Frányó István írta:Kedves grecki!
Nem tudom, h a mesekönyvbe illő stílusoddal, vagy a csodálatos észrevételeiddel ásod el magad jobban, de mindenesetre nagyon klassz volt mind a kettő. Arról a rémsz...r játékosról, aki a legutóbbi meccsen olyan passz átlagot produkált, mint Xavi szokott (asszem 90% körül).
Kedves moderátorok!
A minap írtam egy hsz-t, amiben szerepelt az emberi ürülék egyik sokkalta hétköznapibb megnevezése, amiért ezúton is elnézést kérek mindenkitől, akinek ez sértette a fülét. Remélem következetesek vagytok, és az általam lereagált hsz. 99%-a is törlés áldozata lesz!
Puszi!
Azt hiszem erre reagáltam kedves István!
A mesekönyvbe illő stílust pedig bóknak veszem, ugyanis azt eddig is tudtam, hogy össze tudok kapcsolni két szót egy harmadikkal, de hogy ezzel másoknak is örömet szerzek, azt látod nem gondoltam volna.
De komolyra fordítva a szót, azt hiszem, talán nálam is belefér néha, hogy túlreagáljak valamit. Ez most így jött ki, amikor elolvastam a várható kezdőket. Talán nem nyaktiló lesz a jutalmam.
Ami pedig a tartalmat illeti

Hogy egy itteni Eurobarcás legendát idézzek, "Nem muszáj egyetérteni velem, attól még igazam van."
De még mielőtt félreértenéd, nem gondolom, hogy igazam lenne, csupán engem már annak a puszta gondolata is felháborít, hogy ő kezd. Ha pedig attól boldogabb leszel, hogy törlik a hsz-emet, ám legyen, és indítványozom a bannolásomat is...