Olimpia 2008

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
vale
Capitá del Barça

2008.08.09. 17:20:43

Bányász írta:
vale írta: Powel és Bolt sokat készül amerikában , mindegy nyilván ők sem tiszták , nézzétek meg ti sem tudjátok már hogy ki a világcsúcstartó... hetente futnak egy újat ez a dopping miatt van , mi másért?
Ebből meg visszakanyarodnék az úszáshoz...Kovács Ági is készült az USA-ban...

Bolt a csúcstartó tudtommal 9.72vel.És sztem ez már nem is fog sokkal csökkenni belátható időn belül...

Ha megnézed az amerikai nőket meg férfiakat mind fekete...na ezért ők a legjobbak.Mert istenverte gepárd mindegyik.Ilyenek az adottságaik.Tudnak gyorsan futni meg sokat is.Lásd Kenya meg Etiópia.Ismét két doppingnagyhatalom.

És előfordul itt is dopping az tény.De Frenki Fredericks(remélem jól írtam) vagy annak idején a bahamai nők is szétdoppingolták magukat?Mindenben az összeesküvés elméleteket keresitek.

Én azt mondom szép lassan megszűnik az amerikai uralom atlétikában.
Bolt idejét már megdöntötték , hátszélben így az nem számít de jel volt hogy sokáig nem kell várni a javításra , de könyörgöm mond már el hogyha nem doppingolnak miért tudnak gyorsabbak lenni mint 1930-ban , vagy '80ban , vagy 4 éve? Az hogy gepárdok földjéről jöttek jó indok , tényleg félelmetesek az adottságaik , de rájuk is gaz hogy évről évre gyorsabbak , ami szvsz lehetetlen.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.09. 17:20:23

Bányász írta:
Tudom,h más kaliberű dolog,de az úszásnál azért szüksége van az embernek a tüdejére...

És ezzel nem azt akarom mondani,h doppingol.(inkább,h Armstrong nem :wink: )henm,h léteznek emberi csodák ezek szerint is.
:wink: Te vagy az én emberem 8) Nem fogok sok hszt írni,mivel Bányász kollega minden szava,mintha az enyém lenne.

Bevallom én kummára unom,h nem a sporteredményekről szól itt a vita,hanem,h ki szerint ki,és mennyit doppingol.

Sok értelme nincs túlragozni, gondolja mindenki úgy ,ahogy akarja,de a sporteredményekről kellene irogatni szerintem.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.08.09. 17:18:48

Srácok!

Phelpsőr csak annyit, hogy már az anyjában szereket kapott. Felépítésében és teljesítményében egyszerűen tökéletes, nem lehet megverni ez tuti. Ezt maga Cseh Laci is mondta. Phelpsnek kb saját laboratúriuma van, ha ő nem doppingol akkor senki.

Ez nem vitás. Drukkolok a magyar fiúnknak és bízom a szorongatásban, de nem hiszek az aranyban. De mindent bele!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
d.OR
Jugador d'estrella

2008.08.09. 17:13:39

kovinho írta:
gekkodan írta:Szegény Cseh Laci nagyon ki fog kapni Phelpstől... Ez a mai 2 másodperc elég kemény...
Mert szerinted az előfutamon fogja úszni a világcsúcsát?
Hülyeség.

Érzek benne annyit, hogy megszorongassa. Nem úszta ő még ki magát...

HAJRÁ LACI! :)
titkon remélem, hogy Cseh laci nyer. annyira jó lenne, talán Phelps is kicsit visszaszállna a földre. az olimpia előtti nyilatkozatai felháborítóak voltak...C.Ronaldo úszóban :lol: (rossz hasonlat?!)
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.08.09. 17:09:03

vale írta: Powel és Bolt sokat készül amerikában , mindegy nyilván ők sem tiszták , nézzétek meg ti sem tudjátok már hogy ki a világcsúcstartó... hetente futnak egy újat ez a dopping miatt van , mi másért?
Ebből meg visszakanyarodnék az úszáshoz...Kovács Ági is készült az USA-ban...

Bolt a csúcstartó tudtommal 9.72vel.És sztem ez már nem is fog sokkal csökkenni belátható időn belül...

