Mihu írta:Varga Tamás írta:Nadal most vesztette el a meccset. 8-7-nél ugyanoda visszaütni a labdát, ahol a svájci áll? Marha! Meg is érdemli...hú de mérges vagyok!
Ezt bírom.... egy hiba, ami attól hogy amatőr volt akkor is csak egy hiba, és ezért már vége mindennek. Eddig Nadal volt a legnagyobb (csak téged idézlek) most meg egy hiba miatt már meg is érdemli hogy kikapjon.
Ami sajnos szerintem is meg fog történni mert most 2-2 és ez Federernek lelkileg nagyon sokat adhat/ad.
Sajnos malaca volt az esővel. Ha az nincs akkor most már mindenki az EB győzelem után Nadal Wimbledon-győzelmét ünnepelné
Nézd, láttasm már elég teniszmeccset, egy ideig magam is űztem ezt a sportot, úgy 15 évvel ezelőtt. Gondolom, mi játszódik le a fejekben. Ettől még a számomra Nadal marad/lesz a legnagyobb, de ott és akkor rossz oldalt választott. Már előtte, 5-2-nél elintézhette volna a meccset, de ott sem koncentrált eléggé. És az, hogy most Rogernek áll a zászló, az pszichológia. Ő van nyerésben, Rafa pedig rosszabb lelki állapotban leledzik. Ettől még Nadalért szorítok, neki drukkolok, de a realitás most már a svájci győzelmét vetíti előre. De, én leszek a legboldogabb, ha a spanyol rám cáfol.
Egyébként, kaplár F. csak engem idegesít? Már teljesen elélvezett Federerre!