Fifa, PES, FM

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.11.16. 19:04:32

vilmso94 írta:A fifa09 milyen ? jobb mint a többi vagy nem ?

szinte ugyanaz, mint a 06,07,08. kisebb változtatásokkal.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
vilmso94
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.11.16. 19:02:50

A fifa09 milyen ? jobb mint a többi vagy nem ?
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!,
Kép
Kép
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.11.16. 18:57:59

barca123 írta:
Gyurinho írta:Sziasztok!
Mostanában nem voltam fórumon mert eléggé elmerültem a fifában ...
5. szezonban vagyok a Barcával nagyon jól állok eddig minden szezonban megnyertem minden megnyerhető címet,profi szinten.
Mivel nagyon tetszik a barca jelenlegi ("gyári") csapatából z össze embert megtartottam csak játékosokat vettem hozzá illetve fiatalokat adtam kölcsön mivel tudtam hogy nem játszanának sokat maximum egy két meccset...egy szezonban.
A sok saját nevelés melllett akiket ugye ifiakadémiáról hoztam fel van egy két játékos akiket mikor megvettem nagyon megvoltam velük elégedve például egy fiatal védő Nordveit akinek nagyon jó fejlődése van és az egyik legjobb végő lesz idővel!....nálam itt az 5. szezonban 88-as szintű,csak ajánlani tudom.
A keretemben jelenleg Bojan Krkic van a legjob formábvan aki szinte számolatlanul rúgja a gólokat a fifábvan lévő gyári "Barca" nevű egycsatáros felállásban (szerintem ez a legideálisabb neki),sőt itt még a BOK azaz baloldaliközéppáláys posztján is nagyon jól játszik és gólerős is,ezen a poszton is ezerszer jobb (csak a játékban :roll: ?)mint Henry.
A csatár posztra megvettem Benzemát és Agüerót akiknek ugyan egy hajszállal jobb értékük van mint az ifjú katalán csatárnak ám nálam nem tudják kiszorítani a kezdőből...furcsán hangzik de ők sokszor csak cserék :) .
Kb. ebben a felállásban játszok bár sokszor rotálok mostanság a hosszú kispad miatt.
Sergio Asenjo(91-es)a kapuban a védelemben balról jobbra.:Abidal/Marcelo(őt szabadúszóként szereztem meg) Piqué/Nordveit,Puyol,Dani Alves,a kp-n :Silva/Dzsudzsák(86-os ám a magyar fiú :D :D ),Iniesta/Fabregas ,Touré/Muntari,Xavi,Messi,csatár:Bojan.
Kispad:Benzema,Eto(bár ő mostanában lehetőséget kap azért csak hát mindig kiszorítja Bojan),Agüero,Valdés +aki még kimarad a rotácó miatt a kezdőből.
a ,,gyári Barca" tényleg jó, de 3-5-2-be játszok, Valdes-Alves-Puyol-Milito(Pique)-Messi(JOK)-Iniesta(KK)-Fabregas(KK)-Hleb(BOK, bár JK, máshova nem fért be :? )-Xavi(KTK)-Henry(CS)-Eto'o(CS).
Az első szezonban leigazoltam Patot a Milanból, néhány 'év' múlva Bojannal jó csatársorom lesz.
Legelőször a PSV-vel kezdtem egy szezont Dzsudzsák miatt, 88-asra kinyomtam, Affelay-t meg 95-re 8)
Most a legendás szintre megyek mert már világklasszison is unom, még 6 próba kell

Ja és GÓÓÓL Malaga-villareal 2-2 :D :)
Szerintem én is átmegyek világklasszisra mert ez már nem kihívás és ezt nem nagyképűségből mondom hanem mert például a legjobb eredményem a Real Sociedad elleni 11-1 :roll: meg a Villareal elleni 8-1...és hát ezek nem reálisak pláne nem a mostani keretemmel ami bőven megállja a helyét egyel magasabb nehézségi szinten is.
É eddig minden szezonban vártam hogy a Barca ificsapata az Atletic feljusson a másodosztályba de sose :( pedig lehet hogy elmennék oda és kipróbálnám azokkal az "életet"...aztán megklátjuk mi lenne....valaki tud valamit arról hogy egyáltalán le van modellezve a a Barca ificsapata a játékban vagy sem?...csak mert már az 5. szezonban vagyok és most sincs ott az ificsapat közben Sevilla Atletico,Athletic Bilbao ifije már mind egyel feljebb az 1. vagy a 2. osztályban vannak ....
szerk.:nem fogom "visszavenni" mert nem passzolna a keretembe ám aki olyan felállásban játszik ahol van KTK annak javaslom Giovanni dos Santos megvételét mert 90+-os lesz a játékos és mindenképpen az egyik hanem A legjobb a posztján :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gyurinho 2008.11.16. 19:14:09-kor.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.11.16. 18:57:47

