Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak van 1 kis bibi. nincs 1 ifi játékosom se. vagy van?CFirpo3 írta:Ok. Akkor, ha akarod, kihívhatsz.
Young Firpo a csapatnév
Ok. Akkor, ha akarod, kihívhatsz.MessiFan írta:Persze bármikorCFirpo3 írta:MessiFan!
Ha megcsinálod az ifidet, akkor játszunk egy meccset?
Persze bármikorCFirpo3 írta:MessiFan!
Ha megcsinálod az ifidet, akkor játszunk egy meccset?
Rendben, köszi.kamaj írta: Mivel még mindig nem megy PÜ ezért ide írom remélem nem gond.
Jó a szabályzat az a pár alakítás kellett bele mivel így átláthatóbb lett. AR-t fel akarod tölteni, mivel ezzel problémák lehetnek, ha nincs egy helyen mindenki AR-je feltüntetve egységesen. Nemtom, hogy gondoltál rá ha nem sztem feltétlen rakd fel(ha kell összegyűjtöm neked az AR-eket). Az is kérdés bár sztem hatalmas ugrások nem lesznek de hogy a mikori AR-t kell nézni kupa indulási vagy mindig az aktuálisat. Nemtom, hogy van-e értelme feljelenteni a másikat. Mit cselekedhet az ember, hogy feljelentsék max arra tudok gondolni ha nem aktív, nemtom te ezalatt mire gondoltál.
Ezek azok a dolgok amik számomra kérdésesek így elsőre. Remélem segítettem vlmit.
kamaj írta: Ahhoz nyitnod kell egy ifiakadémiát, mert az még nincs neked. Asszem A Klub menüpontban nyithatsz.
Tess: http://www.fociportal.eoldal.hu/oldal/g ... pa_kozpontDiego10 írta:Valaki megdobna egy linkkel a kupával kapcsolatban??Elfelejtettem a címet.
Én is így vagyok velük sok 17 éves 5 és fél ill 6 csillagosom van, de sztem én se hozom fel őket sztem itt jobban fejlődnek, mint a nagycsapatnál.torrestoni írta: Kamaj: alaposabban átnéztem az akadémiám, s nagyon bíztató dolgokra lettem figyelmes.
Két játékosom van, aki nagy jövő előtt áll, egyelőre nem hozom fel őket a nagycsapatba. Az egyik csatár, 5 csillag felett teljesít, s gólszerzése rövid időn belül jó-re emelkedhet edzéssel, jelenleg megfelelő szinten van.
A másik egy középpályás, aki megfeleő játékszervezéssel bír most, azonban rövid időn belül remek szintre léphet, kettejük nagy lehetőség számomra.
Mivel még mindig nem megy PÜ ezért ide írom remélem nem gond.torrestoni írta:...
Az egyik 16 éves múlt nemrég, a másik 17 lesz egy-két héten belül. Rég néztem az edzésinformációt, ott írta a megfigyelő.Diego10 írta:Torrestoni!
Hány évesek ezek a nagy ígéretek??Mert ifiként jó és remek értékek nagyszerúek.Nekem egyik védőm 5 csillagos valamint van pár 4.5 csillagos játékosom.Közülük az egyik múlthéten töltötte a 16ot és megfelelő a szélsőjátéka.Azt írják igazi sztár lehet belőle.Szal én benne reménykedek.
CFirpo3 írta:Valaki nem szeretne játszani egy barátságos meccset a fiataljaival az én fiataljaim ellen? Kíváncsi lennék, hogy teljesítenek.
fiatalcsapat neve: Young Firpo
Én játszanék. ha lenne ifim. biztos van csak nemtom holCFirpo3 írta:Valaki nem szeretne játszani egy barátságos meccset a fiataljaival az én fiataljaim ellen? Kíváncsi lennék, hogy teljesítenek.
fiatalcsapat neve: Young Firpo
Köszi MessiFan.MessiFan írta:12400-ra emeltem a licitet torrestoni.
Remélem így jó lesz.