Bajnoki Mérkőzések 08-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Deus
Boixos Nois

2008.08.31. 23:38:55

10Giga10 írta:Most mi a [auto_cenzúra] van?????kikaptunk 1:0ra!!és???1. forduló könyörgöm!!!első fordulóba újonchoz menni a legroszabb!!!!El volt átkozva a csapat!!ha holnap hajnalig játszunk akkor se rúgunk gólt!!!van még 37 forduló!!nem kell itt egyből pánik hangulatot kelteni!!!!
Akárhogy volt s akárhogy lesz mi mindig itt leszünk!Gránátvörös-kékbe öltözve éljük le életünk!
Bizony ott a pont! Csak akkor van gáz, ha egymásután kapunk ki...
KépKép
dekor
Jugador del Barça

2008.08.31. 23:23:07

Szánalmas pár ember véleménye az egészről... Volt egy meccs, semmi sem jött be. Igaz hogy erőltetett volt az amit csináltunk, az hogy középen próbálkoztunk folyamatosan, de ez az első meccsünk volt! Nem kell mindenkit szidni, ha ez folytatódik akkor megtehetitek...
Boixos
Llegenda del Barça

2008.08.31. 22:57:24

Los Banditos írta:....Akik meg Pepet védik, emlékezzenek rá, hogy anyázták Rijkaardot pár hónapja.

ettől a tré meccstől rijkaard még nem lesz jobb edző.
ráadásul ő két évnyi "kemény" meló után ment el (értsd: két SZ.A.R évnyi meló után), szal guardiolának azért még van mit behoznia a hollandon.
de ne hozza be inkább.
PUYOL-XAVI-INIESTA
chi omega
Entrenador del Barça

2008.08.31. 22:57:10

The10 írta:A mai meccs legalább arra jó volt, hogy néhány hibára rámutasson:
1. Az első félidőben alkalmazott 4-3-3-as felállás nem felel meg a keret összetételének. Ehhez egy jó balszélső és egy nagydarab, jól fejelő, brusztolós center is hiányzik. A játékosállomány már nyilván nem változik, meg kell találni a hozzájuk passzoló felállást.
2. A mai Alves, Márquez, Puyol, Abidal védősorban a sokat előretörő Alves mögé Márquez ritkán segített be. Ha Puyol és Márquez helyet cserélnének, Puyol (aki szélső védőt is játszott!) talán jobban uralná a területet.
3. A szélső védők gyakran nem a széleket húzták meg, hanem befelé vitték a labdát, még jobban betömörítve az ellenfelet.
4. Henry a bal szélen és középen is teljesen súlytalan volt.
5. Toure az előrejátékban nagyon gyenge volt, ez a 3 középpályással való játék esetén nem elfogadható.
6. A játékunkból hiányoztak az átlövések és a veszélyes beadások is.
7. A régi és új játékosok közt feltűnően sok volt a meg nem értés.
8. A szögleteink teljesen veszélytelenek voltak.
Van miben javulnunk, de innen nem lesz nehéz.
:roll:
"Ehhez egy jó balszélső és egy nagydarab, jól fejelő, brusztolós center is hiányzik. "

??
a csapat ugyanezzel a csatárral nyert ebben a felállásban BL-t, meg kétszer bajnokságot.

a többivel egyetértek.
The10
Barça B

2008.08.31. 22:54:52

A mai meccs legalább arra jó volt, hogy néhány hibára rámutasson:
1. Az első félidőben alkalmazott 4-3-3-as felállás nem felel meg a keret összetételének. Ehhez egy jó balszélső és egy nagydarab, jól fejelő, brusztolós center is hiányzik. A játékosállomány már nyilván nem változik, meg kell találni a hozzájuk passzoló felállást.
2. A mai Alves, Márquez, Puyol, Abidal védősorban a sokat előretörő Alves mögé Márquez ritkán segített be. Ha Puyol és Márquez helyet cserélnének, Puyol (aki szélső védőt is játszott!) talán jobban uralná a területet.
3. A szélső védők gyakran nem a széleket húzták meg, hanem befelé vitték a labdát, még jobban betömörítve az ellenfelet.
4. Henry a bal szélen és középen is teljesen súlytalan volt.
5. Toure az előrejátékban nagyon gyenge volt, ez a 3 középpályással való játék esetén nem elfogadható.
6. A játékunkból hiányoztak az átlövések és a veszélyes beadások is.
7. A régi és új játékosok közt feltűnően sok volt a meg nem értés.
8. A szögleteink teljesen veszélytelenek voltak.
Van miben javulnunk, de innen nem lesz nehéz.
:roll:
chi omega
Entrenador del Barça

2008.08.31. 22:54:46

Los Banditos írta:
Varga írta:
CFirpo3 írta:Mint Pep is mondta: nem ezen dől el a bajnokság.
Ez baromság, minden meccs számít...
06-07-es szezon...