5. szezonban vagyok... profi szinten.
miért vagy még mindig profin akkor? én 5-8 meccs után egyből világklasszisra tettem,úgy még az elején érdekes és izgalmas is voltak a meccsek, jelenleg 4. szezonomban vagyok,3év után elmentem a Spurs-höz, ahol 24forduló után 19 győzelmem és 5 döntetlenem van, Bl be is állok, liga kupa,és f.a. kupában is.

jah és itt nincs kumma sok zsé, azzal a csapattal kell gazdálkodni ami adott, így kicsit élvezetesebb,bár gépet sose volt gond legyőzni, ezért szeretem a többszemélyes cuccot :)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
barca123
Barça B

2008.11.16. 18:45:05

5. szezonban vagyok a Barcával nagyon jól állok eddig minden szezonban megnyertem minden megnyerhető címet,profi szinten.
Mivel nagyon tetszik a barca jelenlegi ("gyári") csapatából z össze embert megtartottam csak játékosokat vettem hozzá illetve fiatalokat adtam kölcsön mivel tudtam hogy nem játszanának sokat maximum egy két meccset...egy szezonban.
A sok saját nevelés melllett akiket ugye ifiakadémiáról hoztam fel van egy két játékos akiket mikor megvettem nagyon megvoltam velük elégedve például egy fiatal védő Nordveit akinek nagyon jó fejlődése van és az egyik legjobb végő lesz idővel!....nálam itt az 5. szezonban 88-as szintű,csak ajánlani tudom.
A keretemben jelenleg Bojan Krkic van a legjob formábvan aki szinte számolatlanul rúgja a gólokat a fifábvan lévő gyári "Barca" nevű egycsatáros felállásban (szerintem ez a legideálisabb neki),sőt itt még a BOK azaz baloldaliközéppáláys posztján is nagyon jól játszik és gólerős is,ezen a poszton is ezerszer jobb (csak a játékban :roll: ?)mint Henry.
A csatár posztra megvettem Benzemát és Agüerót akiknek ugyan egy hajszállal jobb értékük van mint az ifjú katalán csatárnak ám nálam nem tudják kiszorítani a kezdőből...furcsán hangzik de ők sokszor csak cserék :) .
Kb. ebben a felállásban játszok bár sokszor rotálok mostanság a hosszú kispad miatt.
Sergio Asenjo(91-es)a kapuban a védelemben balról jobbra.:Abidal/Marcelo(őt szabadúszóként szereztem meg) Piqué/Nordveit,Puyol,Dani Alves,a kp-n :Silva/Dzsudzsák(86-os ám a magyar fiú :D :D ),Iniesta/Fabregas ,Touré/Muntari,Xavi,Messi,csatár:Bojan.
Kispad:Benzema,Eto(bár ő mostanában lehetőséget kap azért csak hát mindig kiszorítja Bojan),Agüero,Valdés +aki még kimarad a rotácó miatt a kezdőből.
a ,,gyári Barca" tényleg jó, de 3-5-2-be játszok, Valdes-Alves-Puyol-Milito(Pique)-Messi(JOK)-Iniesta(KK)-Fabregas(KK)-Hleb(BOK, bár JK, máshova nem fért be :? )-Xavi(KTK)-Henry(CS)-Eto'o(CS).
Az első szezonban leigazoltam Patot a Milanból, néhány 'év' múlva Bojannal jó csatársorom lesz.
Legelőször a PSV-vel kezdtem egy szezont Dzsudzsák miatt, 88-asra kinyomtam, Affelay-t meg 95-re 8)
Most a legendás szintre megyek mert már világklasszison is unom, még 6 próba kell

Ja és GÓÓÓL Malaga-villareal 2-2 :D :)
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.11.16. 18:32:51

Sziasztok!
lluisllach89
Director del Fútbol

2008.11.14. 23:37:12

VictorValdes19 írta:Na lenyomtam 1 szezont a Leverkusennel :)

A vártnál jóval könnyebb volt a szezon,11 ponttal végeztem a Bayern előtt ezzel megnyertem a bajnokságot,a kupát meg a Werder ellen nyertem meg 3-2-re 8)

Akik jöttek télen:
Ninis,S.Bender,Züniga-ingyen,Larsson-őt mindenkinek ajánlom,igaz,hogy már öreg de naon állat 2. meccsén klasszikus mesterhármast rúgtam vele :D meg úgy összeségbe is tán ő volt az év igazolása.

