Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bolt idejét már megdöntötték , hátszélben így az nem számít de jel volt hogy sokáig nem kell várni a javításra , de könyörgöm mond már el hogyha nem doppingolnak miért tudnak gyorsabbak lenni mint 1930-ban , vagy '80ban , vagy 4 éve? Az hogy gepárdok földjéről jöttek jó indok , tényleg félelmetesek az adottságaik , de rájuk is gaz hogy évről évre gyorsabbak , ami szvsz lehetetlen.Bányász írta:Ebből meg visszakanyarodnék az úszáshoz...Kovács Ági is készült az USA-ban...vale írta: Powel és Bolt sokat készül amerikában , mindegy nyilván ők sem tiszták , nézzétek meg ti sem tudjátok már hogy ki a világcsúcstartó... hetente futnak egy újat ez a dopping miatt van , mi másért?
Bolt a csúcstartó tudtommal 9.72vel.És sztem ez már nem is fog sokkal csökkenni belátható időn belül...
Ha megnézed az amerikai nőket meg férfiakat mind fekete...na ezért ők a legjobbak.Mert istenverte gepárd mindegyik.Ilyenek az adottságaik.Tudnak gyorsan futni meg sokat is.Lásd Kenya meg Etiópia.Ismét két doppingnagyhatalom.
És előfordul itt is dopping az tény.De Frenki Fredericks(remélem jól írtam) vagy annak idején a bahamai nők is szétdoppingolták magukat?Mindenben az összeesküvés elméleteket keresitek.
Én azt mondom szép lassan megszűnik az amerikai uralom atlétikában.
Bányász írta:
Tudom,h más kaliberű dolog,de az úszásnál azért szüksége van az embernek a tüdejére...
És ezzel nem azt akarom mondani,h doppingol.(inkább,h Armstrong nem)henm,h léteznek emberi csodák ezek szerint is.
titkon remélem, hogy Cseh laci nyer. annyira jó lenne, talán Phelps is kicsit visszaszállna a földre. az olimpia előtti nyilatkozatai felháborítóak voltak...C.Ronaldo úszóbankovinho írta:Mert szerinted az előfutamon fogja úszni a világcsúcsát?gekkodan írta:Szegény Cseh Laci nagyon ki fog kapni Phelpstől... Ez a mai 2 másodperc elég kemény...
Hülyeség.
Érzek benne annyit, hogy megszorongassa. Nem úszta ő még ki magát...
HAJRÁ LACI!
Ebből meg visszakanyarodnék az úszáshoz...Kovács Ági is készült az USA-ban...vale írta: Powel és Bolt sokat készül amerikában , mindegy nyilván ők sem tiszták , nézzétek meg ti sem tudjátok már hogy ki a világcsúcstartó... hetente futnak egy újat ez a dopping miatt van , mi másért?
Mert szerinted az előfutamon fogja úszni a világcsúcsát?gekkodan írta:Szegény Cseh Laci nagyon ki fog kapni Phelpstől... Ez a mai 2 másodperc elég kemény...
nekem is van egy ilyen érzésem.gekkodan írta:Szegény Cseh Laci nagyon ki fog kapni Phelpstől... Ez a mai 2 másodperc elég kemény...
De , tudod szerintem ez kicsit olyan mint az alkohol fogyasztás ( jó mostmár 0tolerancia van ne köss bele) , ha kevesebbet iszol az nem hat rád annyira , nem veszik el a jogsid , ha többet jó esetben elveszik , roszabban nem érsz egyben haza.chi omega írta: de igen, van aki fel van háborodva, hogy phelps csal, undorító, stb, csalással nyer. ha cseh laci nyerne, abban nem lenne csalás? a dopping alapvető, ez szomorú, de éppen ezért nem is számít már csalásnak. kivel szemben csalás? a többi doppingolóval szemben? : DDDDDDD az a csalás, hogy amcsiban jobb szereket gyártanak fű alatt? szóval felháborodni fel lehet, sőt, fel kell, ez így már nem tiszta játék, de ne kiabáljunk, hogy csaló csaló!
Így van, fekete.d.OR írta:és néger ugye?Varga Tamás írta:Pontosabban kubai. Az új világcsúcstartó, Robles kubai.d.OR írta:
a világ legjobb gátfutója jelenleg nigériai
csak hogy egyről beszélünk-e.
húúú bocsánat, teljesen az volt bennem, hogy nigériai. talán azért mert néger
és néger ugye?Varga Tamás írta:Pontosabban kubai. Az új világcsúcstartó, Robles kubai.d.OR írta:
Pontosabban kubai. Az új világcsúcstartó, Robles kubai.d.OR írta:
Természetesen, hiszen ők nem is futnak, hanem egyenesen repülnek!Bányász írta:
Jamaikaiak.Jamaika a dopping melegágyaként ismert tán?
