Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
matyi02
Entrenador del Barça

2008.07.16. 14:30:33

Valbali írta:
Brian 20 írta:Ideje lenne legalább egy játékost leigazolni. nem lettünk erősebbek úgy néz ki nem is leszünk
Majd ha első 5 meccsünket elveszítettük, akkor lehet ilyet mondani, de addig nem. Én csak egy támadót hiányolok, megha Eto'o távozik, akkor egy csatárt.
De sztem készen vagyunk.

Egyetértek de sztem roni helyére kel valaki és ha elmegy eto akor hejete egy csatár de sztem az se olyan fontos :D Ja meg egy középályás :D Akár még 3 is jöhet de lehet hogy csak 1fog jöni :D
Kép
Valbali
Capitá del Barça

2008.07.16. 14:27:54

Brian 20 írta:Ideje lenne legalább egy játékost leigazolni. nem lettünk erősebbek úgy néz ki nem is leszünk
Majd ha első 5 meccsünket elveszítettük, akkor lehet ilyet mondani, de addig nem. Én csak egy támadót hiányolok, megha Eto'o távozik, akkor egy csatárt.
De sztem készen vagyunk.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.07.16. 14:27:52

Xavinho írta:
Zozzy 5 írta: Mégis ment a játék. Miért? Mert ezek a játékosok akiket itt sokan lefikáznak simán tudnak klasszis teljesítményt nyújtani megfelelő taktikai és mentalitás mellett. Ez a példa is csak azt mutatja, hogy közel sincsenek itt akkora különbségek profi labdarugók között, mint egyesek gondolják. Vannak kiemelkedő egyéniségek, de ezekből a csapatba bőven elég lesz 2-3.
Igen,csak akkor a levante ellen játszottunk és ez a felállás is elegendő volt,de nem hiszem,h mondjuk egy Villareal,A.Madrid,Valencia,Sevilla,R.Madrid,Espanyol,sőt még egy jó formában lévő középcsapat ellen is mindig elég lenne.Ez a baj a mostani kerettel,h ha Eto'o elmenne,akkor nem lenne góllövőnk... és Messi egyedül kevés lesz,m Henry már lassan karrierje vége felé halad és nem fogja bírni végig az egész szezont. :roll: Ez a baj
Érdekes, megnézném, hogy a mostani bajnokságban egy Osasuna ellen hogy álltunk fel és mennyire ment a játék...
Az miért fontos, hogy hol jár a karrierje? Úgy tudom a góllövés nincs karrierhez kötve. Egyébként Eto'o nem is biztos, hogy megy, és az se biztos, hogy nem érkezik vki helyette.
Nem tudom a kiemelésekkel mire akarsz rámutatni. Damia gyengén játszott, nem is kapott nagyon lehetőséget. Oleguer élete legjobb teljesítményét pont ott középen nyújtotta. Belletti meg klasszis. ÉS az sem mellékes, hogy a Deco, R10, Eto'o(ő még akkor annyira nem is) akkor volt csúcsformában és lehetett volna mellettük bárki, akkor is jobban teljesít a csapat, mint az elmúlt 2 évben.
Ja és a levante meg kiesett.
Damia cserének most is tökéletes lenne. Oleguer ha most a kezdőbe kerül akkor jön a tüntetés. Bellettit mondhatjuk klasszisnak, csak akkor mondjuk már Adebayort is.
Igen, az említettek csúcsformában voltak. Ezt nem is vitattam.
A Levante kiesett, de azért Damiáék javára írható, hogy akkor 12.-ek voltak :wink:
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.07.16. 14:25:10

nevekben lehet, hogy nem de MOST nem sztárok kellenek ebben a Barcába hanem alázatos,szerény játékosok csak nézzd meg,hogy milyen felállásban nyertünk 2 Bajnoki aranyat és 1 BL-t:
V.Valdes - aki akkoriban azért potyázott nem 1meccsen és mégis jók voltunk,Belletti,Oleguer,Puyol,Gio,Marquez,Xavi,Deco,Ronaldinho,Giuly,Eto'o :!:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
fcbarca10
Jugador del Barça

2008.07.16. 14:24:24

És ezt miért is mondod?

