2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Valbali írta:Majd ha első 5 meccsünket elveszítettük, akkor lehet ilyet mondani, de addig nem. Én csak egy támadót hiányolok, megha Eto'o távozik, akkor egy csatárt.Brian 20 írta:Ideje lenne legalább egy játékost leigazolni. nem lettünk erősebbek úgy néz ki nem is leszünk
De sztem készen vagyunk.
Majd ha első 5 meccsünket elveszítettük, akkor lehet ilyet mondani, de addig nem. Én csak egy támadót hiányolok, megha Eto'o távozik, akkor egy csatárt.Brian 20 írta:Ideje lenne legalább egy játékost leigazolni. nem lettünk erősebbek úgy néz ki nem is leszünk
Érdekes, megnézném, hogy a mostani bajnokságban egy Osasuna ellen hogy álltunk fel és mennyire ment a játék...Xavinho írta:Igen,csak akkor a levante ellen játszottunk és ez a felállás is elegendő volt,de nem hiszem,h mondjuk egy Villareal,A.Madrid,Valencia,Sevilla,R.Madrid,Espanyol,sőt még egy jó formában lévő középcsapat ellen is mindig elég lenne.Ez a baj a mostani kerettel,h ha Eto'o elmenne,akkor nem lenne góllövőnk... és Messi egyedül kevés lesz,m Henry már lassan karrierje vége felé halad és nem fogja bírni végig az egész szezont.Zozzy 5 írta: Mégis ment a játék. Miért? Mert ezek a játékosok akiket itt sokan lefikáznak simán tudnak klasszis teljesítményt nyújtani megfelelő taktikai és mentalitás mellett. Ez a példa is csak azt mutatja, hogy közel sincsenek itt akkora különbségek profi labdarugók között, mint egyesek gondolják. Vannak kiemelkedő egyéniségek, de ezekből a csapatba bőven elég lesz 2-3.Ez a baj
Damia cserének most is tökéletes lenne. Oleguer ha most a kezdőbe kerül akkor jön a tüntetés. Bellettit mondhatjuk klasszisnak, csak akkor mondjuk már Adebayort is.Nem tudom a kiemelésekkel mire akarsz rámutatni. Damia gyengén játszott, nem is kapott nagyon lehetőséget. Oleguer élete legjobb teljesítményét pont ott középen nyújtotta. Belletti meg klasszis. ÉS az sem mellékes, hogy a Deco, R10, Eto'o(ő még akkor annyira nem is) akkor volt csúcsformában és lehetett volna mellettük bárki, akkor is jobban teljesít a csapat, mint az elmúlt 2 évben.
Ja és a levante meg kiesett.
nevekben lehet, hogy nem de MOST nem sztárok kellenek ebben a Barcába hanem alázatos,szerény játékosok csak nézzd meg,hogy milyen felállásban nyertünk 2 Bajnoki aranyat és 1 BL-t:Brian 20 írta:Ideje lenne legalább egy játékost leigazolni. nem lettünk erősebbek úgy néz ki nem is leszünk
És ezt miért is mondod?Brian 20 írta:Ideje lenne legalább egy játékost leigazolni. nem lettünk erősebbek úgy néz ki nem is leszünk
csakmert így ki lettem emelve és most mindenki Ade lába mellett kampányol csendben megjegyeznék annyit, hogy én nem azt írtam, hogy fejelgetés lesz, pont nem aztkilibarca írta:bogen írta:de idióta ívelgetős fejelős játékra én sem vagyok kíváncsi!Nem hinném hogy sok Arsenal meccset láttatok (ha igen akkor bocs , de akkor meg nem értem miért írtok ilyet ). Arsenal rövid passzos játékot játszik nagyon jól és Adebayor is nagyon benne van a kicsi kényszerítőkbe , kiugratásokba emelett gyors , fordulékony, jól cselez fejel. Adebayor egy sokoldalú játékos véleményem szerint hasznára lenne a Barcának. Eto'o sajnálom de én most biztos vagyok benne, hogy távozik. Ade pótolni tudná.Mosquito írta:Hát én nem ilyen fejreívelgetős zsart akarok nézni. Akinek viszont az kell nézzen bayern meccset.
