keita szerintem technikásabb mint touré,ez a különbség...és kicsit keita támadóbban játszik szerintem..stefanl10 írta:tetszik nekem ez a fellálítás de szerintem touré-nak ott a helye a csapatban. nagyon jó játékos sok labdát szerez, sokat fut hajt akar és ez fontos. keitát meg még nem ismerem annyira bár lehet h ő is jó futballistabarca tomi írta:Szerintem így lesz a jövő évi csapat:
V.V
alvés puyol caceres abidal
xavi keita iniesta
messi adebayor henry
Barça Igazolások 2008-09
-
- Capitá del Barça
- Capon
- Llegenda del Barça
Én pl. Márquez elé azért teszem mert Pep ahogy lehetet láni és hallani egy "rombolo" védöt akart (Materazi) Cáceres lett belőle. Ö a csapata legjobbja volt az elmult idényben a szurkolók szerint és biztos mi is okkal igazoltuk le. Márquez annak ellenére, hogy az egyik legszimpatikusabb játékos nekem a keretben nagyon lassú volt szerintem. Nem azt mondom, hogy rosszul játszott. Hirek pedig voltak vele kapcsolatban, hogy pl. az Atletico Madrid akarja vagy ő akar oda menni. Én úgy érzem elmegy egyébként, bár tényleg nem sok hír volt erről.Fernando írta:Miért teszi mki Cácerest Márquez elé? Még nem igazolt el Márquez, és hírek sincsenek róla.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Fernando
- Llegenda del Barça
Miért teszi mki Cácerest Márquez elé? Még nem igazolt el Márquez, és hírek sincsenek róla.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- stefanl10
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
tetszik nekem ez a fellálítás de szerintem touré-nak ott a helye a csapatban. nagyon jó játékos sok labdát szerez, sokat fut hajt akar és ez fontos. keitát meg még nem ismerem annyira bár lehet h ő is jó futballistabarca tomi írta:Szerintem így lesz a jövő évi csapat:
V.V
xavi keita iniesta
messi adebayor henry
Justice for Hungary!!!!!!!!!!!!!
Kárpátia!!!!!!!!!!
Kárpátia!!!!!!!!!!
- stefanl10
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Én is eltudnám itt képzelni drogbát. de azért jobban örülnék ha megtartanánk etootCapon írta:Én személy szerint konkrét emberekről nem tudok. Szerintem Drogba-n sok múlik. Úgy értem, ő elég meghatározó lehet hova megy, mert ha Interbe akkor onnan eljön valaki és Eto'o sem fog nekik kelleni (szerintem), ha Milan-ba akkor Eto'o már oda se... stb stb stb. Bár nem szeretem Drogbát de még itt is el tudom képzelni... bár nem szivesen.
Justice for Hungary!!!!!!!!!!!!!
Kárpátia!!!!!!!!!!
Kárpátia!!!!!!!!!!
- Capon
- Llegenda del Barça
Én személy szerint konkrét emberekről nem tudok. Szerintem Drogba-n sok múlik. Úgy értem, ő elég meghatározó lehet hova megy, mert ha Interbe akkor onnan eljön valaki és Eto'o sem fog nekik kelleni (szerintem), ha Milan-ba akkor Eto'o már oda se... stb stb stb. Bár nem szeretem Drogbát de még itt is el tudom képzelni... bár nem szivesen.
-
- Jugador d'estrella
Nem erre akartam rávilágítani ,hanem valami olyasmit akartam válaszként ,hogy ezért meg azért tárgylgatunk.Capon írta:Persze hogy tárgyalunk mással is. Már többször elmondták hogy több vasat tartanak a tűzben. Ne nézétek már ennyire amatörnek öket, hogy mindig csak 1-1 emberrel egyeszkednek. Attól mert nem tudunk róla, nem jutnak ki a hírek attól még ez egy profi klub.