Előre elmondod, hogy milyen gyengék vagyunk, mert nem igazolunk SENKIT (Dani Alves, Cáceres, Keita, Piqué, Hleb).
Fél év múlva meg majd mondod, hogy húúú ilyen jó Barcát még nem láttá.
Előre nem mondj véleményt.
bogen
Jugador del Barça

2008.07.16. 14:23:11

kilibarca írta:
bogen írta:de idióta ívelgetős fejelős játékra én sem vagyok kíváncsi!
Mosquito írta:Hát én nem ilyen fejreívelgetős zsart akarok nézni. Akinek viszont az kell nézzen bayern meccset.
Nem hinném hogy sok Arsenal meccset láttatok (ha igen akkor bocs , de akkor meg nem értem miért írtok ilyet ). Arsenal rövid passzos játékot játszik nagyon jól és Adebayor is nagyon benne van a kicsi kényszerítőkbe , kiugratásokba emelett gyors , fordulékony, jól cselez fejel. Adebayor egy sokoldalú játékos véleményem szerint hasznára lenne a Barcának. Eto'o sajnálom de én most biztos vagyok benne, hogy távozik. Ade pótolni tudná.
csakmert így ki lettem emelve és most mindenki Ade lába mellett kampányol csendben megjegyeznék annyit, hogy én nem azt írtam, hogy fejelgetés lesz, pont nem azt :-s
Xavinho
Capitá del Barça

2008.07.16. 14:23:05

depth írta:Oké, h nem szimpatikus neked. De könyörgöm, h lehet egy olyan játékosra azt mondani, h 0, aki a világ legerősebb bajnokságában 24 gólt lőtt? Eleve aki ilyen szinten játszik, az már nem lehet nulla, és aki ilyen szinten bizonyít az meg végképp nem. Ha meg néztél volna Arsenal meccseket - és nem csak a BL-re gondolok -, akkor biztos nem mondanád ezt.
A Spanyol bajnokságban meg Güiza lett gólkirály, ő is 24 körül lőtt( összesen nem tudom,h mennyit),mégsem vitte el egy nagy csapat sem, szted miért? Pontosan azért nem,amiért nem kell ide Adebayor! Nem azt mondom,h rossz játékos,hanem,h egy középcsapatba való és nem a legjobbak közé! És láttam elég Arsenal meccset ahhoz,h levonjam a következtetést...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Xavinho 2008.07.16. 14:23:36-kor.
Brian 20

2008.07.16. 14:19:22

Ideje lenne legalább egy játékost leigazolni. nem lettünk erősebbek úgy néz ki nem is leszünk
csabimo
Capitá del Barça

2008.07.16. 13:58:43

Bestbarca írta:Egyébként meg mindenki a beívelgetős játék ellen van, de nem értem. Itt senki nem azt mondja, hogy csak ívelgetni fogunk, hanem hogy néha azt is. Azért sem voltunk eredményesek az utóbbi 2 évben, mert már mindenki kiismerte a taktikánkat, és meg van az ellenszer, méghozzá a nagyon szoros emberfogás. Ezzel meg lehetett akadályozni sokszor még Messit is egy-egy cselben, de az fix hogy nem tudott senki egy jót passzolni. Hát lassan már a Fradinak is volt egy olyan taktikája, amivel sikeresen felvehette volna velünk a harcot. :lol: :evil: :evil: Na de a viccet félretéve, én már korábban is írtam, hogy az nagy baj, hogy nincs fejjátékunk, ismét leírnám a sokkoló adatot, hogy 100 szöglet 1 gól. Ez minősíthetetlen. Ezért is kell egy-két jól fejelő játékos, és ettől még nem fogunk sablonosan csak beívelgetni, eleve nem olyan a játékoskeret, az edző meg pláne a falat kaparná, ha ezt látná fiaitól. A Barca egy játszó csapat, az is marad!!!
Szerintem értem hogy mire gondolsz, amikor veszélyesebb fejjátékot vársz!
Nem kell arra gondolni mindjárt mindenkinek, hogy egész meccsen ivelgetni fogunk(rosszul is lennék)...De a rögzitett szitukbol igen is veszélyesebbek kell hogy legyünk: PL: a szögletek, tényleg katasztrofa ha egész szezonban 2 szögiböl vagyunk eredményesek.
és azokbol a szabadokbol amiket a kapu elé kell ivelni, szintén nagyon eredménytelenek vagyunk...