De egyelőre szerencsére a szomszéd tehene is döglik. Akik meg Pepet védik, emlékezzenek rá, hogy anyázták Rijkaardot pár hónapja.
mert rijkaardtól két évig ugyanazt a 'mit is' ? kellett megenni. kezdetben rijkaardot sem anyázta senki.
guardiolától meg ez még csak az első fekete leves volt. más kérdés, hogy nála jóval alacsonyabban lesz a tűréshatár, pont az utolsó 2 rijkaard-év miatt.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.08.31. 22:48:24

Varga írta:
CFirpo3 írta:Mint Pep is mondta: nem ezen dől el a bajnokság.
Ez baromság, minden meccs számít...
06-07-es szezon...

De egyelőre szerencsére a szomszéd tehene is döglik. Akik meg Pepet védik, emlékezzenek rá, hogy anyázták Rijkaardot pár hónapja.
in to exile
Scumy
Jugador del Barça

2008.08.31. 22:36:09

10Giga10 írta:Most mi a [auto_cenzúra] van?????kikaptunk 1:0ra!!és???1. forduló könyörgöm!!!első fordulóba újonchoz menni a legroszabb!!!!El volt átkozva a csapat!!ha holnap hajnalig játszunk akkor se rúgunk gólt!!!van még 37 forduló!!nem kell itt egyből pánik hangulatot kelteni!!!!
Akárhogy volt s akárhogy lesz mi mindig itt leszünk!Gránátvörös-kékbe öltözve éljük le életünk!
hatalmas nagy respect :!: 8) :twisted:
10Giga10
Barça B

2008.08.31. 22:15:56

Most mi a [auto_cenzúra] van?????kikaptunk 1:0ra!!és???1. forduló könyörgöm!!!első fordulóba újonchoz menni a legroszabb!!!!El volt átkozva a csapat!!ha holnap hajnalig játszunk akkor se rúgunk gólt!!!van még 37 forduló!!nem kell itt egyből pánik hangulatot kelteni!!!!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.08.31. 22:14:05

Csak a második félidőt tudtam nézni...de bár ne néztem volna...fáj látni ugyanazt a szenvedést,mint 1-2 éve :?
nem látok óriási változásokat,bár még elég korán van...
Nem értettem hogy Messi mit csinált középen,nem az az ő helye,főleg nem betömörülő védelem ellen...baloldal abszolút nincs,és nem is hiszem hogy lesz...mivel nem jött senki oda,csak olyan játékosok vannak akik "akár" tudnak ott játszani,de nem az a posztjuk( Iniesta,Bojan,Henry,Hleb)...

Kapufánál nem volt szerencsénk,de ilyen csapatokat szerencse nélkül is illene megverni :?

Ennél már csak jobb lehet...
Fel a fejjel,és előre :twisted:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
tagore
Barça B

2008.08.31. 22:07:37

Bogi63 írta:Mint Guardiola fan, nem hagyom ezeket a hsz-eket szó nélkül! :evil:
Először is: Pep nem a csapat!!!
Könyörgöm! Hogy lehet egy emberre kenni 20 teljesítményét? :shock:
Nem gondoljátok komolyan, hogy Pep gondolatai zeonzöld fényárral párosulva átszállingóznak a játékosok fejébe, és minden lépésüket az irányítja.
Másodszor: Busz...
Na ez tényleg h.lye ötlet volt. Nem tudom mi volt az oka annak, hogy busszal mentek. Lehet, hogy a sok repülőbaleset miatt pár játékos nem akart repülni??? :roll: Szóval ez tényleg sz.r ötlet volt.
Harmadszor: Magyar otthon ülős szurkolóként senkinek sincs joga kritizálni őt. (Najó van, de nem ilyen élesen..)

