Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
keita szerintem technikásabb mint touré,ez a különbség...és kicsit keita támadóbban játszik szerintem..stefanl10 írta:tetszik nekem ez a fellálítás de szerintem touré-nak ott a helye a csapatban. nagyon jó játékos sok labdát szerez, sokat fut hajt akar és ez fontos. keitát meg még nem ismerem annyira bár lehet h ő is jó futballistabarca tomi írta:Szerintem így lesz a jövő évi csapat:
V.V
alvés puyol caceres abidal
xavi keita iniesta
messi adebayor henry
Én pl. Márquez elé azért teszem mert Pep ahogy lehetet láni és hallani egy "rombolo" védöt akart (Materazi) Cáceres lett belőle. Ö a csapata legjobbja volt az elmult idényben a szurkolók szerint és biztos mi is okkal igazoltuk le. Márquez annak ellenére, hogy az egyik legszimpatikusabb játékos nekem a keretben nagyon lassú volt szerintem. Nem azt mondom, hogy rosszul játszott. Hirek pedig voltak vele kapcsolatban, hogy pl. az Atletico Madrid akarja vagy ő akar oda menni. Én úgy érzem elmegy egyébként, bár tényleg nem sok hír volt erről.Fernando írta:Miért teszi mki Cácerest Márquez elé? Még nem igazolt el Márquez, és hírek sincsenek róla.
tetszik nekem ez a fellálítás de szerintem touré-nak ott a helye a csapatban. nagyon jó játékos sok labdát szerez, sokat fut hajt akar és ez fontos. keitát meg még nem ismerem annyira bár lehet h ő is jó futballistabarca tomi írta:Szerintem így lesz a jövő évi csapat:
V.V
alvés puyol caceres abidal
xavi keita iniesta
messi adebayor henry
Én is eltudnám itt képzelni drogbát. de azért jobban örülnék ha megtartanánk etootCapon írta:Én személy szerint konkrét emberekről nem tudok. Szerintem Drogba-n sok múlik. Úgy értem, ő elég meghatározó lehet hova megy, mert ha Interbe akkor onnan eljön valaki és Eto'o sem fog nekik kelleni (szerintem), ha Milan-ba akkor Eto'o már oda se... stb stb stb. Bár nem szeretem Drogbát de még itt is el tudom képzelni... bár nem szivesen.
Nem erre akartam rávilágítani ,hanem valami olyasmit akartam válaszként ,hogy ezért meg azért tárgylgatunk.Capon írta:Persze hogy tárgyalunk mással is. Már többször elmondták hogy több vasat tartanak a tűzben. Ne nézétek már ennyire amatörnek öket, hogy mindig csak 1-1 emberrel egyeszkednek. Attól mert nem tudunk róla, nem jutnak ki a hírek attól még ez egy profi klub.
igen, igen igazad van.matador írta:...Ráadásul a Lyonban bizonyított, az év játékosa volt, s hamár mindenki nyafogott hogy "Benzemát, Benzemát", aki szintén nem ért el többet, akkor szerintem ez így jó csere lenne, pláne ha Adebayor is jönne, hisz Malouda jól is ad be, így még veszélyesebb lehet a csapat. Jól mondta Pep: elsősorban nem az egyéniségeket kell nézni, hanem hogy hogy tudnak együtt muzsikálni...visca el barca írta:a sport.es napi szavazásos kérdése
elcserélné e eto't malouda+22 milláért.
én el. és meg is magyarázom miért.
egyrészt azért, mert úgyérzem eto'o menni fog és 30 milliónál többet nem adna érte senki (persze h többet ér de ez van)
másrészt malouda nem olyan rossz játékos mint azt itt néhány beállítják. technikás, gyors és a legjobb korban van.
...Ráadásul a Lyonban bizonyított, az év játékosa volt, s hamár mindenki nyafogott hogy "Benzemát, Benzemát", aki szintén nem ért el többet, akkor szerintem ez így jó csere lenne, pláne ha Adebayor is jönne, hisz Malouda jól is ad be, így még veszélyesebb lehet a csapat. Jól mondta Pep: elsősorban nem az egyéniségeket kell nézni, hanem hogy hogy tudnak együtt muzsikálni...visca el barca írta:a sport.es napi szavazásos kérdése
elcserélné e eto't malouda+22 milláért.
én el. és meg is magyarázom miért.
egyrészt azért, mert úgyérzem eto'o menni fog és 30 milliónál többet nem adna érte senki (persze h többet ér de ez van)
másrészt malouda nem olyan rossz játékos mint azt itt néhány beállítják. technikás, gyors és a legjobb korban van.
pedig szerintem Crosas jó focista leszlopakodo írta:sztem elég nagy butaság h pep nem szeretné foglalkoztatni crossas-t...3-4 év múlva őt is visszasirjuk majd(mint fabregast...)
Laza írta:norbin behalok![]()
![]()
![]()
szerintem még ade jön es kifujt...nem hiszem h lesz több igazolás,max hernanes de ha eddig nem jött ide...
nem tom mit variálnak állandóan