Victor Valdés
- kamaj
- Capitá del Barça
Szerintem nincs semmi gond VV-vel. Egyszerűen azért véd ilyen "rosszul", mert nincs tétje már, hogy 0-5 v 2-5 másrészt a góloknak sok részében a védélem is igen ludas volt. (Pl a tegnapi meccs 2. Ny góljánál a védőknek mindig a támadókra kell figyelni és kizárni onnan őket nehogy a kipattanót megkaparintsák). Nyugi amint lesz tét VV is sokkal jobb lesz nameg nem lesz minden 40. percben más védősor az sem elhanyagolható hogy a védők is állandóan cserélődtek. Össze kell szokniuk VV-vel és nem lesz itt gond. Nem kell ide más kapus.
Valdés alapvetően egy jó kapus,de azért akárki akármit mond,bizony többet potyázik mint amennyit kellene. ennyi,ez az igazság,ettől függetlenül sokszor mentette is már meg a csapatot. Eladásáról pedig kár is beszélni,a vezetőség is elfogult vele,ugye saját nevelésű portás. Inkább versenyhelyzetbe kéne hozni őt egy fiatal,jó képességű kapus vásárlásával. szerintem... 

Javallom 'csupán' a 2006-os BL döntő megtekintését... Valdes az utolsó évtized legjobb kapusa a Barcaban.Lionel Messi Fan írta:Valdes takarodjon a francba. Nem Barca szint amit művel. KATASZTRÓFA ez az ember

- Lionel Messi Fan
- Jugador d'estrella
Valdes takarodjon a francba. Nem Barca szint amit művel. KATASZTRÓFA ez az ember
ZS10 írta:A Barca Red Bulls elleni meccsén ismét bebizonyította Valdes, hogy nincs helye a kezdőcsapatban! Enyhén szólva is pocsékul védett! Új kapus kell a Barcába!Valdes nem Barca szintű kapus!!!
Ha nagyon akarta volna megfogja sztem..meg alig-alig játszott a felkészülési meccsen még ne írd le majd ha elkezdődik a bajnokság bele lendül ő...talán buffon nem hibázik vagy cech? a törökök elleni hibája miatt ki is estek...
Vártam, hogy valaki beírja. Egy hiba miatt. Zavarja el Cechet a Chelsea az Eb-s bakija miatt, igaz?
Ráadásul a 6 órás jetlag is fincsi, könnyíti a koncentrációt (próbáltam már).
Ráadásul a 6 órás jetlag is fincsi, könnyíti a koncentrációt (próbáltam már).
- MeNnOn
- Jugador del Barça
ez szerintem 1 jó nagyhülyeség..mért kéne új..1000x fontosabb dolgok is vannak jelen pillanatban ennél...ZS10 írta:A Barca Red Bulls elleni meccsén ismét bebizonyította Valdes, hogy nincs helye a kezdőcsapatban! Enyhén szólva is pocsékul védett! Új kapus kell a Barcába!Valdes nem Barca szintű kapus!!!

Asszem 1értelmű
Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

A Barca Red Bulls elleni meccsén ismét bebizonyította Valdes, hogy nincs helye a kezdőcsapatban! Enyhén szólva is pocsékul védett! Új kapus kell a Barcába!
Valdes nem Barca szintű kapus!!!

- miihii
- KHAL
DettoLG írta:Akinfejevet már az EB előtt is az 1ik legtehetségesebb kapusnak tartották, és sztem nagyon nagy kapus is lesz, de nem a Barcában, mert nekünk Valdes még sokáig megoldja a poszton. Lehetne jobb kapusunk, de olyan sokkal nem lennénk beljebb, mert VV-n sem m1 el sokkal több meccs, mint a legjobb kapusokon.

Mármint ugyanígy látom ezt az egészet.Akinfejev nagy dolgokra lehet képes,meglátjuk mennyire...
Nem igazán értem,h miért ekkora téma ez a kapuscsere cuccos

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Akinfejevet már az EB előtt is az 1ik legtehetségesebb kapusnak tartották, és sztem nagyon nagy kapus is lesz, de nem a Barcában, mert nekünk Valdes még sokáig megoldja a poszton. Lehetne jobb kapusunk, de olyan sokkal nem lennénk beljebb, mert VV-n sem m1 el sokkal több meccs, mint a legjobb kapusokon.
???? Az egyik legjobb védésáltagot probukálta, ő védte a legtöbb kapuralövést! Nem jó EB??? Ha ez nem az akkor nálad milyen a jó EB-szereplés? Őt és még Hugo Llorist láttam volna szívesen még Barca-kapuban, de utóbbi sajnos elment a Lyonba, előbbi csak fórumon kerül szóba...Drukker írta:Akinfeevnek jól sikerült az EB-je??????????? Csak az oroszoknak de neki nem igazán. Én végülis nem vettem észre hogy olyan szenzációs lett volna. Aki meg azt írta hogy Abbonadzieri nem jó kapus akkor ő vagy egy megveszekedett VV drukker vagy vmit nagyon félre nézett
- Drukker
- Jugador d'estrella
Akinfeevnek jól sikerült az EB-je??????????? Csak az oroszoknak de neki nem igazán. Én végülis nem vettem észre hogy olyan szenzációs lett volna. Aki meg azt írta hogy Abbonadzieri nem jó kapus akkor ő vagy egy megveszekedett VV drukker vagy vmit nagyon félre nézett
- ~barcelona~
- Barça B
Ha jól tudom Reina és Barca nevelés volt most már Liverpool első számu kapus ő se férne be Valdes helyére?LG írta:Rensing-igen, most lett csaj elsőszámú kapus, de persze 1ből jobb VVnél~barcelona~ írta: Szerintem jobbak nála: -Rensing a Bayer elsőszámu kapusa lett
- Doni a Róma kapusa
- Hildebrand -Iker Casillas (de ő elhozhatatlan)
- Abbondanzieri
- Buffon - Van der Sar -Francesco Toldo
-Ceh voltak hibái az EB-n de akoor is nagyonjó kapus![]()
Doni-Ha annyira király, akkor miért tartják a Roma gyengepontjának![]()
Hildebrand-ok, vele 1et értek, de annyival nem jobb, h lecseréljük rá a sajátnevelésű kapusunkat.
Abbonadzeri-őt se tartom jobbnak
Toldo-az ő ideje már lejárt![]()
Buffon, Casillas, Cech, Van der Saar, Julio Cesar, Cech-ők megszerezhetetlenek.
Akkor miről is beszélünk
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Köszi Bálint!Sharky írta:13
Tényleg, már emlékszem. Még foglalkoztak is vele, hogy nem babonás. Hiába, Te fiatalabb vagy, én már öregszem.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Lenne egy kérdésem: Pinto hanyas mezben játszik? Nem tudom, és a figyelmemet elkerülte, mikor idejött.
Köszi.
Köszi.