Ezeken kell változtatni...
matador
Jugador d'estrella

2008.07.16. 13:54:02

Mondjátok, hogy Adebayor csak felívelésből tud gólt szerezni, és ez nektek nem tetszik. Próbálja meg valaki az Arsenal játékára az mondani basszus, hogy csak felívelésekre játszanak!!! Ők játszák talán a legszebb focit, és ez a "béna, csak fejelni tudó togói" egész jól beépült ebbe a csapatba...csak fejelni tud mi??? Hülyék vagytok...
Mondjuk azt nem értem, hogy a "balhés" Eto'o helyett akarják hozni Adét? Mintha télen megverte volna a saját csapattársát, Bendtnert, és még emellett is voltak balhéi. Szerintem összevetve Eto'o rendesebb gyerek...
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.16. 13:49:27

Egyébként meg mindenki a beívelgetős játék ellen van, de nem értem. Itt senki nem azt mondja, hogy csak ívelgetni fogunk, hanem hogy néha azt is. Azért sem voltunk eredményesek az utóbbi 2 évben, mert már mindenki kiismerte a taktikánkat, és meg van az ellenszer, méghozzá a nagyon szoros emberfogás. Ezzel meg lehetett akadályozni sokszor még Messit is egy-egy cselben, de az fix hogy nem tudott senki egy jót passzolni. Hát lassan már a Fradinak is volt egy olyan taktikája, amivel sikeresen felvehette volna velünk a harcot. :lol: :evil: :evil: Na de a viccet félretéve, én már korábban is írtam, hogy az nagy baj, hogy nincs fejjátékunk, ismét leírnám a sokkoló adatot, hogy 100 szöglet 1 gól. Ez minősíthetetlen. Ezért is kell egy-két jól fejelő játékos, és ettől még nem fogunk sablonosan csak beívelgetni, eleve nem olyan a játékoskeret, az edző meg pláne a falat kaparná, ha ezt látná fiaitól. A Barca egy játszó csapat, az is marad!!!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
depth
Capitá del Barça

2008.07.16. 13:39:57

Xavinho írta:Adebayorról már sokszor elmondtam a véleményem,uhogy röviden annyit,h egy 0 és nem kell a csapatnak.
Oké, h nem szimpatikus neked. De könyörgöm, h lehet egy olyan játékosra azt mondani, h 0, aki a világ legerősebb bajnokságában 24 gólt lőtt? Eleve aki ilyen szinten játszik, az már nem lehet nulla, és aki ilyen szinten bizonyít az meg végképp nem. Ha meg néztél volna Arsenal meccseket - és nem csak a BL-re gondolok -, akkor biztos nem mondanád ezt.
kilibarca
Capitá del Barça

2008.07.16. 13:39:17

bogen írta:de idióta ívelgetős fejelős játékra én sem vagyok kíváncsi!
Mosquito írta:Hát én nem ilyen fejreívelgetős zsart akarok nézni. Akinek viszont az kell nézzen bayern meccset.
Nem hinném hogy sok Arsenal meccset láttatok (ha igen akkor bocs , de akkor meg nem értem miért írtok ilyet ). Arsenal rövid passzos játékot játszik nagyon jól és Adebayor is nagyon benne van a kicsi kényszerítőkbe , kiugratásokba emelett gyors , fordulékony, jól cselez fejel. Adebayor egy sokoldalú játékos véleményem szerint hasznára lenne a Barcának. Eto'o sajnálom de én most biztos vagyok benne, hogy távozik. Ade pótolni tudná.
Mosquito

2008.07.16. 13:35:45

Zozzy 5 írta: ---------------Rubén-----------------
Damia-------Puyol--Oleguer----Gio
----------------Xavi------------------
-----------Iniesta----Deco-----------
Belletti--------------------------Dinho
-----------------Eto'o------------------
Nem tudom a kiemelésekkel mire akarsz rámutatni. Damia gyengén játszott, nem is kapott nagyon lehetőséget. Oleguer élete legjobb teljesítményét pont ott középen nyújtotta. Belletti meg klasszis. ÉS az sem mellékes, hogy a Deco, R10, Eto'o(ő még akkor annyira nem is) akkor volt csúcsformában és lehetett volna mellettük bárki, akkor is jobban teljesít a csapat, mint az elmúlt 2 évben.
Ja és a levante meg kiesett.
Xavinho
Capitá del Barça

