Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
talán egész egyszerűen azért, mert nincs meg hozzá a tehetségük! oké, nagy dolog kijutni az olimpiára, de ettől függetlenül egyértelmű hogy nem indulhat mindenki egyenlőesélyekkel, főleg ha nincs meg hozzá a tehetsége! biztos vagyok benne, hogy vannak olyanok, akik doppingolnak, de szerintem dopping nélkül is lehet valaki klasszis!vale írta:De szerinted ha nem doppingolnak az amerikai és kínai sportolók az eredményeiket?Bányász írta:vale!
Én nem gondolok sehova.És nem is mondtam,h nem doppingol senki.Csupán Menon elméletét kérdőjeleztem meg.Ennyi történt.
A doppinggal kapcsolatos nyílt titokról pedig én nem tudtamDe sztem ezzel mások is így vannak.
Ők az übermensch vagy mi? Mert nem értem hogy ha egyenlő feltételekkel indulnak akkor miért nem tud egy magyar vagy egy lengyel...
beleszólni a küzdelmekbe.
Magyar idő szerint:Bodi írta:Annyival egészíteném ki a dolgokat,hogy Phelps egy őstehetség,agyondoppingolva.Az azért túlzás,hogy közepes úszó,valószínűleg akkor is sikeres lenne,ha nem doppingolna,de közel sem ennyire!
Más:nem tudjátok hol lehet egészen pontos programot találni az Olimpiáról?
A legrészletesebb leírásban is csak annyit írnak pl a teniszről,hogy férfi egyes,1. forduló.De engem nagyon érdekelne,hogy mikor játszik Nadal,Djokovics vagy Federer.
De szerinted ha nem doppingolnak az amerikai és kínai sportolók az eredményeiket?Bányász írta:vale!
Én nem gondolok sehova.És nem is mondtam,h nem doppingol senki.Csupán Menon elméletét kérdőjeleztem meg.Ennyi történt.
A doppinggal kapcsolatos nyílt titokról pedig én nem tudtamDe sztem ezzel mások is így vannak.
Ez így van , de ugyanugy őstehetség Cseh Laci , és még az összes többi sportoló aki elérte hogy egy olimpián részt vehessen.Bodi írta:Annyival egészíteném ki a dolgokat,hogy Phelps egy őstehetség,agyondoppingolva.Az azért túlzás,hogy közepes úszó,valószínűleg akkor is sikeres lenne,ha nem doppingolna,de közel sem ennyire!
Más:nem tudjátok hol lehet egészen pontos programot találni az Olimpiáról?
A legrészletesebb leírásban is csak annyit írnak pl a teniszről,hogy férfi egyes,1. forduló.De engem nagyon érdekelne,hogy mikor játszik Nadal,Djokovics vagy Federer.
Ez az amerikai eszme megtestesülése.van Bommel írta:Szvsz Phelps egy agyonszteroidozott, nagy büdös csalókovinho írta:
... és egyszerűen nem hiszem, hogy nem doppingol. Olyan mint egy gép. Ez lehetetlen. Vagy hatalmas úszó, vagy nagy csaló. De nem tudom egyébként, hogyha csal, akkor hogy mondja meséli el az unokáinak büszkén, hogy nyert X olimpiát. Én nem tudnék magamba nézni.
Nem tudom bányász hová gondolsz , nyílt titok hogy az amerikai és kína sportolók doppingolnak , a baj az hogy a dopping ellenörző bizottság óriási költségvetéssel dolgozik évente... ami az USA és Kína áll... ennyit erről. Most kihozták ezt az új úszó dreszt és erre simán rákenik az eredményeiket , pedig vicc az egész... Az amerikai olimpiai válogató után több olyan személy is megmondta akik közel álnak a úszósporthoz , hogy ezek az eredmények mind a doppingnak köszönhetők.Bányász írta:Ezek szerint mondjuk Cseh Laci meg akkor dopping nélkül veszi fel a versenyt az amcsikkal meg a többiekkel?MeNnOn írta:nekem erről az a véleményem hogy azok doppingolnak akiknek az országának végtelen mennyiségű pénze van a legújabb , kimutathatatlan szerekre.. pl. Amerika,Kína.. Phelpsből is kinézem.. meg a Kínai női kajakozók..mocskos csalók!!!
Mert Cseh egy őstehetség(egyébként az)míg Phelps egy közepes úszó szétdoppingolva?
Ha az elméleted igaz lenne akkor a britteknek miért nincsenek jó úszóik?Vagy mi a helyzet Coventryvel(zimbabwei)?
MeNnOn írta:lehet igazatok van..de azt nem hiszem el senkinek ,hogy ezen az olimpián a nemtudom hány versenyző közül 1 se becsületes..pl: hornyák ági a nöikéziböl...100000% hogyö nem szed semmit![]()
Ezek szerint mondjuk Cseh Laci meg akkor dopping nélkül veszi fel a versenyt az amcsikkal meg a többiekkel?MeNnOn írta:nekem erről az a véleményem hogy azok doppingolnak akiknek az országának végtelen mennyiségű pénze van a legújabb , kimutathatatlan szerekre.. pl. Amerika,Kína.. Phelpsből is kinézem.. meg a Kínai női kajakozók..mocskos csalók!!!
Mindenki doppingol csakúgy h mire az olimpiához érnek kitisztuljanak pl. töménytelen mennyiségű vízhajtó segítségével.stb...MeNnOn írta:nekem erről az a véleményem hogy azok doppingolnak akiknek az országának végtelen mennyiségű pénze van a legújabb , kimutathatatlan szerekre.. pl. Amerika,Kína.. Phelpsből is kinézem.. meg a Kínai női kajakozók..mocskos csalók!!!
Az olimpián aki ien eredményeket ér el akárcsak döntőbe is jut az mind él oan szerekkel amik tiltott listán vannak.kovinho írta:Hátha leblokkol Phelps. Szerintem nem lesz meg neki a 8?! arany Pekingben, túl nagy rajta a nyomás. Körülbelül arra számítok tőle, mint Athénban...
... és egyszerűen nem hiszem, hogy nem doppingol. Olyan mint egy gép. Ez lehetetlen. Vagy hatalmas úszó, vagy nagy csaló. De nem tudom egyébként, hogyha csal, akkor hogy mondja meséli el az unokáinak büszkén, hogy nyert X olimpiát. Én nem tudnék magamba nézni.
Szegény Laci pedig sajnálhatja, hogy pont egy Phelpsbe botlott bele.
Szvsz Phelps egy agyonszteroidozott, nagy büdös csalókovinho írta:
Ha jól vágom, akkor 4, a férfiak vizimeccse előtt.Adam04 írta:A 400m-es vegyes döntő magyar idő szerint mikor lesz?
1.Phelps egy hatalmas úszó,hatalmas laboratóriumokkal a hát mögött.De ez nálam semmit nem von le az érdemeiből.kovinho írta:Hátha leblokkol Phelps. Szerintem nem lesz meg neki a 8?! arany Pekingben, túl nagy rajta a nyomás. Körülbelül arra számítok tőle, mint Athénban...
Szegény Laci pedig sajnálhatja, hogy pont egy Phelpsbe botlott bele.