1.2 éve ezt csinálja,a nagy semmitvaLe5 írta:Azért védem mert szerintem igazságtalanul szídjátok , azért mert szerintem nem ezt érdemli , nyiván ő is jól akar játszani és úgy mint régen , az is nyilvánvaló hogy hogy ezért többet kéne tenni és ő nem tesz , ezen néhányan megsértődtek nem tom miért , és ha kijönróla róla egy hír , bármi legyen az elkezdik fikázni. Pedig nem ezt érdemli , jó tény hogy rosszul játszik de attól még nem kell elkezdeni szidni meg elküldeni a fenébe , ez egy alapvető ember nem is tudom norma vagy valami ilyen. Máshol egy olyan játékost akinek ennyit köszönhetnek jobban megbecsülnek , és ha gondja van védik akár éveken keresztül , nem ők szídják a leghangosabban. Furcsa módon hogyha pl egy MU vagy Milán drukkerrel beszélsz az nincs róla ilyen véleménnyel. Meg lehet nézni Raul példáját a Realnál akinek 3-4 gyenge éve (és végig védték) volt nem hogy egy , és az idén sem tett sokkal többet mint Roni és az egekben tartják... de lehetne említeni hogy másholl hogyan állnak ki a szurkolók a nehéz helyzetben lévő csúcson túl lévő játékosok mellet mint Maldini , Totti vagy Giggs... akkor mi miért nem ezt tesszük? Védeni is fogom addig amíg itt valaki csak azért fikázza mert utáljaDaNNy írta:Nemtom Vale te miért véded Dinhot ennyire.. Nem látod a nyílvánvaló dolgokat vagy mi van? Egyértelmű,hogy tett/tesz az egészre és meg kéne tőle szabadulni minnél hamarabb de már késő...
Ebből a srácból már semmilyen teljesitmény nem fog kijönni. Pep a barátságos meccseken kb. játszatja és 2meccs utan ki is rakja a kezdőből...
2.Raulnak esze ágában sem volt elmenni Madridból a klubhűség miatt
3.A másik meg,az hogy R10 már a látszatra sem ad,bulizni jár,meghízik stb.
Nem úgy néz ki,mintha azon lenne,hogy a 2 év türelmet meghálálja