2008.07.16. 13:32:36

Zozzy 5 írta: Mégis ment a játék. Miért? Mert ezek a játékosok akiket itt sokan lefikáznak simán tudnak klasszis teljesítményt nyújtani megfelelő taktikai és mentalitás mellett. Ez a példa is csak azt mutatja, hogy közel sincsenek itt akkora különbségek profi labdarugók között, mint egyesek gondolják. Vannak kiemelkedő egyéniségek, de ezekből a csapatba bőven elég lesz 2-3.
Igen,csak akkor a levante ellen játszottunk és ez a felállás is elegendő volt,de nem hiszem,h mondjuk egy Villareal,A.Madrid,Valencia,Sevilla,R.Madrid,Espanyol,sőt még egy jó formában lévő középcsapat ellen is mindig elég lenne.Ez a baj a mostani kerettel,h ha Eto'o elmenne,akkor nem lenne góllövőnk... és Messi egyedül kevés lesz,m Henry már lassan karrierje vége felé halad és nem fogja bírni végig az egész szezont. :roll: Ez a baj
Mosquito

2008.07.16. 13:30:51

bogen írta:....
Erőcsatár egy olyan bajnokságba ahol a bírók minden apró szabálytalanságot lefújnak? A sok tehetséges szinészpalánta között jó sok lehetőségre lesz szükség, hogy egyet is továbbengedjenek a bírók ha a testi erejével akar majd helyet csinálni magának és aztán még azt a kevés lehetőséget gólra is kell váltani. :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mosquito 2008.07.16. 13:37:13-kor.
depth
Capitá del Barça

2008.07.16. 13:30:18

Mosquito írta: Adebayor a ligaban csak ilyen akciókból lehet eredményes, mert nem elég mozgékony, nem elég fordulékony, viszont magasra tud ugrani.
A változatosság jó, de mivel nem lehet bármikor cserélni, mint a kézilabdában így várhatunk akár 60-80percig is mire Pep lekapja Emmanuelet a pályáról és jöhet az a foci amiért a többség szereti a Barcat. Biztos fogunk próbálkozni majd az elmúlt évek Barca stílusában is játszani amikor fent van a togói(?), de mivel ez neki nem fog feküdni előbb-utóbb jönnek az ívelgetések.
Persze még nem láttam Barca mezben játszani és nem tudhatom, hogyan teljesít majd, de abból amit eddig az arsenalban láttam tőle, erre következtetek.
No offense, de te biztos láttad játszani őt az Arsenalban? Ha megint egy csatáros rendszerben fogunk játszani, akkor tökéletes lenne. Amikor hozzákerül a labda, akkor elvenni tőle szinte lehetetlen, nagyon jól tartja meg. Hiába ilyen magas, igenis jól bánik a labdával. 40meccs/29gól. Nagyrészét nem fejelte, mivel az Arsenal is rövidpasszos játékot játszik. Épp ezért nem lenne számára ismeretlen ez a játékrendszer. De hidd el, nagyon jól jönnének a Barcának azok a fejesgólok. Inkább nézd meg a góljait az előző idényből.
bogen
Jugador del Barça

2008.07.16. 13:26:39

Bestbarca írta:
Poszi írta:ezt vki lefordítaná legyenszíves:

http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/ ... 85228.html
Nagyjából a lehetséges jelölteket boncolgatja a cikk, bár ezek inkább csak kitalációk, a zöme mögött nincs valós alap. A jelöltek: Drogba, Villa, Torres, Tevez, Robinho , Kanoute, és az ára miatt utoljára Adebayor.
Torres és Tevez nekem is enyhítené a gyászt a lelkemben Eto'o távozása miatt, de szerintem előbb lesz ötösöm a lottón, mint rajtuk Barca mez (pedig nem is lottózom) :cry:
Xavinho
Capitá del Barça

2008.07.16. 13:25:03

norbert55 írta:Sztem meg 28-30 eladjuk csak h menjen el.Mert nem özönlenek érte az ajánlatok.Mivel az Arsenal-nak kell a pénz a stadion miatt lehetséges h Ade 28-30 körül elhozható.Mivel a Milannak nem kell Ade.
Eto'o-ért azért nem jönnek ajánlatok,m minden nagyobb csapatnak megvan már a maga kiszemelt sztárja és nem adnának vagyonokat másért. Eto'o meg nem hiszem,h kisebb csapatba elmenne.
Az Arsenal és a Valencia érdeklődik Eto'o iránt.
A Valenciának nem hiszem,h eladnánk,már csak azért sem,m spanyol csapat és komoly ellenfél lehet. Egyedül attól tartok,h belemegyünk egy Eto'o -Adebayor cserébe. Adebayorról már sokszor elmondtam a véleményem,uhogy röviden annyit,h egy 0 és nem kell a csapatnak.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.07.16. 13:24:50

Egy példa azoknak, akik Hlebet, Adebayort, vagy más klasszis játékost szeretnek nem "Barca-szint"-nek titulálni és képtelenek elhinni, hogy 11 "világlegdrágábbjátékosa" nélkül is bőven van keresnivalónk.

