Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
1.2 éve ezt csinálja,a nagy semmitvaLe5 írta:Azért védem mert szerintem igazságtalanul szídjátok , azért mert szerintem nem ezt érdemli , nyiván ő is jól akar játszani és úgy mint régen , az is nyilvánvaló hogy hogy ezért többet kéne tenni és ő nem tesz , ezen néhányan megsértődtek nem tom miért , és ha kijönróla róla egy hír , bármi legyen az elkezdik fikázni. Pedig nem ezt érdemli , jó tény hogy rosszul játszik de attól még nem kell elkezdeni szidni meg elküldeni a fenébe , ez egy alapvető ember nem is tudom norma vagy valami ilyen. Máshol egy olyan játékost akinek ennyit köszönhetnek jobban megbecsülnek , és ha gondja van védik akár éveken keresztül , nem ők szídják a leghangosabban. Furcsa módon hogyha pl egy MU vagy Milán drukkerrel beszélsz az nincs róla ilyen véleménnyel. Meg lehet nézni Raul példáját a Realnál akinek 3-4 gyenge éve (és végig védték) volt nem hogy egy , és az idén sem tett sokkal többet mint Roni és az egekben tartják... de lehetne említeni hogy másholl hogyan állnak ki a szurkolók a nehéz helyzetben lévő csúcson túl lévő játékosok mellet mint Maldini , Totti vagy Giggs... akkor mi miért nem ezt tesszük? Védeni is fogom addig amíg itt valaki csak azért fikázza mert utáljaDaNNy írta:Nemtom Vale te miért véded Dinhot ennyire.. Nem látod a nyílvánvaló dolgokat vagy mi van? Egyértelmű,hogy tett/tesz az egészre és meg kéne tőle szabadulni minnél hamarabb de már késő...
Ebből a srácból már semmilyen teljesitmény nem fog kijönni. Pep a barátságos meccseken kb. játszatja és 2meccs utan ki is rakja a kezdőből...
Azért védem mert szerintem igazságtalanul szídjátok , azért mert szerintem nem ezt érdemli , nyiván ő is jól akar játszani és úgy mint régen , az is nyilvánvaló hogy hogy ezért többet kéne tenni és ő nem tesz , ezen néhányan megsértődtek nem tom miért , és ha kijönróla róla egy hír , bármi legyen az elkezdik fikázni. Pedig nem ezt érdemli , jó tény hogy rosszul játszik de attól még nem kell elkezdeni szidni meg elküldeni a fenébe , ez egy alapvető ember nem is tudom norma vagy valami ilyen. Máshol egy olyan játékost akinek ennyit köszönhetnek jobban megbecsülnek , és ha gondja van védik akár éveken keresztül , nem ők szídják a leghangosabban. Furcsa módon hogyha pl egy MU vagy Milán drukkerrel beszélsz az nincs róla ilyen véleménnyel. Meg lehet nézni Raul példáját a Realnál akinek 3-4 gyenge éve (és végig védték) volt nem hogy egy , és az idén sem tett sokkal többet mint Roni és az egekben tartják... de lehetne említeni hogy másholl hogyan állnak ki a szurkolók a nehéz helyzetben lévő csúcson túl lévő játékosok mellet mint Maldini , Totti vagy Giggs... akkor mi miért nem ezt tesszük? Védeni is fogom addig amíg itt valaki csak azért fikázza mert utáljaDaNNy írta:Nemtom Vale te miért véded Dinhot ennyire.. Nem látod a nyílvánvaló dolgokat vagy mi van? Egyértelmű,hogy tett/tesz az egészre és meg kéne tőle szabadulni minnél hamarabb de már késő...
Ebből a srácból már semmilyen teljesitmény nem fog kijönni. Pep a barátságos meccseken kb. játszatja és 2meccs utan ki is rakja a kezdőből...
csak gratulálok neki ha a tesóján múlik a jövöje, egy normális ember el tudja dönteni hogy hol akarja folytatni.. nevetségesEtooka írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=187558&
Ha elmegy,akkor ott Scolari úgy helyre rakja majd,hogy újra csillogni fog!
Az olimpiára fel tud készülni, talán lead pár kilót, és az új szezont valamivel jobb formában kezdheti, feltéve ha akarja, talán nálunk, talán nem. Én nem védeni akarom, de az olimpia talán "mentőöv" lehetne neki.fUtBoLiStA írta:Én is sokáig reménykedtem benn hogy újra a régi lesz...de be kellett látnom hogy ő már sose fog úgy játszani.Nagyon rossz ilyen híreket hallani róla. Az a helyzet neki már nincs keresnivalója itt...