Akik mentek télen:
Schneider

Így néz/nézett ki a csapatom:
Adler-Castro,Friedrich,Henrique,Van Bronckhorst-
Renato Augusto,Vidal,Rolfes,Barnetta-Helmes,Larsson

Kispad:Sinkiewicz,Insua,Kadlec,Ninis,Medina,Kiebling,Gekas

Majd szeretnék venni valami nagynevű hátvédet....Bár még nem tom kit fogok megpróbálni megszerezni...mondjuk ez eléggé függ majd az ártól is :roll: :)

Majd az átigazolási időszak után írok.
Én most Arsenallal nyomulok: Almunia-Maicon, Touré, Gallas, Clichy-Fabregas, De Rossi, Nasri-Van Persie, Adebayor, David Silva. Nagyon jó fifában az Arsenal, főleg menedzsermódban, hihetetlen mennyit fog mindenki fejlődni pl Vela.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.11.14. 23:18:24

Na lenyomtam 1 szezont a Leverkusennel :)

A vártnál jóval könnyebb volt a szezon,11 ponttal végeztem a Bayern előtt ezzel megnyertem a bajnokságot,a kupát meg a Werder ellen nyertem meg 3-2-re 8)

Akik jöttek télen:
Ninis,S.Bender,Züniga-ingyen,Larsson-őt mindenkinek ajánlom,igaz,hogy már öreg de naon állat 2. meccsén klasszikus mesterhármast rúgtam vele :D meg úgy összeségbe is tán ő volt az év igazolása.

Akik mentek télen:
Schneider

Így néz/nézett ki a csapatom:
Renato Augusto,Vidal,Rolfes,Barnetta-Helmes,Larsson

Kispad:Sinkiewicz,Insua,Kadlec,Ninis,Medina,Kiebling,Gekas

Majd szeretnék venni valami nagynevű hátvédet....Bár még nem tom kit fogok megpróbálni megszerezni...mondjuk ez eléggé függ majd az ártól is :roll: :)

Majd az átigazolási időszak után írok.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.11.09. 19:00:40

Elkezdtem a FIFA 07-tel játszogatni, újra. :)
Kezdtem 1 menedzser módot az MSV Duisburggal.
200.000$-ról kezdtem a 2. osztályban, most az 1. osztályban vagyok, jelenleg 4., 12 forduló után, ugyanazzal a kerettel. Csapatösszhang: 91... 8) Jelenleg 7.530.000 $-om van. Sikerült 1 jó kis szponzort kifogni. Jövő évben elkezdek játékosokat vásárolni, de csak azokat, akik megfelelnek a követeléseimnek:

1. - Egyedi arc.
2. - Egyedi cipő. (Nem az a gagyi EA sports-os. :) )
3. - A kommentátor mondja a nevét, ha nála a labda.

Amúgy világlasszisban nyomom, ezért is van ez a 4. hely ezzel a kerettel.

Év végén írok 1 részletes beszámolót.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.11.09. 18:32:51

Na kezdtem 1 karriert a Leverkusennel :)

Jöttek:Van Bronckhorst 8) ,Insua,Bender,Sergio Bosquets,Medina - ingyen,Sahar,Guti - ingyen

Mentek:Guti -nyertem rajta 5 milkát :P

Így néz ki a csapatom:
Renato Augusto,Schneider,Rolfes,Barnetta-Helmes,Gekas

Kispad:Sinkiewicz,Insua,Kadlec,Vidal,Medina,Kiebling,Sahar

Az eddigi 4 meccsből 3 győzelem 1 vereség.

Célom a dobogós helyek egyike.