A Spanyol bajnokságban meg Güiza lett gólkirály, ő is 24 körül lőtt( összesen nem tudom,h mennyit),mégsem vitte el egy nagy csapat sem, szted miért? Pontosan azért nem,amiért nem kell ide Adebayor! Nem azt mondom,h rossz játékos,hanem,h egy középcsapatba való és nem a legjobbak közé! És láttam elég Arsenal meccset ahhoz,h levonjam a következtetést...depth írta:Oké, h nem szimpatikus neked. De könyörgöm, h lehet egy olyan játékosra azt mondani, h 0, aki a világ legerősebb bajnokságában 24 gólt lőtt? Eleve aki ilyen szinten játszik, az már nem lehet nulla, és aki ilyen szinten bizonyít az meg végképp nem. Ha meg néztél volna Arsenal meccseket - és nem csak a BL-re gondolok -, akkor biztos nem mondanád ezt.
Szerintem értem hogy mire gondolsz, amikor veszélyesebb fejjátékot vársz!Bestbarca írta:Egyébként meg mindenki a beívelgetős játék ellen van, de nem értem. Itt senki nem azt mondja, hogy csak ívelgetni fogunk, hanem hogy néha azt is. Azért sem voltunk eredményesek az utóbbi 2 évben, mert már mindenki kiismerte a taktikánkat, és meg van az ellenszer, méghozzá a nagyon szoros emberfogás. Ezzel meg lehetett akadályozni sokszor még Messit is egy-egy cselben, de az fix hogy nem tudott senki egy jót passzolni. Hát lassan már a Fradinak is volt egy olyan taktikája, amivel sikeresen felvehette volna velünk a harcot.![]()
![]()
Na de a viccet félretéve, én már korábban is írtam, hogy az nagy baj, hogy nincs fejjátékunk, ismét leírnám a sokkoló adatot, hogy 100 szöglet 1 gól. Ez minősíthetetlen. Ezért is kell egy-két jól fejelő játékos, és ettől még nem fogunk sablonosan csak beívelgetni, eleve nem olyan a játékoskeret, az edző meg pláne a falat kaparná, ha ezt látná fiaitól. A Barca egy játszó csapat, az is marad!!!
Oké, h nem szimpatikus neked. De könyörgöm, h lehet egy olyan játékosra azt mondani, h 0, aki a világ legerősebb bajnokságában 24 gólt lőtt? Eleve aki ilyen szinten játszik, az már nem lehet nulla, és aki ilyen szinten bizonyít az meg végképp nem. Ha meg néztél volna Arsenal meccseket - és nem csak a BL-re gondolok -, akkor biztos nem mondanád ezt.Xavinho írta:Adebayorról már sokszor elmondtam a véleményem,uhogy röviden annyit,h egy 0 és nem kell a csapatnak.
bogen írta:de idióta ívelgetős fejelős játékra én sem vagyok kíváncsi!
Nem hinném hogy sok Arsenal meccset láttatok (ha igen akkor bocs , de akkor meg nem értem miért írtok ilyet ). Arsenal rövid passzos játékot játszik nagyon jól és Adebayor is nagyon benne van a kicsi kényszerítőkbe , kiugratásokba emelett gyors , fordulékony, jól cselez fejel. Adebayor egy sokoldalú játékos véleményem szerint hasznára lenne a Barcának. Eto'o sajnálom de én most biztos vagyok benne, hogy távozik. Ade pótolni tudná.Mosquito írta:Hát én nem ilyen fejreívelgetős zsart akarok nézni. Akinek viszont az kell nézzen bayern meccset.
Nem tudom a kiemelésekkel mire akarsz rámutatni. Damia gyengén játszott, nem is kapott nagyon lehetőséget. Oleguer élete legjobb teljesítményét pont ott középen nyújtotta. Belletti meg klasszis. ÉS az sem mellékes, hogy a Deco, R10, Eto'o(ő még akkor annyira nem is) akkor volt csúcsformában és lehetett volna mellettük bárki, akkor is jobban teljesít a csapat, mint az elmúlt 2 évben.Zozzy 5 írta: ---------------Rubén-----------------
Damia-------Puyol--Oleguer----Gio
----------------Xavi------------------
-----------Iniesta----Deco-----------
Belletti--------------------------Dinho
-----------------Eto'o------------------
Igen,csak akkor a levante ellen játszottunk és ez a felállás is elegendő volt,de nem hiszem,h mondjuk egy Villareal,A.Madrid,Valencia,Sevilla,R.Madrid,Espanyol,sőt még egy jó formában lévő középcsapat ellen is mindig elég lenne.Ez a baj a mostani kerettel,h ha Eto'o elmenne,akkor nem lenne góllövőnk... és Messi egyedül kevés lesz,m Henry már lassan karrierje vége felé halad és nem fogja bírni végig az egész szezont.Zozzy 5 írta: Mégis ment a játék. Miért? Mert ezek a játékosok akiket itt sokan lefikáznak simán tudnak klasszis teljesítményt nyújtani megfelelő taktikai és mentalitás mellett. Ez a példa is csak azt mutatja, hogy közel sincsenek itt akkora különbségek profi labdarugók között, mint egyesek gondolják. Vannak kiemelkedő egyéniségek, de ezekből a csapatba bőven elég lesz 2-3.