Barca,Barca,Baaarca!
Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
- Capon
- Llegenda del Barça
Persze hogy tárgyalunk mással is. Már többször elmondták hogy több vasat tartanak a tűzben. Ne nézétek már ennyire amatörnek öket, hogy mindig csak 1-1 emberrel egyeszkednek. Attól mert nem tudunk róla, nem jutnak ki a hírek attól még ez egy profi klub.
- visca el barca
- Presidente del Barça
igen, igen igazad van.matador írta:...Ráadásul a Lyonban bizonyított, az év játékosa volt, s hamár mindenki nyafogott hogy "Benzemát, Benzemát", aki szintén nem ért el többet, akkor szerintem ez így jó csere lenne, pláne ha Adebayor is jönne, hisz Malouda jól is ad be, így még veszélyesebb lehet a csapat. Jól mondta Pep: elsősorban nem az egyéniségeket kell nézni, hanem hogy hogy tudnak együtt muzsikálni...visca el barca írta:a sport.es napi szavazásos kérdése
elcserélné e eto't malouda+22 milláért.
én el. és meg is magyarázom miért.
egyrészt azért, mert úgyérzem eto'o menni fog és 30 milliónál többet nem adna érte senki (persze h többet ér de ez van)
másrészt malouda nem olyan rossz játékos mint azt itt néhány beállítják. technikás, gyors és a legjobb korban van.
ha megnézzük kijöhet egy ilyen képlet
malouda + adebayor = eto'o + kb. 8-10 milió euró.
sztem nem lenne rossz. ennél többet nem tudnánk kihozni eto'o távozásából
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2008.07.05. 09:07:57-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- barca tomi
- Barça B
Szerintem így lesz a jövő évi csapat:
V.V
xavi keita iniesta
messi adebayor henry
V.V
xavi keita iniesta
messi adebayor henry
...Ráadásul a Lyonban bizonyított, az év játékosa volt, s hamár mindenki nyafogott hogy "Benzemát, Benzemát", aki szintén nem ért el többet, akkor szerintem ez így jó csere lenne, pláne ha Adebayor is jönne, hisz Malouda jól is ad be, így még veszélyesebb lehet a csapat. Jól mondta Pep: elsősorban nem az egyéniségeket kell nézni, hanem hogy hogy tudnak együtt muzsikálni...visca el barca írta:a sport.es napi szavazásos kérdése
egyrészt azért, mert úgyérzem eto'o menni fog és 30 milliónál többet nem adna érte senki (persze h többet ér de ez van)
másrészt malouda nem olyan rossz játékos mint azt itt néhány beállítják. technikás, gyors és a legjobb korban van.
- visca el barca
- Presidente del Barça
a sport.es napi szavazásos kérdése
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