Ez az én véleményem.
"pep nem a csapat" - - - miért, Rijkaard a csapat volt? milyen gyorsan felejt mindenki. gondolom, tavaly nem védted ennyire az edzőt....
El Payaso
Capitá del Barça

2008.08.31. 22:07:09

mindorokke_barca írta:Varga Tamas, annak idjeen amikor alves igazolasarol esett szo, kifejtettuk egymasnak a velemnyunket... emlekszel amikor azt mondtam h felek tole h nagyon fellazul a jobb oldalunk? ez tortent... a golt az o olalarol kaptuk... es rengeteg ellentamadast az o oldalan vezettek... sot gyakorlatilag csak azon az oldalon tamadt a numancia... nah ettol feltem en... h sebezhetoek leszunk amikor o felfut.... es sajnos minden tamadasnal fent van.... ez igy hosszutavon nem lesz jo....
Pont ezen filóztam én is már az első félidőben is... A jobb csapatok ezt meg lehet még jobban kihasználják majd. De ez úgyis a jövő zenéje még.
Köszönöm Istenem, hogy nem lettem realos!
Kép
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.08.31. 22:05:24

Varga Tamas, annak idjeen amikor alves igazolasarol esett szo, kifejtettuk egymasnak a velemnyunket... emlekszel amikor azt mondtam h felek tole h nagyon fellazul a jobb oldalunk? ez tortent... a golt az o olalarol kaptuk... es rengeteg ellentamadast az o oldalan vezettek... sot gyakorlatilag csak azon az oldalon tamadt a numancia... nah ettol feltem en... h sebezhetoek leszunk amikor o felfut.... es sajnos minden tamadasnal fent van.... ez igy hosszutavon nem lesz jo....
maxilopez
Jugador d'estrella

2008.08.31. 22:03:43

Varga Tamás írta:Boixos!
Köszönöm!

maxilopez!
Azt hittem lejön valami más is abból, hogy 1986 óta vagyok Barca-drukker. Azt hittem érted a célzást. Gondolom, egy 22 éve ugyanannak a csapatnak szorító szurkoló egyszerre, sem sokadszorra, sem soha az életben nem lesz a legnagyobb ellenfél szurkolója.
Mert az a mondatod - számomra - bántó volt.
OFF vége.
A vitát bár nem nevezném annak ezzel részemről is befejezem.Örülök, hogy ennyi ideje szereted a csapatot nem hinném hogy én kevésbé szeretem ha te úgy véled hogy szándékomban állt megbántani szíved joga.Nem fogok késbe dőlni emiatt bár érdekes feltételezés mert ugyan annak a klubnak szurkolunk nálam ez többnek mondható mint szurkolás nem tudom te, hogy vagy vele.Van egy 40 éves apukám képzeld eltudom képzelni,hogy szereted a klubbot... ne nézz le csak mert évtizedek óta szurkolok nekik...
szergoka
Jugador del Barça

2008.08.31. 21:56:29

Pep nem hiába akart egy jól fejelő erőcsatárt. Ilyen meccseken az jó elképzelés lehet, h többször próbálunk meg fejre bejátszani a labdát. Persze tudom, h nem ez a Barca sajátja, de ha többi nem megy, akkor ez kell. Ezt kéne variálni a rövid passzos, kényszerítőzös játékunkkal.
BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2008.08.31. 21:56:11

Kluivert23 írta:Szerintem is nehéz türelmesnek lenni, csak egy sima győzelmet kértem odaföntről de hát úgy látszik nagy kérés volt ez az ujjonc Numancia ellen!

Valaki vár a 10. fordulóig aztán majd akkor ítélkezik! Mér nem vársz egyből a 38.ig? Emberek, ez az FC Barcelona!!! Ne adjuk már alább könyörgöm!
Azért kell várni, mert egyrészt Pep már eltöltött annyit a Barca tájékán játékosként, hogy ne rúgjuk ki azonnal, másrészt meg az sem vezet semmire, hogy egy forduló után váltunk edzőt. Csak még nagyobb káosz lesz a fejekben. Ha a 10. forduló után sem változik semmi, na akkor azt mondom, fel lehet készülni egy hasonló idényre, mint amilyen a Valenciáé volt tavaly.
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."

/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.31. 21:55:02

Boixos!
Köszönöm!

maxilopez!
Azt hittem lejön valami más is abból, hogy 1986 óta vagyok Barca-drukker. Azt hittem érted a célzást. Gondolom, egy 22 éve ugyanannak a csapatnak szorító szurkoló egyszerre, sem sokadszorra, sem soha az életben nem lesz a legnagyobb ellenfél szurkolója.
Mert az a mondatod - számomra - bántó volt.
OFF vége.
Kép
westerngom
Entrenador del Barça

2008.08.31. 21:53:28

El Payaso írta:Oké, de az elég vicces, hogy te ezt innen megállapítod, hogy nincs tűz, ötlet és alázat.
hátssz én a meccset néztem, de Te ezek szerint nem, mert tűz: (lendület, lobbanékonyság, kontrák!!, stb.) ötlet: (taktika, begyakorolt játék, begyakorolt pontrúgások, stb.) alázat: (kúszni, mászni, hányásig futni meghalni a pályán a klubbért és a szurkolókért, stb.) NA EZ NEM VOLT!
Most már tényleg megyek aludni, szervusztok!
Kluivert23
Barça B

2008.08.31. 21:49:50

Szerintem is nehéz türelmesnek lenni, csak egy sima győzelmet kértem odaföntről de hát úgy látszik nagy kérés volt ez az ujjonc Numancia ellen!

