Mosquito írta:
Adebayor a ligaban csak ilyen akciókból lehet eredményes, mert nem elég mozgékony, nem elég fordulékony, viszont magasra tud ugrani.
A változatosság jó, de mivel nem lehet bármikor cserélni, mint a kézilabdában így várhatunk akár 60-80percig is mire Pep lekapja Emmanuelet a pályáról és jöhet az a foci amiért a többség szereti a Barcat. Biztos fogunk próbálkozni majd az elmúlt évek Barca stílusában is játszani amikor fent van a togói(?), de mivel ez neki nem fog feküdni előbb-utóbb jönnek az ívelgetések.
Persze még nem láttam Barca mezben játszani és nem tudhatom, hogyan teljesít majd, de abból amit eddig az arsenalban láttam tőle, erre következtetek.
hát sztem ha jön a pénzért akkor is marad a rövidpasszos játék. csak majd minden akció végén őt keresik, nem feltétlen íveléssel. ha meg ráállnak akkor elsütheti Messi vagy Henry is.
Tehát arra gondolok, hogy a támadógépezet többi része kispasszokkal felhozza. A pézéhes meg a 16os környékén várja a labdát, próbálja tisztára játszani a nagy testét. Ha sikerül kapja a passzt és bepattan róla, akár a fejéről, akár a lábáról, ha nem elvisz egy védőt lesz hely és valaki bepróbálkozik egy lövéssel.
Azért akarják idehozni elméletileg, mert erőcsatár. Tud magának helyet csinálni. Tavaly is mennyi olyan helyzetünk volt, hogy az utolsó passz nem sikerült (bár lehet hogy a nem sikerült utolsó passz előtt 2 passzal már bukott volt az akció). Ez nem feltétlen azért, mert a passzoló elrontotta, csak nem volt olyan társ, aki helyzetben van és meg is kaphatja a labdát, most talán lesz...
de idióta ívelgetős fejelős játékra én sem vagyok kíváncsi!