Azon viszont csodálkozok hogy azt nyilatkozta ott akar lenni az olimpián...
Nincs semmi önkritikája??? Nézzen magára! Hova jutott...hogy akar így olimpián részt venni? Számomra érthetetlen...
Jah bocs elfelejtettem hogy itt nálam sokkal okosabb amberek fórumoznak , olyanok akik tudják hogy mit akar Roni , és tudják hogy mit fog akarni. Emelem kalapom srácok.redmiller írta:Ahogy mondod! Akart. Nehezen is hagyta abba, de egy idő után belátta, hogy eljárt felette az idő...chi omega írta:
már megint puskás, lol, vicc
attól most tekintsünk el, hogy mennyivel keményebb ma a profi futball, mint 50 éve, és koncentráljunk a lényegre: puskás akart focizni, ronaldinho meg nem. annál is inkább, mivel öcsi 1 évig nem is játszhatott...
ronaldinho kiégett. belül. ezen nem segíthet senki.
Ronaldinho ettől - jelenleg - borzalmasan messze van! Ő egy hullócsillag lett....
Ahogy mondod! Akart. Nehezen is hagyta abba, de egy idő után belátta, hogy eljárt felette az idő...chi omega írta:
már megint puskás, lol, vicc
attól most tekintsünk el, hogy mennyivel keményebb ma a profi futball, mint 50 éve, és koncentráljunk a lényegre: puskás akart focizni, ronaldinho meg nem. annál is inkább, mivel öcsi 1 évig nem is játszhatott...
ronaldinho kiégett. belül. ezen nem segíthet senki.
már megint puskás, lol, viccvaLe5 írta: AZé Adrianoval ("az ki?") szerintem se említsük egy lapon , ott még nem tartunk , inkább Puskással aki viszont ledogozta ennél jóval nagyobb hasát.
számtalan lehetősége volt bebizonyítani, hogy nem üres duma, hiszen ezt a sódert éppen azóta löki, amióta nem játszik jól. ez egész pontosan két év.mrlevy írta:Azt mondja hogy mindegy már hogy hol de mindenképp focizni akar hogy újra azt tegye amit igazán szeret és tudNa már most ha bekövetkezik az amit nem naon hiszek hogy elnökválasztásra kerül sor,és akkor addig nem tudják eladni,csatlakoznia kell a csapathoz mivel érvényes szerződése van
Ha ez bekövetkezne akkor bebizonyíthatná hogy nem üres duma volt,hogy ismét formába hozza magát,fizikálisan
![]()
mert az egyértelmű hogy a tudása 1 cseppet sem kopott
![]()
Na ja, mert Ronaldinho édesapja még él. Igaz?djtrack írta:azért Adrianoval ne említsük már egy lapon!!! ő az apja miatt ivott meg kicsapongó életet ért! de nem volt ennyire kövér se!! innen már nincs vissza út én azt mondom!! a legviccesebb az lesz h Ronaldo jobb állapotba lesz mint Ronaldinho:D:DDDDDLionel85 írta:Vagy hazaadni egy időre Brazíliába kölcsönbe és talán jobb állapotban tér vissza, akárcsak Adriano az Interben.
AZé Adrianoval ("az ki?") szerintem se említsük egy lapon , ott még nem tartunk , inkább Puskással aki viszont ledogozta ennél jóval nagyobb hasát.djtrack írta:azért Adrianoval ne említsük már egy lapon!!! ő az apja miatt ivott meg kicsapongó életet ért! de nem volt ennyire kövér se!! innen már nincs vissza út én azt mondom!! a legviccesebb az lesz h Ronaldo jobb állapotba lesz mint Ronaldinho:D:DDDDDLionel85 írta:Vagy hazaadni egy időre Brazíliába kölcsönbe és talán jobb állapotban tér vissza, akárcsak Adriano az Interben.
azért Adrianoval ne említsük már egy lapon!!! ő az apja miatt ivott meg kicsapongó életet ért! de nem volt ennyire kövér se!! innen már nincs vissza út én azt mondom!! a legviccesebb az lesz h Ronaldo jobb állapotba lesz mint Ronaldinho:D:DDDDDLionel85 írta:Vagy hazaadni egy időre Brazíliába kölcsönbe és talán jobb állapotban tér vissza, akárcsak Adriano az Interben.
Ronaldonak is ment hasival a foci, neki is menne csak klubbot kéne váltania, és ez az ő érdeke. Ha elmegy mi akkor is szeretni fogjuk (kivéve ha a Realba megy)djtrack írta:Roni is úgy van vele inkább legyen sörhasam mint vízfejem:D van ött böndő:D