-Akinfeevet az eb előtt is lehetett ismerni... Én speciel nem tudok be nagy jelentőséget a világversenyeknek, tekintve azt, hogy engem jobban érdekel, hogy éves szinten hány meccsen tud stabilan jó teljesitményt nyujtani. Az EB meg a VB arról szól, hogy az ember mennyire birja a nyomást. Az EB az 6 meccs. nem több.Varatrix írta:-Akinfeevbek volt egy jó Eb-je és máris igazoljuk le? Ez kész röhely!Csoppy írta:Továbbra is csak Ustari, Akinfeev illetve Kameni miatt vagyok hajlandó verni az asztalt...
A többi mind vagy elhozhatatlan, vagy az ár\érték aránya gyenge...
-Nah meg Kameni, is egy vicc. Nem jobb Valdesnél.
-Ustari jobb, de nem annyival, hogy ez fejtörést okozzon.
Nem lessz új kapus. Erről szerintem teljesen felesleges vitakozni
-Kamenit én spec jobbnak tartom Valdesnél, de ezen lehet vitatkozni.
-Ustari már most jobb mint Valdes és még be se futott. Már most sem olcsó, dehát... A Rennes is 1.5 milláér vitte el anno Cechet. max 10 milláért szerintem hozni lehetne, és a következő 12-15 évre meglenne a kapusunk (elvileg)
De sajnos tényleg nem lesz uj kapus:S
Oleguer az Afc Ajax játékosa= Van isten!!!
BASS IN YOUR FACE!!!!!!
BASS IN YOUR FACE!!!!!!
- Varatrix
- Director del Fútbol
-Akinfeevbek volt egy jó Eb-je és máris igazoljuk le? Ez kész röhely!Csoppy írta:Továbbra is csak Ustari, Akinfeev illetve Kameni miatt vagyok hajlandó verni az asztalt...
-Nah meg Kameni, is egy vicc. Nem jobb Valdesnél.
-Ustari jobb, de nem annyival, hogy ez fejtörést okozzon.
Nem lessz új kapus. Erről szerintem teljesen felesleges vitakozni

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Viszont, azon gondolkoztatok már, hogy jelenleg 4 bevethető kapusunk van?
VV, Jorquera, Pinto, Oier Olozábal. Én, Jorquerának keresnék egy másik klubot. Sosem voltam Vele kibékülve, és nem nyerte el a tetszésemet. Pintóval most hosszabbítottunk szerződést, Oier pedig a jövő.
VV, Jorquera, Pinto, Oier Olozábal. Én, Jorquerának keresnék egy másik klubot. Sosem voltam Vele kibékülve, és nem nyerte el a tetszésemet. Pintóval most hosszabbítottunk szerződést, Oier pedig a jövő.

Továbbra is csak Ustari, Akinfeev illetve Kameni miatt vagyok hajlandó verni az asztalt...
Oleguer az Afc Ajax játékosa= Van isten!!!
BASS IN YOUR FACE!!!!!!
BASS IN YOUR FACE!!!!!!
- Bautista
- Barça B
aszem jorquera a 3. kapusunk de ő egy sz@r és ezért kell helyete egy saját nevelésű kapsu egyébként Viktor is saját nevelés és gondolom szereti mindenki ő akor miért nem lehet "megnit" megbizni az utánpotlásban? mert lehet hogy jorquera is utánpotlás de még sehol sincs és azért 27 éves de ebben nem mernék fogadni hogy de mindegy azért remélem értitek mit akarok mondani
FORCABARCA
-
- Az Eurobarca Anonymusa
LG!
Helyzetelemzéseddel egy kivételével egyetértek. Nálam Abbondanzieri sokkal jobb kapus, mint VV. Viszont, már kifele megy az aktív karrierből, így nem cserélném el.
Doniról meg majd ASR-szakértőnk nyilatkozik! Nekem, szimpatikus a brazil.
Helyzetelemzéseddel egy kivételével egyetértek. Nálam Abbondanzieri sokkal jobb kapus, mint VV. Viszont, már kifele megy az aktív karrierből, így nem cserélném el.
Doniról meg majd ASR-szakértőnk nyilatkozik! Nekem, szimpatikus a brazil.

nemhogymá egy barca b kapust..

Minek új kapus?Van 3 jó! Abbol az egyik (VV)tökéletes!