Bányász írta:Ebben én is...de kevesen vagyunk.d.OR írta:..
én azért még hiszek abban, hogy nem mindenki gazember, aki tehetséges.
vale!
Mindig csak egy mondatot ragadsz ki az írásomból és arra reagálsz.De nem hiszem,h az az egy mondatom volt a lényeg.
Mióta verhetetlenek?vale írta:vagy a többi amerikai futó... verhetetlen ...
Most is Bolt meg Powell pl a 100 két nagy esélyese.Bolt a 200é is.
Jamaikaiak.Jamaika a dopping melegágyaként ismert tán?
ezzel én is így vagyok, az egyetlen egyéni sport amit szeretek, az a tenisz.vale írta:Hát én is , ezért csak csapatsportokat nézek , és azokkal foglakozom inkább ott még sokkal tisztább minden , szerintem.d.OR írta:..
Ebben én is...de kevesen vagyunk.d.OR írta:..
Mióta verhetetlenek?vale írta:vagy a többi amerikai futó... verhetetlen ...
Hát én is , ezért csak csapatsportokat nézek , és azokkal foglakozom inkább ott még sokkal tisztább minden , szerintem.d.OR írta:..
Arról hallasz ami a világ sajtón fut , nem tudod hogy a finnek mit szólnak ehez "nyilván örülnek neki" , az Amcsik nem fújják fel úgyhogy nincs belőle akkora média cirkusz , miért nem fúják fel? Mert ők csak a doppingszerek élvezői , nincsenek számukra hátrányai , nem buknak meg stb...Bányász írta:Egyenlő esélyek sose voltak.Vito írta:nekem azért nem tetszik, mert nem látom a nyomát az egyenlő esélynek.
honnan tudod, hogy mit tudna Cseh Laci az amerikai módszerrel?
mert abban senki nem kételkedik, hogy az USA-ban erre szánt lóvé és háttér több százszorosa az itthoninak...
Szerintem ezt az egész dopping dolgot csak mi magyarok fújjuk fel ennyire.
Amikor Egerszegi úszta a 8 évig fenn álló világcsúcsát és minden versenyt megnyert akkor senkiben fel sem merült itthon,h doppingolhat.Biztos nem is tette.
De,h lehet az,h Egerszegi tudott nyerni,míg Cseh Lacinak nem sikerül ugyan ez(sajnos)?
Pedig akkor se voltak egyenlő feltételek,akkor is fejlettebb ország volt az USA mint mi és mégis....
El kell fogadni,h sajnos pont amikor nekünk van egy Cseh Lacink aki bármelyik másik korszakban versenyzett volna sorra nyert volna mindent,akkor az amerikaiaknak van egy istenverte zseniük,egy átkozott hal.Ez van ezt kell szeretni.
De ha nem lenne Phelps akkor Laci lenne az agyondoppingolt úszógép?
Hasonlókat mondanak Phelpsre is.Vito írta:Egerszegi egy törékeny, 40 kilós tinilány volt, akiről, épeszű ember nem mondhatta, hogy doppingol, emellett az utóbbi 20 évben senki sem volt (szakemberek szerint), aki ilyen hátuszó technikával versenyzett volna.Bányász írta:Egyenlő esélyek sose voltak.
Amikor Egerszegi úszta a 8 évig fenn álló világcsúcsát és minden versenyt megnyert akkor senkiben fel sem merült itthon,h doppingolhat.Biztos nem is tette.
De,h lehet az,h Egerszegi tudott nyerni,míg Cseh Lacinak nem sikerül ugyan ez(sajnos)?
Pedig akkor se voltak egyenlő feltételek,akkor is fejlettebb ország volt az USA mint mi és mégis....
El kell fogadni,h sajnos pont amikor nekünk van egy Cseh Lacink aki bármelyik másik korszakban versenyzett volna sorra nyert volna mindent,akkor az amerikaiaknak van egy istenverte zseniük,egy átkozott hal.Ez van ezt kell szeretni.
az utóbbi időben többszörösére, sokszorosára emelkedett a doppinszerekkel való visszaélés. az idei olimpia kezdete előtt több 10 eset derült ki, az én emlékeim szerint a régebbi olimpiákon ennek csak a töredéke volt.
Laci az én olvasatomban max egy kiváló vegyesúszó lenne (mint Darnyi),
phelpsnek ott a vegyes, a hát és a gyors is... és mindben ő a legjobb....................
Egerszegi egy törékeny, 40 kilós tinilány volt, akiről, épeszű ember nem mondhatta, hogy doppingol, emellett az utóbbi 20 évben senki sem volt (szakemberek szerint), aki ilyen hátuszó technikával versenyzett volna.Bányász írta:Egyenlő esélyek sose voltak.