Olimpia 2008

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.09. 15:34:35

A dopping ténye nagyon sanszos,nem azért mert mindig ő nyer,hanem azért mert ezt hatalmas javulással teszi,amit az idő illeti,de szerintem ilyen szerek nélkül is klasszis lenne,és nem egyszeres olimpiai bajnok.

Nem semmi az a buborék csarnok :shock:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
d.OR
Jugador d'estrella

2008.08.09. 15:33:59

vale írta:
Bányász írta:vale!

Én nem gondolok sehova.És nem is mondtam,h nem doppingol senki.Csupán Menon elméletét kérdőjeleztem meg.Ennyi történt.

A doppinggal kapcsolatos nyílt titokról pedig én nem tudtam :wink: De sztem ezzel mások is így vannak.
De szerinted ha nem doppingolnak az amerikai és kínai sportolók az eredményeiket?
Ők az übermensch vagy mi? Mert nem értem hogy ha egyenlő feltételekkel indulnak akkor miért nem tud egy magyar vagy egy lengyel...
beleszólni a küzdelmekbe.
talán egész egyszerűen azért, mert nincs meg hozzá a tehetségük! oké, nagy dolog kijutni az olimpiára, de ettől függetlenül egyértelmű hogy nem indulhat mindenki egyenlőesélyekkel, főleg ha nincs meg hozzá a tehetsége! biztos vagyok benne, hogy vannak olyanok, akik doppingolnak, de szerintem dopping nélkül is lehet valaki klasszis!
és nem akarom az úszást a focihoz hasonlítani, mert a futball nem egyéni sport, de nézd meg: hiába játszik valaki egy jó csapatban, ha nincs hozzá tehetsége, akkor sosem fogják egyénileg is elismerni!
minden a tehetségtől függ...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.09. 15:33:48

Bodi írta:Annyival egészíteném ki a dolgokat,hogy Phelps egy őstehetség,agyondoppingolva.Az azért túlzás,hogy közepes úszó,valószínűleg akkor is sikeres lenne,ha nem doppingolna,de közel sem ennyire!

Más:nem tudjátok hol lehet egészen pontos programot találni az Olimpiáról?
A legrészletesebb leírásban is csak annyit írnak pl a teniszről,hogy férfi egyes,1. forduló.De engem nagyon érdekelne,hogy mikor játszik Nadal,Djokovics vagy Federer.
Magyar idő szerint:
Holnap:
11óra: Djokocic/Zimonjic - Vizner/Damm (cseh)
13óra: Federer - Tursunov
15óra: Nadal/Robredo - Söderling/Björkman.

http://results.beijing2008.cn/WRM/ENG/S ... ndex.shtml

Én ezen tájékozódom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2008.08.09. 15:36:15-kor.
Kép
vale
Capitá del Barça

2008.08.09. 15:29:40

Bányász írta:vale!

Én nem gondolok sehova.És nem is mondtam,h nem doppingol senki.Csupán Menon elméletét kérdőjeleztem meg.Ennyi történt.

A doppinggal kapcsolatos nyílt titokról pedig én nem tudtam :wink: De sztem ezzel mások is így vannak.
De szerinted ha nem doppingolnak az amerikai és kínai sportolók az eredményeiket?
Ők az übermensch vagy mi? Mert nem értem hogy ha egyenlő feltételekkel indulnak akkor miért nem tud egy magyar vagy egy lengyel...
beleszólni a küzdelmekbe.
Kép
d.OR
Jugador d'estrella

2008.08.09. 15:27:37

én azon a véleményen vagyok, hogy Phelps nem doppingol, hanem egyszerűen fantasztikus úszó, ilyen tehetségek 40 évente születnek.
akkor a 70-es években Spitz is doppingolt? 7 arany érem, ráadásul mindegyik világcsúccsal. persze elsőre abszolút hihetetlenül hangzik, de lehetséges. nagyon ritka az ilyen klasszis, mint Spitz vagy Phelps.
elvégre nem születik minden évben egy "új Diego Maradona". persze mindezen érvek ellenére lehet, hogy Phelps egy csaló.
de az biztos, hogy az egóját külön kamionnal szállítják mindenhova utánna..
:lol: :lol:
vale
Capitá del Barça

2008.08.09. 15:27:05

Bodi írta:Annyival egészíteném ki a dolgokat,hogy Phelps egy őstehetség,agyondoppingolva.Az azért túlzás,hogy közepes úszó,valószínűleg akkor is sikeres lenne,ha nem doppingolna,de közel sem ennyire!

A legrészletesebb leírásban is csak annyit írnak pl a teniszről,hogy férfi egyes,1. forduló.De engem nagyon érdekelne,hogy mikor játszik Nadal,Djokovics vagy Federer.
Ez így van , de ugyanugy őstehetség Cseh Laci , és még az összes többi sportoló aki elérte hogy egy olimpián részt vehessen.
Csak az ő versenyüket elrontja Phelps , mert csal. :?
Kép
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.08.09. 15:26:29

vale!

Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Bodi
Director del Fútbol

2008.08.09. 15:24:13

Annyival egészíteném ki a dolgokat,hogy Phelps egy őstehetség,agyondoppingolva.Az azért túlzás,hogy közepes úszó,valószínűleg akkor is sikeres lenne,ha nem doppingolna,de közel sem ennyire!

Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.09. 15:22:28

Amit eddig láttunk az úszásból az félelmetes, szomorú, és undorító. Ne mondja nekem senki, hogy 2004-es eredményekhez képest, már az első körban 2-3mp-cel jobb időket tisztességesen el lehet érni. Ami 2004-ben a döntőbe jutáshoz is elegendő volt, az ma már a középfutamra sem elegendő, nemhogy az elődöntőre. Mindenki doppingol, csak a keretek, a lehetőségek mások. Remélem, Michael Phelps 40 éves korában megbánja azt a pillanatot is, amikor lement először az uszodába, mert a sok dopping következményeit fogja nyögni.
Mindegy, ettől még nézem az olimpiát, és szorítok a magyaroknak!
Holnap megszerezzük az első érmeinket! Cseh Laci, vívók. Gyerünk! Kis Gergő mindent bele!
Kép
vale
Capitá del Barça

2008.08.09. 15:19:53

van Bommel írta:
kovinho írta:
... és egyszerűen nem hiszem, hogy nem doppingol. Olyan mint egy gép. Ez lehetetlen. Vagy hatalmas úszó, vagy nagy csaló. De nem tudom egyébként, hogyha csal, akkor hogy mondja meséli el az unokáinak büszkén, hogy nyert X olimpiát. Én nem tudnék magamba nézni.
Szvsz Phelps egy agyonszteroidozott, nagy büdös csaló
Ez az amerikai eszme megtestesülése.
Kép
vale
Capitá del Barça

2008.08.09. 15:18:35

Bányász írta:
MeNnOn írta:nekem erről az a véleményem hogy azok doppingolnak akiknek az országának végtelen mennyiségű pénze van a legújabb , kimutathatatlan szerekre.. pl. Amerika,Kína.. Phelpsből is kinézem.. meg a Kínai női kajakozók..mocskos csalók!!! :twisted:
Ezek szerint mondjuk Cseh Laci meg akkor dopping nélkül veszi fel a versenyt az amcsikkal meg a többiekkel?

Mert Cseh egy őstehetség(egyébként az)míg Phelps egy közepes úszó szétdoppingolva?

Ha az elméleted igaz lenne akkor a britteknek miért nincsenek jó úszóik?Vagy mi a helyzet Coventryvel(zimbabwei)?
Nem tudom bányász hová gondolsz , nyílt titok hogy az amerikai és kína sportolók doppingolnak , a baj az hogy a dopping ellenörző bizottság óriási költségvetéssel dolgozik évente... ami az USA és Kína áll... ennyit erről. Most kihozták ezt az új úszó dreszt és erre simán rákenik az eredményeiket , pedig vicc az egész... Az amerikai olimpiai válogató után több olyan személy is megmondta akik közel álnak a úszósporthoz , hogy ezek az eredmények mind a doppingnak köszönhetők.
Senki nem mondta hogy mások nem doppingolnak , de mint azt az elért eredmények is mutatják , messze nem ugyanakkora mértékben.
nyilván minden sportágban doppingolnak , különben lehetetlen lenne évről évre új világ csúcsot felállítani , ez abnormális.
Phelps egy úszó szétdoppingolva?
Pontosan :wink:
Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2008.08.09. 15:12:04

MeNnOn írta:lehet igazatok van..de azt nem hiszem el senkinek ,hogy ezen az olimpián a nemtudom hány versenyző közül 1 se becsületes..pl: hornyák ági a nöikéziböl...100000% hogyö nem szed semmit :lol: :lol:
:D elsősorban az egyéni sportágakra igaz a megállapításom és azokra amikbe naon nagy erőkifejtés szükséges atlétika súlyemelés úszás öttusa stb. stb. :)
Diego10
Capitá del Barça

2008.08.09. 15:11:35

Nem tudjátok holnap a meccseket adja a Eurosport vagy a Duna tv?
Előre is kösz..
MeNnOn
Jugador del Barça

2008.08.09. 15:06:07

lehet igazatok van..de azt nem hiszem el senkinek ,hogy ezen az olimpián a nemtudom hány versenyző közül 1 se becsületes..pl: hornyák ági a nöikéziböl...100000% hogyö nem szed semmit :lol: :lol:
Asszem 1értelmű ;-)
Viscaaa Barcaaa ( L )

G.Dos Santos FaN :(
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.08.09. 14:59:42

MeNnOn írta:nekem erről az a véleményem hogy azok doppingolnak akiknek az országának végtelen mennyiségű pénze van a legújabb , kimutathatatlan szerekre.. pl. Amerika,Kína.. Phelpsből is kinézem.. meg a Kínai női kajakozók..mocskos csalók!!! :twisted:
Ezek szerint mondjuk Cseh Laci meg akkor dopping nélkül veszi fel a versenyt az amcsikkal meg a többiekkel?

