2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
én azt nem értem, h akkor minek helyette Sánchez? ő felfér?CFirpo3 írta:Szerintem Jeffren-t azért nem hozta föl a nagyokhoz Pep, mert egyszerűen nincs rá szükség. Ott van Messi, Henry, Eto'o, Bojan, Pedro, Ini (szélen), Hleb (szélen). 7 játékos 3 posztra. A padra nem férne föl, nem hogy a pályára...
1. Pedrito 1 nagyon tehetséges, jó játékos.Mosquito írta:1. Pedritoval semmi baj.McLovin írta:Jeffren-t ebben az évben nem lehet vhogy visszahozni a nagyok közé??? Jobban járnánk vele, mint Pedrito-val...
2. Jeffrennel a keretben bárkinél jobban járnánk a bal szélen.
Bosquets nem volt szabálytalan a felugrásnál. Amikor nyakon/arcon vágta Nené akkor reflexszerűen elfordult a testével és így a könyöke természetesen az ellenfél felé irányult. Ez kb. annyira volt szándékos vagy szabálytalan, mint amikor valakinek kirúgják a lábát mire az estében ráesik a másikra. A bíró ráadásul megnézte mind a 2 játékost közelről, gondolom Serio arcán lehetett valami kisebb sérülést is felfedezni, mert csak azután kapta a sárgát az espanyol játékos.
1. Pedritoval semmi baj.McLovin írta:Jeffren-t ebben az évben nem lehet vhogy visszahozni a nagyok közé??? Jobban járnánk vele, mint Pedrito-val...
- Del Bosque: "Busquets tiene un excelente futuro" - /Busquets fényes jövő előtt áll/grecki írta:Nem találtam Busquets topikot, de ha ezt a falábú, fatökű balf.szjóskát megint beteszi Pepitó, akkor sírva fogok okádni. Inkább csörgőlabdáznia kellene, mert a focihoz úgyis túlságosan vakegér.
Ők még nagyon fiatalok, nem árt, ha még maradnak eggyel lejjebb. Viszont Jeffren mellőzése is teljességgel érthetetlen számomra.Perrero írta:veled tartokgrecki írta: és indítványozom a bannolásomat is...
amugy nem ugy volt, hogy gai Assulin és Thiago is felkerül a nagyokhozasszem levagyok maradva picit
Nem úgy volt, legalábbis én ilyesmire nem emlékszem.Perrero írta:veled tartokgrecki írta: és indítványozom a bannolásomat is...
amugy nem ugy volt, hogy gai Assulin és Thiago is felkerül a nagyokhozasszem levagyok maradva picit
Azt hiszem erre reagáltam kedves István!Frányó István írta:Kedves grecki!
Nem tudom, h a mesekönyvbe illő stílusoddal, vagy a csodálatos észrevételeiddel ásod el magad jobban, de mindenesetre nagyon klassz volt mind a kettő. Arról a rémsz...r játékosról, aki a legutóbbi meccsen olyan passz átlagot produkált, mint Xavi szokott (asszem 90% körül).
Kedves moderátorok!
A minap írtam egy hsz-t, amiben szerepelt az emberi ürülék egyik sokkalta hétköznapibb megnevezése, amiért ezúton is elnézést kérek mindenkitől, akinek ez sértette a fülét. Remélem következetesek vagytok, és az általam lereagált hsz. 99%-a is törlés áldozata lesz!
Puszi!
Még hogy vérbeli, életemben három meccset láttam, és amikor vereségre áll a csapat, akkor is mindig elkapcsolok...hejnekem írta:te biztos egy vérbeli Barca szurkoló vagygrecki írta:Nem találtam Busquets topikot, de ha ezt a falábú, fatökű balf.szjóskát megint beteszi Pepitó, akkor sírva fogok okádni. Inkább csörgőlabdáznia kellene, mert a focihoz úgyis túlságosan vakegér.