pedig szerintem Crosas jó focista leszlopakodo írta:sztem elég nagy butaság h pep nem szeretné foglalkoztatni crossas-t...3-4 év múlva őt is visszasirjuk majd(mint fabregast...)
-
- Entrenador del Barça
OFF:
Nehogy már az legyen a legnagyobb probléma, hogy hogyan írják a nevét. Egyébként is mindkettő helyes:
Magyarul: Arsavin
Angolul: Arshavin
A hivatalos meg úgyis a cirill betűs, mert úgy anyakönyvezték.
ON:
Amúgy én nem igazán tudom követni az eseményeket. A külföldi szennylapok ott vezetik meg az embert, ahol tudják. Majd ha aláírt valahova, akkor onnantól tuti a dolog. Én nem sírnék ha hozzánk jönne, de ezzel együtt sem biztos, hogy a legjobb megoldás.
Nehogy már az legyen a legnagyobb probléma, hogy hogyan írják a nevét. Egyébként is mindkettő helyes:
Magyarul: Arsavin
Angolul: Arshavin
A hivatalos meg úgyis a cirill betűs, mert úgy anyakönyvezték.
ON:
Amúgy én nem igazán tudom követni az eseményeket. A külföldi szennylapok ott vezetik meg az embert, ahol tudják. Majd ha aláírt valahova, akkor onnantól tuti a dolog. Én nem sírnék ha hozzánk jönne, de ezzel együtt sem biztos, hogy a legjobb megoldás.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
-
- Barça C
Jaj gyerekek még mindig az igazolásokkal foglalkoztok??? Vegyétek már észre, hogy már nem kell a csapathoz hozzá nyúlni!!!! Eto'o nem megy sehova, Ronaldinhot is marasztalni kell, mert így Pep tényleg Októberre megfog bukni a sok újjátékos be nem építésével a csapatba!! Nem lehetne, hogy szép lassan jöjjenek létre az igazolási álmok???
Amugy várjátok meg a hétvégi szavazást, ahol Laportáék megfognak bukni, mert még mindig nem igazoltak le egy jó játékost se!!! Akkor viszont oktoberig nyista elnökség!!! És ott tartunk mint a mondandom elején mindenki marad és senki se fog jönni hozzánk!!!Ez a keret van olyan erős, hogy megmutassa, hogy mit tudd!!!
Amugy várjátok meg a hétvégi szavazást, ahol Laportáék megfognak bukni, mert még mindig nem igazoltak le egy jó játékost se!!! Akkor viszont oktoberig nyista elnökség!!! És ott tartunk mint a mondandom elején mindenki marad és senki se fog jönni hozzánk!!!Ez a keret van olyan erős, hogy megmutassa, hogy mit tudd!!!
Norbi ne add fel, en veled vagyok
igazolj le mindenkit, akit csak tudsz, de sztem egyebkent tenyleg beteges hogy minden nap leirod legalabb 5x, hogy szted mi volna az aktualis felallas, mikor hirtelen feldobodik 1-2 nev, nemtom, de eleg sok energiad van erre
mind1 ezen tok jol elflesselek amugy
ha feldobjak hogy lehet jon a barcaba lipcsei?? akkor mar jöjjön Hernanes, Adebayor, meg Lipcsei, mert o szebb mint Malouda, meg kicsit öreg is, de 3 labbal fut a palyan, meg tud repulni! AHH keszvagyok:) de amugy jo latni ilyen elvetemult FAN-okat.
Norbi ne vedd bantasnak a leirt sorokat, tenyleg tok jo hogy ittvagy!!:)
Egyebkent felkene keresni Pep-eket, hogy van egy srac aki tok jo felallasokat tud, barmilyen jatekosokkal. Ne add fel cimbi, tovabbi jo hozzaszolasokat.
Es egy kis Norbis feelinget lenyomok en is!
Jöjjön: Villa, Silva, Hernanes, Arshavin
Menjen: Mindenki akit nem akar a vezetoseg
Peace!

Norbi ne vedd bantasnak a leirt sorokat, tenyleg tok jo hogy ittvagy!!:)
Egyebkent felkene keresni Pep-eket, hogy van egy srac aki tok jo felallasokat tud, barmilyen jatekosokkal. Ne add fel cimbi, tovabbi jo hozzaszolasokat.
Es egy kis Norbis feelinget lenyomok en is!
Jöjjön: Villa, Silva, Hernanes, Arshavin
Menjen: Mindenki akit nem akar a vezetoseg
Peace!

Visca el Barca!
- lopakodo
- Capitá del Barça
Laza írta:norbin behalok![]()
![]()
![]()
szerintem még ade jön es kifujt...nem hiszem h lesz több igazolás,max hernanes de ha eddig nem jött ide...
nem tom mit variálnak állandóan
a vezetőség megmondta h még 3 vagy 4 játékost akarnak leigazolni.ez csak akkor nem fog megtörténni ,ha laportáék buknak.szval vagy senki vagy 3,4 ember

szerk:arshavin

Am kíváncsi leszek Arshavin-ra mit nyujt majd a Chelsea-ben.
Nincs bajom velük, csak olvasd el mit irtál. A másik meg, h elég 1x leirnod, h kiket akarsz, nem kell mindennap 25x, főleg, h az aláirásodban is ott vannak.