Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Javallom 'csupán' a 2006-os BL döntő megtekintését... Valdes az utolsó évtized legjobb kapusa a Barcaban.Lionel Messi Fan írta:Valdes takarodjon a francba. Nem Barca szint amit művel. KATASZTRÓFA ez az ember
ZS10 írta:A Barca Red Bulls elleni meccsén ismét bebizonyította Valdes, hogy nincs helye a kezdőcsapatban! Enyhén szólva is pocsékul védett! Új kapus kell a Barcába!Valdes nem Barca szintű kapus!!!
ez szerintem 1 jó nagyhülyeség..mért kéne új..1000x fontosabb dolgok is vannak jelen pillanatban ennél...ZS10 írta:A Barca Red Bulls elleni meccsén ismét bebizonyította Valdes, hogy nincs helye a kezdőcsapatban! Enyhén szólva is pocsékul védett! Új kapus kell a Barcába!Valdes nem Barca szintű kapus!!!
DettoLG írta:Akinfejevet már az EB előtt is az 1ik legtehetségesebb kapusnak tartották, és sztem nagyon nagy kapus is lesz, de nem a Barcában, mert nekünk Valdes még sokáig megoldja a poszton. Lehetne jobb kapusunk, de olyan sokkal nem lennénk beljebb, mert VV-n sem m1 el sokkal több meccs, mint a legjobb kapusokon.
???? Az egyik legjobb védésáltagot probukálta, ő védte a legtöbb kapuralövést! Nem jó EB??? Ha ez nem az akkor nálad milyen a jó EB-szereplés? Őt és még Hugo Llorist láttam volna szívesen még Barca-kapuban, de utóbbi sajnos elment a Lyonba, előbbi csak fórumon kerül szóba...Drukker írta:Akinfeevnek jól sikerült az EB-je??????????? Csak az oroszoknak de neki nem igazán. Én végülis nem vettem észre hogy olyan szenzációs lett volna. Aki meg azt írta hogy Abbonadzieri nem jó kapus akkor ő vagy egy megveszekedett VV drukker vagy vmit nagyon félre nézett
Ha jól tudom Reina és Barca nevelés volt most már Liverpool első számu kapus ő se férne be Valdes helyére?LG írta:Rensing-igen, most lett csaj elsőszámú kapus, de persze 1ből jobb VVnél~barcelona~ írta: Szerintem jobbak nála: -Rensing a Bayer elsőszámu kapusa lett
- Doni a Róma kapusa
- Hildebrand -Iker Casillas (de ő elhozhatatlan)
- Abbondanzieri
- Buffon - Van der Sar -Francesco Toldo
-Ceh voltak hibái az EB-n de akoor is nagyonjó kapus![]()
Doni-Ha annyira király, akkor miért tartják a Roma gyengepontjának![]()
Hildebrand-ok, vele 1et értek, de annyival nem jobb, h lecseréljük rá a sajátnevelésű kapusunkat.
Abbonadzeri-őt se tartom jobbnak
Toldo-az ő ideje már lejárt![]()
Buffon, Casillas, Cech, Van der Saar, Julio Cesar, Cech-ők megszerezhetetlenek.
Akkor miről is beszélünk
Köszi Bálint!Sharky írta:13
-Akinfeevet az eb előtt is lehetett ismerni... Én speciel nem tudok be nagy jelentőséget a világversenyeknek, tekintve azt, hogy engem jobban érdekel, hogy éves szinten hány meccsen tud stabilan jó teljesitményt nyujtani. Az EB meg a VB arról szól, hogy az ember mennyire birja a nyomást. Az EB az 6 meccs. nem több.Varatrix írta:-Akinfeevbek volt egy jó Eb-je és máris igazoljuk le? Ez kész röhely!Csoppy írta:Továbbra is csak Ustari, Akinfeev illetve Kameni miatt vagyok hajlandó verni az asztalt...
A többi mind vagy elhozhatatlan, vagy az ár\érték aránya gyenge...
-Nah meg Kameni, is egy vicc. Nem jobb Valdesnél.
-Ustari jobb, de nem annyival, hogy ez fejtörést okozzon.
Nem lessz új kapus. Erről szerintem teljesen felesleges vitakozni
-Akinfeevbek volt egy jó Eb-je és máris igazoljuk le? Ez kész röhely!Csoppy írta:Továbbra is csak Ustari, Akinfeev illetve Kameni miatt vagyok hajlandó verni az asztalt...
A többi mind vagy elhozhatatlan, vagy az ár\érték aránya gyenge...