Egyéb Sportok
- ozsimiki
- Adminisztrátor
MertLos Banditos írta:Már megint eső![]()
Ez most inkább a spanyolnak jön jól...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
pfff büdös eső,szánalom, nem érdekel a hagyomány,ez szánalom.

-
- Entrenador del Barça
Most szólj hozzá! Mondd, hogy nem sznobok az angol "Urak".Varga Tamás írta:Meg volt amikor nem mertél kiállni ellenem, de arra hivatkoztál, hogy a tiri-tarka ruháidban nem engednek pályára az angol gentleman-ek.

Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Már megint eső
Ez most inkább a spanyolnak jön jól...

in to exile
Ajajj, Nadal előbb már az eget nézte...
Eső, beszarok, de tényleg.
Holnap ugyanitt?
Eső, beszarok, de tényleg.
Holnap ugyanitt?

-
- Entrenador del Barça
Egyelőre. "Egyenlőre a sorozatgyilkos fog darabolni."ozsimiki írta:egyenlőre

Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ja, de akkor még hosszú sörényed volt, és a legtöbbször elvertelek, mint szódás a lovát.VIII.Henrik írta:Tudtam honnan vagy ismerős! Emlékszel rám? Kicsit alacsonyabb vagyok, és akkor kopasz voltam.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Az idei év nem ad erre sok alapotLos Banditos írta:Legközelebb viszont lehet, hogy jobb formában lesz, és nem az esőre meg a szerencsére kell hagyatkozzon.ozsimiki írta:Erősen írtam,az a lényege,h ő tudja a legjobban,h mégegyszer nem lesz ilyen esője...

-
- Entrenador del Barça
Tudtam honnan vagy ismerős! Emlékszel rám? Kicsit alacsonyabb vagyok, és akkor kopasz voltam. 

Jah, okVarga Tamás írta: Igen játszottam, csak akkor Pete Sampras-nak hívtak.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Igen játszottam, csak akkor Pete Sampras-nak hívtak.Replay írta:Szóval játszottál döntőt Wimbledonban?Varga Tamás írta: Nézd, láttasm már elég teniszmeccset, egy ideig magam is űztem ezt a sportot, úgy 15 évvel ezelőtt. Gondolom, mi játszódik le a fejekben.
Bocs, ezt nem birtam ki

- Mihu
- Director del Fútbol
Varga Tamás írta: Egyébként, kaplár F. csak engem idegesít? Már teljesen elélvezett Federerre!
Mihu írta:Amúgy olyan idegesítő hogy Kaplár F. épphogy csak el nem élvez Federerre![]()
Ennyire észrevehetően ne legyen már elfogult egy kommentátor

Szóval játszottál döntőt Wimbledonban?Varga Tamás írta: Nézd, láttasm már elég teniszmeccset, egy ideig magam is űztem ezt a sportot, úgy 15 évvel ezelőtt. Gondolom, mi játszódik le a fejekben.
Bocs, ezt nem birtam ki

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2008.07.06. 20:44:32-kor.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Örömmel látom, hogy ebben egyetértünk.jelwaz írta:Akkor is Rafa fog nyerni! Lélektani előny ellene? Olyan nincs! Itt már mindenki arról beszélt, hogy a fű Roger igazi erőssége stb stb., mégis okítja őt a spanyol. Jobb teniszező az én szememben, megoldja, ha meg nem, hát akkor azért nem, mert nem. Meggyőződésem, hogy esőszünet nélkül simán nyert volna Nadal, de így is nyernie kell. Nyerhet itt Federer, akkor is jobb Nadal! És kész

Érdekes mindenki hogy drukkol egy barcelona drukerből lett real madrid drukkernak.
-
Legközelebb viszont lehet, hogy jobb formában lesz, és nem az esőre meg a szerencsére kell hagyatkozzon.ozsimiki írta:Erősen írtam,az a lényege,h ő tudja a legjobban,h mégegyszer nem lesz ilyen esője...

in to exile
- jelwaz
- Entrenador del Barça
Akkor is Rafa fog nyerni! Lélektani előny ellene? Olyan nincs! Itt már mindenki arról beszélt, hogy a fű Roger igazi erőssége stb stb., mégis okítja őt a spanyol. Jobb teniszező az én szememben, megoldja, ha meg nem, hát akkor azért nem, mert nem. Meggyőződésem, hogy esőszünet nélkül simán nyert volna Nadal, de így is nyernie kell. Nyerhet itt Federer, akkor is jobb Nadal! És kész 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Erősen írtam,az a lényege,h ő tudja a legjobban,h mégegyszer nem lesz ilyen esője...Los Banditos írta:A világelső miért is vonuljon vissza? Ha Nadal nem balfszkodik ennyit, már rég megnyerhette volna. Ha más nem, Federer szerencsével nyer, de inkább úgy, mint sehogy.ozsimiki írta:Ha ezt a meccset a svájci nyeri,akkor vonuljon is vissza szntem. Ő tudja a legjobban,h mekkora malac lenne..

Az egy mecss volt. Bárkivel elö fordulhat. Nadal 2007-ben Hamburgban Federer ellen az utolsó két szettben talán ha két játékot nyert ellene. Akkor az mi volt?
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nézd, láttasm már elég teniszmeccset, egy ideig magam is űztem ezt a sportot, úgy 15 évvel ezelőtt. Gondolom, mi játszódik le a fejekben. Ettől még a számomra Nadal marad/lesz a legnagyobb, de ott és akkor rossz oldalt választott. Már előtte, 5-2-nél elintézhette volna a meccset, de ott sem koncentrált eléggé. És az, hogy most Rogernek áll a zászló, az pszichológia. Ő van nyerésben, Rafa pedig rosszabb lelki állapotban leledzik. Ettől még Nadalért szorítok, neki drukkolok, de a realitás most már a svájci győzelmét vetíti előre. De, én leszek a legboldogabb, ha a spanyol rám cáfol.Mihu írta:Ezt bírom.... egy hiba, ami attól hogy amatőr volt akkor is csak egy hiba, és ezért már vége mindennek. Eddig Nadal volt a legnagyobb (csak téged idézlek) most meg egy hiba miatt már meg is érdemli hogy kikapjon.Varga Tamás írta:Nadal most vesztette el a meccset. 8-7-nél ugyanoda visszaütni a labdát, ahol a svájci áll? Marha! Meg is érdemli...hú de mérges vagyok!
Ami sajnos szerintem is meg fog történni mert most 2-2 és ez Federernek lelkileg nagyon sokat adhat/ad.
Sajnos malaca volt az esővel. Ha az nincs akkor most már mindenki az EB győzelem után Nadal Wimbledon-győzelmét ünnepelné
Egyébként, kaplár F. csak engem idegesít? Már teljesen elélvezett Federerre!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Tetézi Kaplár F.... nem elég úgy közvetít mintha sakk lenne,megalszik a tej a szájában, nem bírom ezt a fajta közvetítést,egyszer élte bele magát,amikor kedvence kiegyenlített 2-2re.

-
A világelső miért is vonuljon vissza? Ha Nadal nem balfszkodik ennyit, már rég megnyerhette volna. Ha más nem, Federer szerencsével nyer, de inkább úgy, mint sehogy.ozsimiki írta:Ha ezt a meccset a svájci nyeri,akkor vonuljon is vissza szntem. Ő tudja a legjobban,h mekkora malac lenne..
in to exile
-
- Entrenador del Barça
Angolok, nem lesz semmi. Nem a jövő találmánya a mozgatható tetőszerkezet.

Remélem, haladnak majd a fiúk, kellemetlen lenne, ha besötétedne.