Joan Laporta

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kire szavaznál a jelenlegi elnökjelöltek közül?

Laporta
68
66%
Bartomeu
17
17%
Majó
3
3%
Benedito
8
8%
Farré
6
6%
Freixa
1
1%

Szavazatok száma: 103
messinho19
Jugador del Barça

2008.07.06. 19:08:09

norbert55 írta:Am Schuster is szavazhatna nem?Neki is van sociók tulajdoni kártyája nem?
jode mos neki mi köze van hozzá hogy ki a barca elnöke..... ez sztem hülyeség hogy ö is szavazhat
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.06. 19:07:15

norbert55 írta:Am Schuster is szavazhatna nem?Neki is van sociók tulajdoni kártyája nem?
Igen. Tudtommal a Szőke Angyal is pártoló tagja a Barcelonának.
De, úriember nem tesz ilyet. Bár, joga lenne hozzá.
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2008.07.06. 19:06:50

Igen van. Rijkaardnak van? Kíváncsi lennék ő mire szavazna :)
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
norbert55
Entrenador del Barça

2008.07.06. 19:02:42

Los Banditos írta:
MichaaBee írta:Akkora kitolás ez az egész, hogy pont július 6-ra tették ezt a szavazást! Holnap kora reggel indulok New York-ba, és magyar/spanyol idő szerint este 11-kor landol a gépem a JFK reptéren. Aztán megyek egy hotelba 4 napra, ahol megintcsak nem lesz semmilyen internethozzáférés, így a szavazás után kb. egy héttel fogom megtudni a végeredményt :x
Ha gondolok küldök SMS-t csak passzold át privátba a számod. Egyébként még ma olyan éjfél fele megfogjuk tudni az eredményt.

Laporta maradása lesz az eredmény.
Neked legyen igazad :D
Fernando
Llegenda del Barça

2008.07.06. 19:02:22

Varga Tamás írta:
MichaaBee írta:Akkora kitolás ez az egész, hogy pont július 6-ra tették ezt a szavazást! Holnap kora reggel indulok New York-ba, és magyar/spanyol idő szerint este 11-kor landol a gépem a JFK reptéren. Aztán megyek egy hotelba 4 napra, ahol megintcsak nem lesz semmilyen internethozzáférés, így a szavazás után kb. egy héttel fogom megtudni a végeredményt :x
A végeredményt még ma este közzéteszik.
"...Holnap kora reggel indulok New York-ba..."

Ugy tudlak sajnálni egyébként téged MichaaBee :lol: Egyébként csak lesz vhol egy internetkávézó vagy másnem veszel egy rohadt sportujságot :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2008.07.06. 19:03:23-kor.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
norbert55
Entrenador del Barça

2008.07.06. 19:01:29

Am Schuster is szavazhatna nem?Neki is van sociók tulajdoni kártyája nem?
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.07.06. 19:00:50

Ha gondolok küldök SMS-t csak passzold át privátba a számod. Egyébként még ma olyan éjfél fele megfogjuk tudni az eredményt.

Laporta maradása lesz az eredmény.
in to exile
Mihu
Director del Fútbol

2008.07.06. 18:54:49

Legközelebb majd biztos meg fognak kérdezni téged hogy csinálhatjuk ekkor meg ekkor? Nem fogsz elutazni sehova? Lesz internethozzáférésed? :roll:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.06. 18:53:23

A végeredményt még ma este közzéteszik.
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.07.06. 18:51:59

Akkora kitolás ez az egész, hogy pont július 6-ra tették ezt a szavazást! Holnap kora reggel indulok New York-ba, és magyar/spanyol idő szerint este 11-kor landol a gépem a JFK reptéren. Aztán megyek egy hotelba 4 napra, ahol megintcsak nem lesz semmilyen internethozzáférés, így a szavazás után kb. egy héttel fogom megtudni a végeredményt :x
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
mrmonster
Entrenador del Barça

2008.07.06. 18:15:09

Nagyon kíváncsi vagyok a szavazás végeredményére majd este, és nagyon szurkolok a jelenlegi elnökségnek, ha nem is minden lépésük örömteli számomra, de szerintem nagy baklövés lenne most a vezérkar váltás, befolyásolhatná az egész szezonunkat, azon felül, hogy ki tudja hogy jobb lenne, mint a mostani (pénzügyileg kiegyensúlyozottak vagyunk, szakmailag hullámvölgyben ugyan, de ezt nem a vezetőség idézte elő szerintem, de közel sem vagyunk rossz helyzetben).
HAJRÁ LAPORTA!
Előre a TITOlusokért!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.06. 18:02:57

Perrero írta:Sokan divatból igeneznek illetve nemeznek... azt se tudják mivel járna egy elnökváltás, meg hogy ki az a Rossel... meg hogy miért menjen/maradjon Joan
Ezért is jó, h nem mi döntünk. Kint csak jobban belelátnak ebbe.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.06. 18:01:54