Mert Cseh egy őstehetség(egyébként az)míg Phelps egy közepes úszó szétdoppingolva?

Ha az elméleted igaz lenne akkor a britteknek miért nincsenek jó úszóik?Vagy mi a helyzet Coventryvel(zimbabwei)?
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Mezner2
Entrenador del Barça

2008.08.09. 14:48:43

Mindenki doppingol csakúgy h mire az olimpiához érnek kitisztuljanak pl. töménytelen mennyiségű vízhajtó segítségével.stb...
MeNnOn
Jugador del Barça

2008.08.09. 14:45:43

nekem erről az a véleményem hogy azok doppingolnak akiknek az országának végtelen mennyiségű pénze van a legújabb , kimutathatatlan szerekre.. pl. Amerika,Kína.. Phelpsből is kinézem.. meg a Kínai női kajakozók..mocskos csalók!!! :twisted:
Asszem 1értelmű ;-)
Viscaaa Barcaaa ( L )

G.Dos Santos FaN :(
Mezner2
Entrenador del Barça

2008.08.09. 14:35:58

kovinho írta:Hátha leblokkol Phelps. Szerintem nem lesz meg neki a 8?! arany Pekingben, túl nagy rajta a nyomás. Körülbelül arra számítok tőle, mint Athénban...

... és egyszerűen nem hiszem, hogy nem doppingol. Olyan mint egy gép. Ez lehetetlen. Vagy hatalmas úszó, vagy nagy csaló. De nem tudom egyébként, hogyha csal, akkor hogy mondja meséli el az unokáinak büszkén, hogy nyert X olimpiát. Én nem tudnék magamba nézni.

Szegény Laci pedig sajnálhatja, hogy pont egy Phelpsbe botlott bele. :?
Az olimpián aki ien eredményeket ér el akárcsak döntőbe is jut az mind él oan szerekkel amik tiltott listán vannak.
Szerintetek egy ruha 5 mp számít most mindenki ezzel takarózik de ez nem igaz.
Ez semmit nem von le az olimpiai bajnokok érdeméből mert sajnos ma már mindenki csal .
Egy példa erre van egy naon jó családi barátunk akinek a lánya öttusa IFI VB győztes volt. Az edzője a győzelem után választás elé állította vagy elkezdi szedni ezeket a tiltott listán lévő szereket v hagyja abba mert egy szint után már nem lehet továbblépni.
sajnos ez van ezeket a dolgokat el kell fogadni bármennyire nem könnyű :?
van Bommel
Capitá del Barça

2008.08.09. 14:32:25

kovinho írta:
Szvsz Phelps egy agyonszteroidozott, nagy büdös csaló
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
van Bommel
Capitá del Barça

2008.08.09. 14:30:25

Adam04 írta:A 400m-es vegyes döntő magyar idő szerint mikor lesz?
Ha jól vágom, akkor 4, a férfiak vizimeccse előtt.
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
jelwaz
Entrenador del Barça

2008.08.09. 14:15:10

Szerencsére Laci és Phelps egymás mellet úsznak majd, úgyhogy én azt mondom nem lefutott még ez. Lacinak hatalmas szíveve van, kinézem belőle, hogy megússza, amit kell, és akár arany is lehet belőle. A papírforma Phelps-t favorizálja, de mégis csak olimpiai döntő lesz. Ha meg második vagy harmadik lesz, hát az is csodálatos eredmény.
Monti
Jugador d'estrella

2008.08.09. 14:12:08

kovinho írta:Hátha leblokkol Phelps. Szerintem nem lesz meg neki a 8?! arany Pekingben, túl nagy rajta a nyomás. Körülbelül arra számítok tőle, mint Athénban...

1.Phelps egy hatalmas úszó,hatalmas laboratóriumokkal a hát mögött.De ez nálam semmit nem von le az érdemeiből.

2.Ha megéli ,hogy lesznek unokái akkor grat neki :roll:
Barca,Barca,Baaarca!

Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.08.09. 14:03:09

Hátha leblokkol Phelps. Szerintem nem lesz meg neki a 8?! arany Pekingben, túl nagy rajta a nyomás. Körülbelül arra számítok tőle, mint Athénban...

Adam04
Jugador del Barça

2008.08.09. 14:01:38

A 400m-es vegyes döntő magyar idő szerint mikor lesz?
csabimo
Capitá del Barça

2008.08.09. 13:58:56

Hello valaki tudna adni egy linket ahol megy a brasil-korea nöi focimeccs?
Lezárt