Erőcsatár egy olyan bajnokságba ahol a bírók minden apró szabálytalanságot lefújnak? A sok tehetséges szinészpalánta között jó sok lehetőségre lesz szükség, hogy egyet is továbbengedjenek a bírók ha a testi erejével akar majd helyet csinálni magának és aztán még azt a kevés lehetőséget gólra is kell váltani.bogen írta:....
No offense, de te biztos láttad játszani őt az Arsenalban? Ha megint egy csatáros rendszerben fogunk játszani, akkor tökéletes lenne. Amikor hozzákerül a labda, akkor elvenni tőle szinte lehetetlen, nagyon jól tartja meg. Hiába ilyen magas, igenis jól bánik a labdával. 40meccs/29gól. Nagyrészét nem fejelte, mivel az Arsenal is rövidpasszos játékot játszik. Épp ezért nem lenne számára ismeretlen ez a játékrendszer. De hidd el, nagyon jól jönnének a Barcának azok a fejesgólok. Inkább nézd meg a góljait az előző idényből.Mosquito írta: Adebayor a ligaban csak ilyen akciókból lehet eredményes, mert nem elég mozgékony, nem elég fordulékony, viszont magasra tud ugrani.
A változatosság jó, de mivel nem lehet bármikor cserélni, mint a kézilabdában így várhatunk akár 60-80percig is mire Pep lekapja Emmanuelet a pályáról és jöhet az a foci amiért a többség szereti a Barcat. Biztos fogunk próbálkozni majd az elmúlt évek Barca stílusában is játszani amikor fent van a togói(?), de mivel ez neki nem fog feküdni előbb-utóbb jönnek az ívelgetések.
Persze még nem láttam Barca mezben játszani és nem tudhatom, hogyan teljesít majd, de abból amit eddig az arsenalban láttam tőle, erre következtetek.
Torres és Tevez nekem is enyhítené a gyászt a lelkemben Eto'o távozása miatt, de szerintem előbb lesz ötösöm a lottón, mint rajtuk Barca mez (pedig nem is lottózom)Bestbarca írta:Nagyjából a lehetséges jelölteket boncolgatja a cikk, bár ezek inkább csak kitalációk, a zöme mögött nincs valós alap. A jelöltek: Drogba, Villa, Torres, Tevez, Robinho , Kanoute, és az ára miatt utoljára Adebayor.
Eto'o-ért azért nem jönnek ajánlatok,m minden nagyobb csapatnak megvan már a maga kiszemelt sztárja és nem adnának vagyonokat másért. Eto'o meg nem hiszem,h kisebb csapatba elmenne.norbert55 írta:Sztem meg 28-30 eladjuk csak h menjen el.Mert nem özönlenek érte az ajánlatok.Mivel az Arsenal-nak kell a pénz a stadion miatt lehetséges h Ade 28-30 körül elhozható.Mivel a Milannak nem kell Ade.
Nagyjából a lehetséges jelölteket boncolgatja a cikk, bár ezek inkább csak kitalációk, a zöme mögött nincs valós alap. A jelöltek: Drogba, Villa, Torres, Tevez, Robinho , Kanoute, és az ára miatt utoljára Adebayor.
Még 1 középcsatárt akarnak igazolni.Ronnie és Eto'o valszeg megy.
hát sztem ha jön a pénzért akkor is marad a rövidpasszos játék. csak majd minden akció végén őt keresik, nem feltétlen íveléssel. ha meg ráállnak akkor elsütheti Messi vagy Henry is.Mosquito írta:
Adebayor a ligaban csak ilyen akciókból lehet eredményes, mert nem elég mozgékony, nem elég fordulékony, viszont magasra tud ugrani.
A változatosság jó, de mivel nem lehet bármikor cserélni, mint a kézilabdában így várhatunk akár 60-80percig is mire Pep lekapja Emmanuelet a pályáról és jöhet az a foci amiért a többség szereti a Barcat. Biztos fogunk próbálkozni majd az elmúlt évek Barca stílusában is játszani amikor fent van a togói(?), de mivel ez neki nem fog feküdni előbb-utóbb jönnek az ívelgetések.
Persze még nem láttam Barca mezben játszani és nem tudhatom, hogyan teljesít majd, de abból amit eddig az arsenalban láttam tőle, erre következtetek.