Sir Alex nem szokott félrebeszélni. És én elfogadom a véleményét. Többet tett le a futball asztalára, mint bármelyik Madrid vezető - edzőként. Számomra az egyik leghitelesebb forrás.
Ha a játékkal és az edző dolgaival kapcsolatos véleményéről van szó, akkor én is. De amikor másfajta dolgokban magyaráz, rengeteg hülyeséget szokott összehordani...A Madridot meg élből utálja!
Tévedtek a Real kárára a játékvezetők, de a szezon hosszú, és valószinüleg olyan tévedések is lesznek, amivel a madridot segítik a bírók. Így kerek. Ami vicc, az az összeesküvés elmélet.
Nem valószínű, hanem biztos!

A bírok igencsak fújnak össze-vissza. Nagyon idegesítőek ezek a bírói tévedések(tudom, emberek, és nagyon nehéz megítélni a gyorsan zajló eseményeket, a játékosok össze-vissza színészkednek, szóval én nem is a bírókat, mint embereket hibáztatom), és nem csak azért, mert a Madridot sújtják mostanában. Én abszolút a videó-bíró mellett vagyok! Egyébként szerintem ez főleg a nagycsapatokat segítené. Induljunk ki abból, hogy a bírói tévedések kiegyenlítik egymást. De egy-egy komolyabb tévedésen elmehet egy meccs.(rosszul megítélt büntető, kiállítás) Namost egy Barca vagy madrid az esetek nagyrészében esélyes az adott meccsen, tehát bírói tévedés nélkül nyernie kéne (nagyjából). Tehát sokszor egy bírói tévedés miatt veszít pontokat, viszont amikor felé ítélnek, valószínűeg a "segítség" nélkül is behúzná a meccset.
Ami a Madrid utánpótlását illeti...nem rossz, tényleg rengeteg játékost nevel ki, de szinte mind középszerű. És eznem a beépítésen múlik szerintem. Aki nagyon tehetséges, az mindenhol meg tudja ezt mutatni, és kölcsönadva még több lehetősége van erre, mint a Madrid nagycsapatában. Ha máshol bizonyít, vissza lesz hívva. De nem véletlen, hogy nem nagyon van olyan, akit a Madrid nem tartott meg, aztán máshol meg befutott.(Eto'o kivételével) Ezen nem is kell annyira csodálkozni. Azért a nagycsapatokhoz csak a legtehetségesebb, legjobb játékosok kerülnek, viszont rengeteg fociakadémia van a világon, kicsi az esélye annak, hogy pont az adott csapat utánpótlásképzője nevel ki egy új sztárt a csapatnak. Nektek "szerencsétek" volt ebből a szempontból, ritka hogy ennyi ennyire jó játékos bukansjon fel egy utánpótlásképzőben.