Mosquito!
Ti gondoljátok a saját érveitekről, hogy megmásíthatatlanok - megsúgom, ilyen nincs. Mi pedig azt gondoljuk, hogy nekünk van igazunk, és a váltásnak lenne több értelme. De, ettől még nem személyeskedek - mint teszed azt Te. Hogy milyen alapon, és milyen jogon, azt nem tudom. Én sem rendelkezem a bölcsek kövével, és te sem vagy tévedhetetlen. Te azt gondolod, én pedig az ellenkezőjét.
Kép
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.07.06. 17:55:53

Perrero írta:nem, erre irtam: "Azokat nem értem, akik itt a fórumon is előszeretettel hangoztatják, hogy mennyire tisztelik "véznát", (még ma is, s tény, hogy sokat köszönhet neki a jelenlegi elnökség is, szvsz árnyékban dolgozva jelentős befolyással bír), akkor miért vannak Laporta ellen."

és nem azt mondom, hogy aki Laporta ellen van az csak divatból.. -és forditva
Értem!
Egyébként ezzel a mondattal azt akartam kifejezni, hogy az én meglátásom szerint aki nyitott szemmel jár, s érdekli, az tudja, hogy kicsoda Cruyff, s sokan ő miatta, illetve az ő edzősködése miatt alatt váltak Barca szimpatizánssá. Ezek az emberek saját vallomásuk szerint nagyon tisztelik, elismerik, hallgatnának rá, szeretnék újra a padon látni ecetera... Ezért nem értem őket, amikor azt mondják igenre kel szavazni, mivel én úgy gondolom ,hogy Cruyff tevékeny részese volt az elmúlt évek szakmai munkájának, nagy befolyása volt, segített a csapatnak (bár lehet, hogy ez káros volt, illetve, hogy ez rendkívül hasznos, de nem ez a kérdés), hanem, hogy Rosell nyíltan ki mondta: véget akar vetni a Cruyffizmusnak, s véglegesen száműzni őt a klub életéből.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Mosquito

2008.07.06. 17:52:38

Perrero írta:Mosquito, sok a hszedben a "ha" illetve az "elbujtatott" ha :)
Most én is csak feltételezek, hiszen nem tudhatom. :D
Talán ebben az esetben ez nem nagy bűn. :twisted:
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.07.06. 17:47:15

Mosquito írta:~25000 szavazó eddig. Ebből lehet váltás lesz, ha az a 9000+ ellenlábas mind elment szavazni és még akad pár ezer hasonlóan gondolkodó azok között akik előzetesen nem írták alá a referendumot, de elmentek ma szavazni.
Az, hogy aláírásukkal hozzájárultak a szavazáshoz, nem biztosan egyezik meg azzal, hogy ma az igenre voksoltak, s ezért szerintem nem lehet biztosra venni 9000 igent.
S hogy miét gondolom:
-egyrészt azok közül nem mindenki ment el szavazni;
-biztosan volt, aki hirtelen felindulásból írta alá, de lehiggadt, s megváltozott a véleménye;
-a kampány alatt befolyásolta az pl.: h Laporta felvállalta a harcot, kiállt a közönség elé, s érvelt, míg Rosell a háttérben kotyvasztott, s az utolsó pillanatban ugrott neki ellenfelének;
-az aláírást gyűjtők félrevezették, erre ráébredt (magától, vagy sem), s ezért...;
Ezek mellett még sok minden befolyásolhatta az aláírókat. Bizonyosan van egy mag, aki Rosell-hez nagyon közel áll, őket kb. 5000-re tenném, s ők valószínűleg alá is írták a kezdeményezést anno.
Perrero írta:Sokan divatból igeneznek illetve nemeznek... azt se tudják mivel járna egy elnökváltás, meg hogy ki az a Rossel... meg hogy miért menjen/maradjon Joan
Ha rám (is) értetted, akkor azt mondd ki nyíltan, s én szívesen leírom az érveim, ill. visszaolvasva is találhatsz közülük...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Mosquito

2008.07.06. 17:39:41

~25000 szavazó eddig. Ebből lehet váltás lesz, ha az a 9000+ ellenlábas mind elment szavazni és még akad pár ezer hasonlóan gondolkodó azok között akik előzetesen nem írták alá a referendumot, de elmentek ma szavazni.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.07.06. 17:36:01