Ha megnézed az amerikai nőket meg férfiakat mind fekete...na ezért ők a legjobbak.Mert istenverte gepárd mindegyik.Ilyenek az adottságaik.Tudnak gyorsan futni meg sokat is.Lásd Kenya meg Etiópia.Ismét két doppingnagyhatalom.

És előfordul itt is dopping az tény.De Frenki Fredericks(remélem jól írtam) vagy annak idején a bahamai nők is szétdoppingolták magukat?Mindenben az összeesküvés elméleteket keresitek.

Én azt mondom szép lassan megszűnik az amerikai uralom atlétikában.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.08.09. 17:08:36

gekkodan írta:Szegény Cseh Laci nagyon ki fog kapni Phelpstől... Ez a mai 2 másodperc elég kemény...
Mert szerinted az előfutamon fogja úszni a világcsúcsát?
Hülyeség.

Érzek benne annyit, hogy megszorongassa. Nem úszta ő még ki magát...

HAJRÁ LACI! :)
d.OR
Jugador d'estrella

2008.08.09. 17:08:17

nekem is van egy ilyen érzésem.
de az az ezüst sem lenne rossz! :wink:
holnap USA-Kína kosármeccs. kihagyhatatlan :wink:
gekkodan
Director del Fútbol

2008.08.09. 17:01:40

Szegény Cseh Laci nagyon ki fog kapni Phelpstől... Ez a mai 2 másodperc elég kemény...
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
vale
Capitá del Barça

2008.08.09. 17:01:06

chi omega írta: de igen, van aki fel van háborodva, hogy phelps csal, undorító, stb, csalással nyer. ha cseh laci nyerne, abban nem lenne csalás? a dopping alapvető, ez szomorú, de éppen ezért nem is számít már csalásnak. kivel szemben csalás? a többi doppingolóval szemben? : DDDDDDD az a csalás, hogy amcsiban jobb szereket gyártanak fű alatt? szóval felháborodni fel lehet, sőt, fel kell, ez így már nem tiszta játék, de ne kiabáljunk, hogy csaló csaló!
De , tudod szerintem ez kicsit olyan mint az alkohol fogyasztás ( jó mostmár 0tolerancia van ne köss bele) , ha kevesebbet iszol az nem hat rád annyira , nem veszik el a jogsid , ha többet jó esetben elveszik , roszabban nem érsz egyben haza.
Kép
Bodi
Director del Fútbol

2008.08.09. 16:59:39

Kössz az infót Varga Tamás!
Akkor holnap már sok érdekes dolog lesz.
Cseh Laciék döntője,férfi vízilabda,tenisz,bemutatkozik az amerikai kosárcsapat,már alig várom!
vale
Capitá del Barça

2008.08.09. 16:56:38

Ez azért van Bányász mert pont azzal nem értek egyet , vagy pont azzal értek egyet és arra reagálok. Powel és Bolt sokat készül amerikában , mindegy nyilván ők sem tiszták , nézzétek meg ti sem tudjátok már hogy ki a világcsúcstartó... hetente futnak egy újat ez a dopping miatt van , mi másért?
Az elmúlt olimpiákon a 100 sprintet , a váltót , 200at , a 400at férfiban , nőben amerikaiak uralták volt hogy a dobogón csak amcsi volt. A hosszú távokban meg nem is tudom hogy indultak-e :roll:
Kép
d.OR
Jugador d'estrella

2008.08.09. 16:55:31

tényleg?! :lol:
nem is gondoltam volna :lol: :lol:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.09. 16:52:22

d.OR írta:
Varga Tamás írta:
d.OR írta:
a világ legjobb gátfutója jelenleg nigériai :wink:
Pontosabban kubai. Az új világcsúcstartó, Robles kubai. :wink:
és néger ugye?
csak hogy egyről beszélünk-e.
húúú bocsánat, teljesen az volt bennem, hogy nigériai. talán azért mert néger :wink:
Így van, fekete.
Nemcsak a nigériaiak feketék... :wink:
Kép
d.OR
Jugador d'estrella

2008.08.09. 16:51:34

Varga Tamás írta:
d.OR írta:
és néger ugye?
csak hogy egyről beszélünk-e.
húúú bocsánat, teljesen az volt bennem, hogy nigériai. talán azért mert néger :wink:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.09. 16:48:17

d.OR írta:
Kép
Mr. Master
Director del Fútbol

2008.08.09. 16:48:00

Bányász írta:
Jamaikaiak.Jamaika a dopping melegágyaként ismert tán?
Természetesen, hiszen ők nem is futnak, hanem egyenesen repülnek!
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
d.OR
Jugador d'estrella

