Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A videóbíró elvenné a játék emberiességét, én ellenzem, semmi értelme nem lenne, akkor miért nem játszanak mindjárt robotok?CS0ki írta:
A videóbírót természetesen csak komolyabb eseteknél venném elő. És azért megoldható lenne a dolog, hogy ne tördelje szét a játékot. Így is álla játék egy befújt 11esnél mondjuk, vagy egy piros lap után, azalatt 20szor meg lehetne nézni a visszajátszást. Sok olyan meccs van, amikor 1 komolyabb kétes szituáció sincs. De még az 5 bíró is előrelépés lenne!
De én úgy gondoltam,hogy rögtön,pár hónappal a sérülése után leigazoltátok HeinzetCS0ki írta:
Ti is leigazoltátok Militot!
Ti is leigazoltátok Militot!(pl Milito,a Madrid a térdsérülése miatt nem szerződtette...)
A videóbírót természetesen csak komolyabb eseteknél venném elő. És azért megoldható lenne a dolog, hogy ne tördelje szét a játékot. Így is álla játék egy befújt 11esnél mondjuk, vagy egy piros lap után, azalatt 20szor meg lehetne nézni a visszajátszást. Sok olyan meccs van, amikor 1 komolyabb kétes szituáció sincs. De még az 5 bíró is előrelépés lenne!A videóbíros dolgot én ellenzem,széttördelné a játékot,viszont az 5 bíros rendszert azt bevezetném!Több szem többet lát
Azért érdekes dolgot mondott Heinzevel kapcsolatban...Heinze-ha jól tudom-amikor elvitte a Madrid,két éve sérülésekkel bajlódott,egyszer 8 hónapra dőlt ki,majd többször kisebb időre.Ilyen sérülékeny futballistát ilyen komoly sérülés után nem nagyon szoktak leigazolni...(pl Milito,a Madrid a térdsérülése miatt nem szerződtette...)CS0ki írta:
Ha a játékkal és az edző dolgaival kapcsolatos véleményéről van szó, akkor én is. De amikor másfajta dolgokban magyaráz, rengeteg hülyeséget szokott összehordani...A Madridot meg élből utálja!
Szerintem nem kéne videóbíró...jó persze az a csapat veszít pontot amelyet szívből szeretek, de szerintem tördelné a játékot a videóbíró(k) jelenléte...maximum annyiban szabályoznám a dolgokat, ha van 1 csúnya belépő, vagy 1 műfeldobás és a bíró tévesen ítél, akkor a meccs után menjen az óvás! De ez működik is csak talán nem eléggé gördülékenyenCS0ki írta: Nem valószínű, hanem biztos!A bírok igencsak fújnak össze-vissza. Nagyon idegesítőek ezek a bírói tévedések(tudom, emberek, és nagyon nehéz megítélni a gyorsan zajló eseményeket, a játékosok össze-vissza színészkednek, szóval én nem is a bírókat, mint embereket hibáztatom), és nem csak azért, mert a Madridot sújtják mostanában. Én abszolút a videó-bíró mellett vagyok! Egyébként szerintem ez főleg a nagycsapatokat segítené. Induljunk ki abból, hogy a bírói tévedések kiegyenlítik egymást. De egy-egy komolyabb tévedésen elmehet egy meccs.(rosszul megítélt büntető, kiállítás) Namost egy Barca vagy madrid az esetek nagyrészében esélyes az adott meccsen, tehát bírói tévedés nélkül nyernie kéne (nagyjából). Tehát sokszor egy bírói tévedés miatt veszít pontokat, viszont amikor felé ítélnek, valószínűeg a "segítség" nélkül is behúzná a meccset.
Ha a játékkal és az edző dolgaival kapcsolatos véleményéről van szó, akkor én is. De amikor másfajta dolgokban magyaráz, rengeteg hülyeséget szokott összehordani...A Madridot meg élből utálja!Sir Alex nem szokott félrebeszélni. És én elfogadom a véleményét. Többet tett le a futball asztalára, mint bármelyik Madrid vezető - edzőként. Számomra az egyik leghitelesebb forrás.
Nem valószínű, hanem biztos!Tévedtek a Real kárára a játékvezetők, de a szezon hosszú, és valószinüleg olyan tévedések is lesznek, amivel a madridot segítik a bírók. Így kerek. Ami vicc, az az összeesküvés elmélet.
Kössz a hasznos infot Tamás.Varga Tamás írta:lui!
