Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

alonso ennyi
  alonso ennyi  A Nigróról pedig annyit hogy tele van önteltséggel az az ember.Én még soha nemlátam hogy komolyan nyilatkozott volna!!!állandóan röhög amikor a kamera előtt van.És még ő beszél a sportszerűségről az nem esett még neki le hogy kiment hátulról a boxutcába.annó Kiminek és Rosbergnek.
 A Nigróról pedig annyit hogy tele van önteltséggel az az ember.Én még soha nemlátam hogy komolyan nyilatkozott volna!!!állandóan röhög amikor a kamera előtt van.És még ő beszél a sportszerűségről az nem esett még neki le hogy kiment hátulról a boxutcába.annó Kiminek és Rosbergnek.  És még Raikönnent csúfságolták Palikék,miközben hamiltonnak akkora az arca mint egy buszmegállónak áhh....Felipe meg egy modortalan,agressziv túlok.A fenébe is felrobbanok a méregtől.
 És még Raikönnent csúfságolták Palikék,miközben hamiltonnak akkora az arca mint egy buszmegállónak áhh....Felipe meg egy modortalan,agressziv túlok.A fenébe is felrobbanok a méregtől.