2008.08.09. 16:43:05

Bányász írta:
d.OR írta:..
én azért még hiszek abban, hogy nem mindenki gazember, aki tehetséges.
Ebben én is...de kevesen vagyunk.

vale!
Mindig csak egy mondatot ragadsz ki az írásomból és arra reagálsz.De nem hiszem,h az az egy mondatom volt a lényeg.
vale írta:vagy a többi amerikai futó... verhetetlen ...
Mióta verhetetlenek?
Most is Bolt meg Powell pl a 100 két nagy esélyese.Bolt a 200é is.

a világ legjobb gátfutója nigériai :wink:
d.OR
Jugador d'estrella

2008.08.09. 16:42:06

vale írta:
Hát én is , ezért csak csapatsportokat nézek , és azokkal foglakozom inkább ott még sokkal tisztább minden , szerintem. :roll:
ezzel én is így vagyok, az egyetlen egyéni sport amit szeretek, az a tenisz.
talán Nadal nem doppingol 8)
Bányász

2008.08.09. 16:41:55

Ebben én is...de kevesen vagyunk.

vale!
Mindig csak egy mondatot ragadsz ki az írásomból és arra reagálsz.De nem hiszem,h az az egy mondatom volt a lényeg.
vale írta:vagy a többi amerikai futó... verhetetlen ...
Mióta verhetetlenek?
Most is Bolt meg Powell pl a 100 két nagy esélyese.Bolt a 200é is.

Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
vale
Capitá del Barça

2008.08.09. 16:40:47

Hát én is , ezért csak csapatsportokat nézek , és azokkal foglakozom inkább ott még sokkal tisztább minden , szerintem. :roll:
Kép
d.OR
Jugador d'estrella

2008.08.09. 16:36:58

..
vale
Capitá del Barça

2008.08.09. 16:30:37

Bányász írta:
Vito írta:nekem azért nem tetszik, mert nem látom a nyomát az egyenlő esélynek.
honnan tudod, hogy mit tudna Cseh Laci az amerikai módszerrel?
mert abban senki nem kételkedik, hogy az USA-ban erre szánt lóvé és háttér több százszorosa az itthoninak...
Egyenlő esélyek sose voltak.
Szerintem ezt az egész dopping dolgot csak mi magyarok fújjuk fel ennyire.

Amikor Egerszegi úszta a 8 évig fenn álló világcsúcsát és minden versenyt megnyert akkor senkiben fel sem merült itthon,h doppingolhat.Biztos nem is tette.

De,h lehet az,h Egerszegi tudott nyerni,míg Cseh Lacinak nem sikerül ugyan ez(sajnos)?

Pedig akkor se voltak egyenlő feltételek,akkor is fejlettebb ország volt az USA mint mi és mégis....

El kell fogadni,h sajnos pont amikor nekünk van egy Cseh Lacink aki bármelyik másik korszakban versenyzett volna sorra nyert volna mindent,akkor az amerikaiaknak van egy istenverte zseniük,egy átkozott hal.Ez van ezt kell szeretni.

De ha nem lenne Phelps akkor Laci lenne az agyondoppingolt úszógép?
Arról hallasz ami a világ sajtón fut , nem tudod hogy a finnek mit szólnak ehez "nyilván örülnek neki" , az Amcsik nem fújják fel úgyhogy nincs belőle akkora média cirkusz , miért nem fúják fel? Mert ők csak a doppingszerek élvezői , nincsenek számukra hátrányai , nem buknak meg stb...
Nemrég valotta be az amerikai spriter csaj hogy végig doppingolt , az ő csúcsaira is mindig ieneket mondtak " mert férfiakkal edz" meg "mert jók az adottságai" , "többet edz"... nos nem , doppingolt. Na azt felfújták az amcsik is , és példát statuáltak rajta , de nem azt hogy nem szabad doppingolni hanem hogy nem szabad bevallani , kicsinálták a csajt , nyilván ezután egyik sem lesz mártír. Ő olyan volt mint Phelps az úszásban , vagy a többi amerikai futó... verhetetlen ... gondoljátok hogy csak ő doppingolt?
Kép
Bányász

2008.08.09. 16:22:00

Vito írta:
Bányász írta:Egyenlő esélyek sose voltak.