Nem, de akkor nem háborogtak a bírók részrehajló ténykedése miatt. Igaz, akkor őket tolták - sokszor arcpirítóan kendőzetlenül.
Szerintem meg a vén piás megivott egy négyzetméter kisfröccsöt.Varga Tamás írta:Sir Alex véleménye a …A RONALDO-SAGÁRÓL
„Vége az ügynek, lezárult az egész. Vártam, hogy valami hasonló történik, sejtettem, hogy a Real megpróbálja elcsábítani. Amikor eladtuk Gabriel Heinzét nekik, már sejtettem, hogy ez egy nagyobb terv része. Heinze nagyon jó barátja Ronaldónak, és erre próbáltak építeni. Az egész idő alatt ő volt a célpont. Kissé visszataszító, amit a Real csinált, egy olyan klub, amely a francóista időszakban bármit és bárkit megkapott.”
Az utolsó mondatot ajánlom mindenki figyelmébe. De az az idő elmúlt, a diktatúrának vége: senki sem áll törvények felett. A futball egyetemes szabályai mindenkire vonatkoznak.
SAF ritkán szólal meg, de akkor nagyot.
Szóval akkor a Real a Franko-diktatúra alatt megnyert bajnokságait a diktátor segítségével érte el?Ez érdekelne.Varga Tamás írta:Sir Alex véleménye a …A RONALDO-SAGÁRÓL
„Vége az ügynek, lezárult az egész. Vártam, hogy valami hasonló történik, sejtettem, hogy a Real megpróbálja elcsábítani. Amikor eladtuk Gabriel Heinzét nekik, már sejtettem, hogy ez egy nagyobb terv része. Heinze nagyon jó barátja Ronaldónak, és erre próbáltak építeni. Az egész idő alatt ő volt a célpont. Kissé visszataszító, amit a Real csinált, egy olyan klub, amely a francóista időszakban bármit és bárkit megkapott.”
Az utolsó mondatot ajánlom mindenki figyelmébe. De az az idő elmúlt, a diktatúrának vége: senki sem áll törvények felett. A futball egyetemes szabályai mindenkire vonatkoznak.
SAF ritkán szólal meg, de akkor nagyot.
Megmondtam hogy ez a végső cél. A nyomásgyakorlás. Csak ez átlátszó, és gusztustalan.salas9 írta:16:50 - Pellegrini: "azt gondolom, hogy rossz praktika a bírókra nyomást gyakorolni a győzelmek érdekében."
Egyáltalán nem örülök ennek.Tuti lesz vmi csalás a meccsen.Varga Tamás írta:A hétvégi Málaga-Barcelona meccset Velasco Carballo vezeti, aki a madridi bírótestület tagja.
Pfuj, inszinuáció, árulás, csalás. Tiltakozom...
Én meg 22-23 éve nézek meccseket...miihii írta:Jó érvek...musti írta: jobban ertek a focihoz WALOSZINULEG sokaknal akik ezt irtak de nem bizos (8ewe nezem redszeresen a real es a barca mecceket is, 4 ewe focizok 3adligaban:mondjuk ez meg semmire se garancia de en ugy erzem h konyitok 1 kicsit).Azért érzed (valószínüleg) okosabbnak magad,mert 8 éve nézel meccseket meg játszol itt-ott 4 éve?Fantasztikus vagy!
![]()
Akkor én már hiper értek a futballhoz,mert én cirka 16 éve nézek mecceket és lefociztam már jópár évet és edzőként is tevékenykedem?
KÉTLEM!!!Én legalábbis nem hiszem ezt magamról!Csak szimplán leírom a meglátásaimat,de nem érzem többnek magam másoknál.De emberek vagyunk,különbözünk, ugye
![]()
Béke,Futballzsenikém!
Jó érvek...musti írta: jobban ertek a focihoz WALOSZINULEG sokaknal akik ezt irtak de nem bizos (8ewe nezem redszeresen a real es a barca mecceket is, 4 ewe focizok 3adligaban:mondjuk ez meg semmire se garancia de en ugy erzem h konyitok 1 kicsit).
salas9 írta:
De nem csak a Realé...Hogy csak kisebb neveket említsek:
Fernando Navarro(Sevilla), Diego Caplel(Sevilla)--igaz ő csak kis ideig volt ittÉs hogy folytassam a sort: Iago Falqué(Juventus),Fran Merida(Arsenal)Fabergas(Arsenal)...Tovább nincs értelme ragozni...