Valaki vár a 10. fordulóig aztán majd akkor ítélkezik! Mér nem vársz egyből a 38.ig? Emberek, ez az FC Barcelona!!! Ne adjuk már alább könyörgöm!
maxilopez
Jugador d'estrella

2008.08.31. 21:49:23

Boixos írta:
maxilopez írta: hát ha két éve nézném...
Tamás mondta, h tele van a töke, erre te kérdezted azt a hülyeséget (már megbocsáss!), h akkor x meccs után átmegy madridszurkolónak?
erre mondtam én, h nem kell értetlenkedni. Tamás két éve nézi a semmit, ha ez tovább tart, elfogyhat a türelme.
mint ahogy nekem is, ha így elbeszélgetünk egymás mellett... :? :lol:
Félre értettem.Bár nem tudom eddig ti sem kifogásoltátok nagyon Pep ide hozatalát és munkáját,hopp becsúszik egy vereség egy olyan csapat ellen aki felszívta magát és durván 70 percen keresztül 11 beleértve a kapust védekezett.Szóval várni kéne egy kicsit a választ meg egyébiránt nem tőled vártam...
szergoka
Jugador del Barça

2008.08.31. 21:48:58

CFirpo3 írta:
szergoka írta:Azt nem értem, h ami működött a Krakkó ellen, otthon 2 hete, és még a gyengére sikeredett visszavágón is viszonylag mendegélt( itt a sok helyzetre gondolok) az, h a túróba tünhet el egy viszonyleg gyengébb csapat ellen 1hét alatt?
Mint már korábban írtuk, betömörült az ellenfél a kapuja elé. Ez ellen nehéz mit tenni...
Igaz a Krakkó ennyire nem tömörült be, de szerintem akkor is egy jobb képességű csapat mint Numancia.Szerintem csak erre fogni nem lehet. Más baj lehet.
riboo
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.08.31. 21:46:28

-Hát nem vettek repülőrajtot a srácok... :roll:
Ami a 3 pont elvesztésénél fájóbb, hogy hasonló tanácstalanságot véltem felfedezni a csapat játékán, ami a Rijkaard éra utolsó részében volt jellemző ránk.

-Akkor egészen más a leányzó fekvése, ha hajlandóak vagyunk észrevenni azt, hogy ez a Numancia olyat hazardírozott, ami 20 évente egyszer vezet eredményre. Lejátszott 94 percet a saját ötöse, és térfelének közepe közti területen ez a kiscsapat. Mindezt tették úgy, hogy ezen a területen egyetlen egy alkalommal tudtunk kiharcolni szabadrúgást.

-Élőfalat alkottak... amit jelen pillanatban MÉG ez a barca nem igazán tudott átjátszani, olyan dinamikusan, ahogy megszokhattuk.
( Bojan, mondjuk Hlebbel idén élesben nemtudom mennyit töltött el a pályán, de nembiztos, hogy az együtt lejátszott percek száma összesen kiad 2 meccsnyit. )

-Hozzátartozik, hogy a 80. és 94. perc közti időszakban, minden addigi nyüglődést férretéve megnyerhettük volna a meccset. / Eto'o fejes, Messi szabadrúgás/

-NEM akarom felmenteni a csapatunkat, NEM szeretnék utltimátumokat adni...
Pep nem tehet arról, hogy Frank az utolsó periódusban kiradírozta a barca szurkolói szótárból a TÜRELEM fogalmát.
Magic Murinnyó sem mutatott fel többet az első fordulóban, a már régóta együtt játszó játékos anyaggal felálló inter padján.

Várjunk.... várjuk meg, milesz a következő fordulóban, s próbáljuk meg elintézni annyival a maestét( mégha ez itt nekem nem is sikerült. ), hogy ez ma ennyi volt. Majd legközelebb.
Lehet, hogy eljön az az idő is, amikor teljes joggal fortyog majd a nép, de az még nem most van. ( Szerintem. )
Több, mint egy klubb...
El Payaso
Capitá del Barça

2008.08.31. 21:45:23

Oké, de az elég vicces, hogy te ezt innen megállapítod, hogy nincs tűz, ötlet és alázat.
Köszönöm Istenem, hogy nem lettem realos!
Kép
Lezárt