Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem, csak hagyománytisztelők!VIII.Henrik írta:Most szólj hozzá! Mondd, hogy nem sznobok az angol "Urak".Varga Tamás írta:Meg volt amikor nem mertél kiállni ellenem, de arra hivatkoztál, hogy a tiri-tarka ruháidban nem engednek pályára az angol gentleman-ek.
MertLos Banditos írta:Már megint eső![]()
Ez most inkább a spanyolnak jön jól...
Most szólj hozzá! Mondd, hogy nem sznobok az angol "Urak".Varga Tamás írta:Meg volt amikor nem mertél kiállni ellenem, de arra hivatkoztál, hogy a tiri-tarka ruháidban nem engednek pályára az angol gentleman-ek.
Egyelőre. "Egyenlőre a sorozatgyilkos fog darabolni."ozsimiki írta:egyenlőre
Ja, de akkor még hosszú sörényed volt, és a legtöbbször elvertelek, mint szódás a lovát.VIII.Henrik írta:Tudtam honnan vagy ismerős! Emlékszel rám? Kicsit alacsonyabb vagyok, és akkor kopasz voltam.
Az idei év nem ad erre sok alapotLos Banditos írta:Legközelebb viszont lehet, hogy jobb formában lesz, és nem az esőre meg a szerencsére kell hagyatkozzon.ozsimiki írta:Erősen írtam,az a lényege,h ő tudja a legjobban,h mégegyszer nem lesz ilyen esője...
Jah, okVarga Tamás írta: Igen játszottam, csak akkor Pete Sampras-nak hívtak.
Igen játszottam, csak akkor Pete Sampras-nak hívtak.Replay írta:Szóval játszottál döntőt Wimbledonban?Varga Tamás írta: Nézd, láttasm már elég teniszmeccset, egy ideig magam is űztem ezt a sportot, úgy 15 évvel ezelőtt. Gondolom, mi játszódik le a fejekben.
Bocs, ezt nem birtam ki
Varga Tamás írta: Egyébként, kaplár F. csak engem idegesít? Már teljesen elélvezett Federerre!
Mihu írta:Amúgy olyan idegesítő hogy Kaplár F. épphogy csak el nem élvez Federerre![]()
Ennyire észrevehetően ne legyen már elfogult egy kommentátor
Szóval játszottál döntőt Wimbledonban?Varga Tamás írta: Nézd, láttasm már elég teniszmeccset, egy ideig magam is űztem ezt a sportot, úgy 15 évvel ezelőtt. Gondolom, mi játszódik le a fejekben.
Örömmel látom, hogy ebben egyetértünk.jelwaz írta:Akkor is Rafa fog nyerni! Lélektani előny ellene? Olyan nincs! Itt már mindenki arról beszélt, hogy a fű Roger igazi erőssége stb stb., mégis okítja őt a spanyol. Jobb teniszező az én szememben, megoldja, ha meg nem, hát akkor azért nem, mert nem. Meggyőződésem, hogy esőszünet nélkül simán nyert volna Nadal, de így is nyernie kell. Nyerhet itt Federer, akkor is jobb Nadal! És kész
Legközelebb viszont lehet, hogy jobb formában lesz, és nem az esőre meg a szerencsére kell hagyatkozzon.ozsimiki írta:Erősen írtam,az a lényege,h ő tudja a legjobban,h mégegyszer nem lesz ilyen esője...
Erősen írtam,az a lényege,h ő tudja a legjobban,h mégegyszer nem lesz ilyen esője...Los Banditos írta:A világelső miért is vonuljon vissza? Ha Nadal nem balfszkodik ennyit, már rég megnyerhette volna. Ha más nem, Federer szerencsével nyer, de inkább úgy, mint sehogy.ozsimiki írta:Ha ezt a meccset a svájci nyeri,akkor vonuljon is vissza szntem. Ő tudja a legjobban,h mekkora malac lenne..
Nézd, láttasm már elég teniszmeccset, egy ideig magam is űztem ezt a sportot, úgy 15 évvel ezelőtt. Gondolom, mi játszódik le a fejekben. Ettől még a számomra Nadal marad/lesz a legnagyobb, de ott és akkor rossz oldalt választott. Már előtte, 5-2-nél elintézhette volna a meccset, de ott sem koncentrált eléggé. És az, hogy most Rogernek áll a zászló, az pszichológia. Ő van nyerésben, Rafa pedig rosszabb lelki állapotban leledzik. Ettől még Nadalért szorítok, neki drukkolok, de a realitás most már a svájci győzelmét vetíti előre. De, én leszek a legboldogabb, ha a spanyol rám cáfol.Mihu írta:Ezt bírom.... egy hiba, ami attól hogy amatőr volt akkor is csak egy hiba, és ezért már vége mindennek. Eddig Nadal volt a legnagyobb (csak téged idézlek) most meg egy hiba miatt már meg is érdemli hogy kikapjon.Varga Tamás írta:Nadal most vesztette el a meccset. 8-7-nél ugyanoda visszaütni a labdát, ahol a svájci áll? Marha! Meg is érdemli...hú de mérges vagyok!
Ami sajnos szerintem is meg fog történni mert most 2-2 és ez Federernek lelkileg nagyon sokat adhat/ad.
Sajnos malaca volt az esővel. Ha az nincs akkor most már mindenki az EB győzelem után Nadal Wimbledon-győzelmét ünnepelné
A világelső miért is vonuljon vissza? Ha Nadal nem balfszkodik ennyit, már rég megnyerhette volna. Ha más nem, Federer szerencsével nyer, de inkább úgy, mint sehogy.ozsimiki írta:Ha ezt a meccset a svájci nyeri,akkor vonuljon is vissza szntem. Ő tudja a legjobban,h mekkora malac lenne..