Így álltunk fel a 2004-2005-ös szezonban a Levante ellen:
---------------Rubén-----------------
Damia-------Puyol--Oleguer----Gio
----------------Xavi------------------
-----------Iniesta----Deco-----------
Belletti--------------------------Dinho
-----------------Eto'o------------------

Mégis ment a játék. Miért? Mert ezek a játékosok akiket itt sokan lefikáznak simán tudnak klasszis teljesítményt nyújtani megfelelő taktikai és mentalitás mellett. Ez a példa is csak azt mutatja, hogy közel sincsenek itt akkora különbségek profi labdarugók között, mint egyesek gondolják. Vannak kiemelkedő egyéniségek, de ezekből a csapatba bőven elég lesz 2-3.
bty
Jugador del Barça

2008.07.16. 13:24:49

Tevez nem fog idejönni nagyon jol érzi magát mankesterben kizárt hogy odaadják valkinek
Poszi
Jugador del Barça

2008.07.16. 13:21:28

Tevez az jó lenne Messi-vel megértenék egymást! Am köszi!
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.16. 13:21:10

Nagyjából a lehetséges jelölteket boncolgatja a cikk, bár ezek inkább csak kitalációk, a zöme mögött nincs valós alap. A jelöltek: Drogba, Villa, Torres, Tevez, Robinho , Kanoute, és az ára miatt utoljára Adebayor.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
norbert55
Entrenador del Barça

2008.07.16. 13:20:09

Még 1 középcsatárt akarnak igazolni.Ronnie és Eto'o valszeg megy.

Drogbát,Torrest,Villát,Kanoutét,és Adebayort emeli ki.

De ebből Drogbát és Adebayort tartják lehetségesnek.
bogen
Jugador del Barça

2008.07.16. 13:18:32

Mosquito írta:
Adebayor a ligaban csak ilyen akciókból lehet eredményes, mert nem elég mozgékony, nem elég fordulékony, viszont magasra tud ugrani.
A változatosság jó, de mivel nem lehet bármikor cserélni, mint a kézilabdában így várhatunk akár 60-80percig is mire Pep lekapja Emmanuelet a pályáról és jöhet az a foci amiért a többség szereti a Barcat. Biztos fogunk próbálkozni majd az elmúlt évek Barca stílusában is játszani amikor fent van a togói(?), de mivel ez neki nem fog feküdni előbb-utóbb jönnek az ívelgetések.
Persze még nem láttam Barca mezben játszani és nem tudhatom, hogyan teljesít majd, de abból amit eddig az arsenalban láttam tőle, erre következtetek.
hát sztem ha jön a pénzért akkor is marad a rövidpasszos játék. csak majd minden akció végén őt keresik, nem feltétlen íveléssel. ha meg ráállnak akkor elsütheti Messi vagy Henry is.
Tehát arra gondolok, hogy a támadógépezet többi része kispasszokkal felhozza. A pézéhes meg a 16os környékén várja a labdát, próbálja tisztára játszani a nagy testét. Ha sikerül kapja a passzt és bepattan róla, akár a fejéről, akár a lábáról, ha nem elvisz egy védőt lesz hely és valaki bepróbálkozik egy lövéssel.
Azért akarják idehozni elméletileg, mert erőcsatár. Tud magának helyet csinálni. Tavaly is mennyi olyan helyzetünk volt, hogy az utolsó passz nem sikerült (bár lehet hogy a nem sikerült utolsó passz előtt 2 passzal már bukott volt az akció). Ez nem feltétlen azért, mert a passzoló elrontotta, csak nem volt olyan társ, aki helyzetben van és meg is kaphatja a labdát, most talán lesz...
de idióta ívelgetős fejelős játékra én sem vagyok kíváncsi!
Lezárt