kamaj írta:
Mivel még mindig nem megy PÜ ezért ide írom remélem nem gond.
Jó a szabályzat az a pár alakítás kellett bele mivel így átláthatóbb lett. AR-t fel akarod tölteni, mivel ezzel problémák lehetnek, ha nincs egy helyen mindenki AR-je feltüntetve egységesen. Nemtom, hogy gondoltál rá ha nem sztem feltétlen rakd fel(ha kell összegyűjtöm neked az AR-eket). Az is kérdés bár sztem hatalmas ugrások nem lesznek de hogy a mikori AR-t kell nézni kupa indulási vagy mindig az aktuálisat. Nemtom, hogy van-e értelme feljelenteni a másikat. Mit cselekedhet az ember, hogy feljelentsék max arra tudok gondolni ha nem aktív, nemtom te ezalatt mire gondoltál.
Ezek azok a dolgok amik számomra kérdésesek így elsőre. Remélem segítettem vlmit.
Rendben, köszi.
Az AR azért AR, mert Aktuális Ranglista. Ennek értelében a sorsolás előtt (ezt személyesen fogom tudatni veletek) megköszönném, ha összegyűjtenéd a csapatok AR-jét, s az e-mail címre elküldenéd.
A kieséses rendszerben folyamatosan nézzük az AR-t, ez alapján dől el melyik csapat pályaválasztó az első mérkőzésen.
Feljelentésre azért gondoltam, mert előfordultat olyan (velem HT-ben már sajnos megtörtént), hogy pl.: az ellenfelétől olyan levelet, üzenetet kap, mely sértő. Ilyen magatartásra nincs szükség a kupában, első sorban erre az eshetőségre gondoltam.
Egyébként segítettél, TY!