-Hát nem vettek repülőrajtot a srácok...
Ami a 3 pont elvesztésénél fájóbb, hogy hasonló tanácstalanságot véltem felfedezni a csapat játékán, ami a Rijkaard éra utolsó részében volt jellemző ránk.
-Akkor egészen más a leányzó fekvése, ha hajlandóak vagyunk észrevenni azt, hogy ez a Numancia olyat hazardírozott, ami 20 évente egyszer vezet eredményre. Lejátszott 94 percet a saját ötöse, és térfelének közepe közti területen ez a kiscsapat. Mindezt tették úgy, hogy ezen a területen egyetlen egy alkalommal tudtunk kiharcolni szabadrúgást.
-Élőfalat alkottak... amit jelen pillanatban MÉG ez a barca nem igazán tudott átjátszani, olyan dinamikusan, ahogy megszokhattuk.
( Bojan, mondjuk Hlebbel idén élesben nemtudom mennyit töltött el a pályán, de nembiztos, hogy az együtt lejátszott percek száma összesen kiad 2 meccsnyit. )
-Hozzátartozik, hogy a 80. és 94. perc közti időszakban, minden addigi nyüglődést férretéve megnyerhettük volna a meccset. / Eto'o fejes, Messi szabadrúgás/
-NEM akarom felmenteni a csapatunkat, NEM szeretnék utltimátumokat adni...
Pep nem tehet arról, hogy Frank az utolsó periódusban kiradírozta a barca szurkolói szótárból a TÜRELEM fogalmát.
Magic Murinnyó sem mutatott fel többet az első fordulóban, a már régóta együtt játszó játékos anyaggal felálló inter padján.
Várjunk.... várjuk meg, milesz a következő fordulóban, s próbáljuk meg elintézni annyival a maestét( mégha ez itt nekem nem is sikerült. ), hogy ez ma ennyi volt. Majd legközelebb.
Lehet, hogy eljön az az idő is, amikor teljes joggal fortyog majd a nép, de az még nem most van. ( Szerintem. )
Több, mint egy klubb...