caceres vagy ha marad, akkor még Marquez. Eto'o is kezdő lehetne ha maradna, de Henry-val együtt nem voltak nagyon jók sajnos. És én magam arra több esélyt látok, hogy megy. Adebayort nem akarom látni még a Barca közelében se, ua. lenne mint Gudjohnsen sztem -> befürödnénk vele... Abban egyet értek, hogy Arshavin Deco helyett jó lenne - már az Uefa sorozatban is mondtam, hogy ua. a stílusa, mint Decoé, csak gyorsabb és jobban támadja a kaput. Nekem tetszik a játéka, de ha nem lehetne kezdő, felesleges lenne, cserének meg luxus. Szerencsére Hlebről nem hallani mostanában, ő se kéne, sztem nem nagy játékos. Összegezve: van egy jó kapusunk, aki most úgy néz ki beérett. A védelem meg lett erősítve a széleken is és középre is jöttek tehteséges fiatalok. A középpályán a katalán tengely maradt, Keita jó teljesítményére számítok, Yaya pedig már tavaly is kellemes csalódás volt, idén még jobb lehet. Igazából elől vannak még eldöntetlen kérdések, de Messi vezérletével itt is lehet egy átlagon felüli csapatrészünk, Henry még mindig top 10 csatár (sztem), viszont Eto'o nagyon kifelé nézelődik sajnos. Egy vmiért nem bánom, ha elmegy: nem játszott még végig szezont. (Persze Messi sem, sőt Henry sem az utóbbi 2-3 évben) Krkic mellé kéne még egy befejező stílusú csatár cserének, tartaléknak, ha esetleg vmeik gólvágó megsérül.
Ez volt az én véleményem

Hajrá Barca