Amikor Egerszegi úszta a 8 évig fenn álló világcsúcsát és minden versenyt megnyert akkor senkiben fel sem merült itthon,h doppingolhat.Biztos nem is tette.

De,h lehet az,h Egerszegi tudott nyerni,míg Cseh Lacinak nem sikerül ugyan ez(sajnos)?

Pedig akkor se voltak egyenlő feltételek,akkor is fejlettebb ország volt az USA mint mi és mégis....

El kell fogadni,h sajnos pont amikor nekünk van egy Cseh Lacink aki bármelyik másik korszakban versenyzett volna sorra nyert volna mindent,akkor az amerikaiaknak van egy istenverte zseniük,egy átkozott hal.Ez van ezt kell szeretni.

Egerszegi egy törékeny, 40 kilós tinilány volt, akiről, épeszű ember nem mondhatta, hogy doppingol, emellett az utóbbi 20 évben senki sem volt (szakemberek szerint), aki ilyen hátuszó technikával versenyzett volna.

az utóbbi időben többszörösére, sokszorosára emelkedett a doppinszerekkel való visszaélés. az idei olimpia kezdete előtt több 10 eset derült ki, az én emlékeim szerint a régebbi olimpiákon ennek csak a töredéke volt.

Laci az én olvasatomban max egy kiváló vegyesúszó lenne (mint Darnyi),
phelpsnek ott a vegyes, a hát és a gyors is... és mindben ő a legjobb....................
Hasonlókat mondanak Phelpsre is.
H nagyon jó technikával pillangózik(vagy mi) a rajt meg a fordulók után meg,h úszás közben jobban a felszínen tudja tartani magát.Vagy valami ilyesmi.
Szóval ebben hasonlít Egerszegire.

Manapság sokkal szigorúbb a doppingellenőrzés és sokkal több szert ismernek mint régen.Valószínűleg ennek is köszönhető szerintem a régebbinél több lebukás.

Az én olvasatomban viszont Laci még jó lehetne háton és tán pillangóban is. :wink:

Az 2vel(?) kevesebb mint Phelps számai a váltók nélkül...

Szerk:
Van itt még valami.
A Tour de France alatt ment a vita Armstrongról,h tisztán nem érhette el amit elért rákból felépülve.

Na már most Cseh Laci tudtommal asztmás.

Tudom,h más kaliberű dolog,de az úszásnál azért szüksége van az embernek a tüdejére...

És ezzel nem azt akarom mondani,h doppingol.(inkább,h Armstrong nem :wink: )henm,h léteznek emberi csodák ezek szerint is.
Kép

robertfcb
Capitá del Barça

2008.08.09. 16:21:06

Női kézilabdásaink játéka nagyon bíztató volt, nagyon bízom benne, hogy esetleg egy éremre jók lesznek a végén. Cseh Laci és Kis Gergőnek nagy gratula! A döntő nagyon nehéz lesz, a két amerikai nagyon erős, de nagyon remélem, hogy Laci megcsípi az ezüstöt. Gyurta Dani 100 mellen egy kicsit csalódás számomra, de az ő száma a 200, remélem ott hoz nekünk egy érmet :) HAJRÁ MAGYAROK !!!
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Vito
Llegenda del Barça

2008.08.09. 16:10:08

Bányász írta:Egyenlő esélyek sose voltak.

Egerszegi egy törékeny, 40 kilós tinilány volt, akiről, épeszű ember nem mondhatta, hogy doppingol, emellett az utóbbi 20 évben senki sem volt (szakemberek szerint), aki ilyen hátuszó technikával versenyzett volna.

az utóbbi időben többszörösére, sokszorosára emelkedett a doppinszerekkel való visszaélés. az idei olimpia kezdete előtt több 10 eset derült ki, az én emlékeim szerint a régebbi olimpiákon ennek csak a töredéke volt.

Laci az én olvasatomban max egy kiváló vegyesúszó lenne (mint Darnyi),
phelpsnek ott a vegyes, a hát és a gyors is... és mindben ő a legjobb....................
Lezárt