LG írta:Akinfejevet már az EB előtt is az 1ik legtehetségesebb kapusnak tartották, és sztem nagyon nagy kapus is lesz, de nem a Barcában, mert nekünk Valdes még sokáig megoldja a poszton. Lehetne jobb kapusunk, de olyan sokkal nem lennénk beljebb, mert VV-n sem m1 el sokkal több meccs, mint a legjobb kapusokon.
Detto
Mármint ugyanígy látom ezt az egészet.Akinfejev nagy dolgokra lehet képes,meglátjuk mennyire...
Nem igazán értem,h miért ekkora téma ez a kapuscsere cuccos

Duplavé sztem messze nem olyan rossz portás,mint amilyennek többen lefestik.Bakizik?Melyik kapus nem lepkézik be időnként?Az "istencsászár" Cech is ugye emlékezeteset nyújtott a törökök ellen

.Pölö...Szal VV is csak annyira "gólképes",mint a többi.Alig pár játékos van a világon ezen a poszton,akire érdemes lenne lecserélni,de őket megszerezni mission impossible.Rendben leszünk vele még egy darabig,nem kéne elmozdítani.Amikor az első számú kapusunk lett,naon szkeptikus voltam vele kapcsolatban.Nem tartottam érettnek a feladatra,sokáig morgolódtam miatta.DE!Azóta a teljesítménye meggyőzött róla,h nem volt rossz döntés.Nagyot nőtt a szememben,én MOST nem váltanám le.