Attól elvonatkoztatva, hogy Laporta mellett szólnak az érveim, s reményeim szerint marad is, azt gondolom, a nem-ek kb. 2/3-os többségben lesznek végeredményben. Egyre kevésbé hiszek Rosell erősségében.
Amit viszont undorítónak tartok, az Rosell hozzáállása a szavazás napján is. Ilyenkor illene kampánycsendet "színlelni", s nem a másikat ócsárolni. Számomra alattomos, sunyi embernek tűnik, hiszen ha vannak érvei bármiféle grémium ellen, s olyan jó kapcsolatai, akkor ha gerinces ember, s nem nyuszi, akkor nem fél előállni, teríteni, s szónokolni (mégha demagóg is), s nem az utolsó pillanatokban kell megmutatni a foga fehérjét. Nagyon emlékeztet arra, ami hazánkban történik a választások idején, ez..., ez szörnyű. A kampánycsend nálam szent, s ezért Cruyff-ra is haragszom (de ez gyorsan elmúlik :twisted: ) .
Azokat nem értem, akik itt a fórumon is előszeretettel hangoztatják, hogy mennyire tisztelik "véznát", (még ma is, s tény, hogy sokat köszönhet neki a jelenlegi elnökség is, szvsz árnyékban dolgozva jelentős befolyással bír), akkor miért vannak Laporta ellen. Ezt csak megjegyzem, ezzel nem szeretnék nagy volumenű vitát indítani.
A részvétel mutatói eddig lesújtóak, remélem a 40%-ot sikerül elérni.
Hajrá "nem"!
:lol: :twisted:
Mosquito

2008.07.06. 17:31:22

gekkodan írta:Nagyon remélem, hogy ma észnél lesznek a szavazók és véget vetnek a Laporta-érának. Innen már annyira nehéz lenne feltámadni, hogy jobb ha meg sem próbálják szegénykéim. Hibát hibára halmoznak, 2006 óta nem találják a jó döntéseket, a gazdasági helyzet ugyan stabil és jó, de a szurkolókat az eredmények érdeklik először, az meg 2 éve elmarad és semmi garancia, hogy egy zöldfülü edzővel és ilyen igazolási politikával majd jönni is fog.
Hogyan tudtok ennyire mérhetetlenül önteltek/sry magabiztosak lenni, ezt fel nem fogom. Honnan veszitek ennyire biztosra, hogy csak is a Ti véleményetek a helyes és valós?
Nekünk -akik Laporta maradása mellett vagyunk- legalább vannak kézzelfogható és megmásíthatatlan tények is az érveink mögött. A Ti oldalatokon csak a légből kapott dolgok vagy csak a feltételezések szerepelnek.

Az a legnagyobb baj, hogy sok szurkoló elvesztette a realitásérzékét az elmúlt években és azt hiszik nekünk -a Barcának- jár min. 1 trófea évente. A Laporta éra előtti megközelítőleg 104 évben összesen nyertünk 16 bajnoki címet és 1 bl/bek-et, míg az elmúlt 5 évben(ami inkább 4, mert az első évben 0-ról kellett újjáépíteni a csaptot) 2 bajnoki címmel és 1 bl serleggel lettünk gazdagabbak. Nem mellesleg a bevétel megközelítőleg háromszorosára duzzadt, a pártolótagok száma közel kétszeresére, a klub presztizse ismét nagyon jó, az adóságok mértéke viszont jelentősen csökkent.
Trófeák elnyeréséhez manapság nem elég a jó anyagi helyzet, nem elég a jó keret, nem elég a jó edző, mindennek passzolnia kell és ha ez megvan kell még egy jó adag szerencse is. Persze nem feltétlen kellenek ezek, de akkor már a szerencséből nem egy jó adag, hanem egy hatalmasan nagy real féle porció szükségeltetik. Az elmúlt 2 évben -de főleg az előző szezonban- nem a szakmai hozzá nem értés vagy a keretben rejlő potenciál hiánya játszotta a legnagyobb szerepet a sikertelenségben, hanem a balszerencse.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mosquito 2008.07.06. 17:52:24-kor.
Replay
Director del Fútbol

2008.07.06. 17:17:27

Mindössze 22ezer voks?
A katalánok mindig annyira büszkék és hirdetik, hogy nekik mennyire fontos a klub...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.06. 16:32:54

jelwaz írta:Jó, mindegy, akkor hagyjuk is.
Én visszaolvastam, de ugyanaz megy 10 oldalon keresztül, én értem. De az utolsó két kérdésemre nincs bennük válasz. ha visszaolvasok, ha nem...
Visszaszívtam mindent.
Részemről ennyi. A kérdésemre nem várok választ.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2008.07.06. 16:46:26-kor.
Kép
jelwaz
Entrenador del Barça

2008.07.06. 16:28:47

Jó, mindegy, akkor hagyjuk is.
Én visszaolvastam, de ugyanaz megy 10 oldalon keresztül, én értem. De az utolsó két kérdésemre nincs bennük válasz. ha visszaolvasok, ha nem...
Lezárt