Félév után majd írok :wink:.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2008.11.09. 17:46:36

Melyik csapatnál sikerült ezt elérned??? :o :o Max 2. 3. 4. osztályban tudom elképzelni, ahol veszel egy sztárt ( valahogy sikerül elcsábitanod) aztán nem tudod a fizetését fizetni, mert már az nagyobb, mint a költségvetésed :lol:
Kép
McLovin
Capitá del Barça

2008.11.09. 16:50:50

Nem bánnám, ha bevezetnék a hitelt a játékba!! :wink: Nemegyszer erősen megmentett volna, és sajnos így várnom kellett rá egy csomót, míg stabil lett a gazdaságom!! :( :wink:
Kép
HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!! :D :D :D
http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!! :D
"Magyarnak születtem!" - Kárpátia
:twisted: Heavy Metal!!! A Legszentebb Műfaj!!! :twisted:
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.11.08. 22:41:48

hogy tudtok ti meccs közben is a fifára gondolni? :lol: nálam ilyenkor minden egyéb tevékenység megszűnik :D kivéve az eurobarca :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
ultrasur
Madridista

2008.11.08. 22:38:31

Az a kód kéne amivel az Adidas live sesonba betudnék jelentkezni köszi!
András
Barça C

2008.11.08. 18:34:59

Valaki esetleg el tudná nekem magyarázni, hogy tudok játszani Ip cím megadásával :?:
van Bommel
Capitá del Barça

2008.11.05. 20:12:18

Ha valaki tudna segíteni megköszönném. Arról a linkről amelyiket betett az egyikőtök leszedtem a FIFA 09et. Az első szezon után tovább nem enged. Ha valaki tud segíteni plíz írjon!
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Danka00792
Director del Fútbol

2008.11.05. 19:31:53

Ide irom, mert végülis ez is Fifa sorozat.
Valaki adhatna pü-ben egy linket, a Fifa Manager 09-hez. Bármi jöhet, csak ne rapidshare vagy ilyesemi, ahol kell várni partonként. Ezen kivül minden. Én nemtaláltam seholsem rendeset, torrentek max 0.6 kb-vel jöttek, rapid meg minimum 20 partos, partonként meg 1 óra. :?
Elöre is kössz! :wink:
messidona19
Barça C

2008.11.05. 19:12:41

én is a PSV-vel tolom! 2. szezonomban vagyok az elsőben megynertem az Eredivisét :) sajnos a kupában kiszoptam a második kanyarban. Dzsudzsák nyerte a házi goll9vőlistát :D A 2. szezonban már 83-as nála csak Lazovic jobb.(85) Megvettem Saviolát és scout-okat is kikültem. Saviola csak 78-as de nagyon gyors és marhajól passzol üresbe! :) Bl nyitómeccsén 1-1 játszottam a Bayernnel ami elég nagy eredmény főleg idegenben. Nekem teccik a game bár télleg tele van bugokkal. Olyan hogy egyszerúen két góllal soha nemtok nyerni mer még ha vezetek is 3-0 ra a gép összeszedi magát és 5 perc alatt rúg kettőt.... a másik meghogy a tavaly fifában még simán lehet beadásból és szögletből csomó gólt löni hát most ebbe eddig egyet nem tudtam.... :? de nem baj tolom azé neki :D
FORCA BARCA PAR SIEMPRE!!!!!!
BLAU-GRANA al vent
Andris
Adminisztrátor

2008.11.05. 01:56:11

pfff... kipróbáltam ma a fifa 09et, elképesztően trágya.
Kiábrándító.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
ultrasur
Madridista

2008.11.02. 11:38:31

Valaki tolná a FIFA09 magyar linkjét nagyon megköszönném...
Most jutottam el oda hogy FIFAzak...
Varga
Capitá del Barça

2008.11.01. 18:28:00

davi10 írta:
Gyurinho írta:Én barcával nyomulok már a 3. szezonban járok bár most kicsit meguntam a game-et.
Én gyakorlatlag mindenkit megrartottam aki a jelenlegi BArcának a keretében van mert az alapkeret is bőven jó de megvettem még pluszba David Silvát és Benzemát,és Acquafrescát is mert eldó volt asszem aztán lecsaptam rá(89-es szinten marad :wink: és tartaléknak használom mert azért Bojannak is hagyok lehetőséget).
Sajnos Henry épül lefelé és hiába egyel magasabb szinten voltam vele illetve vagyok is így is asszem "csak" 85-ös ami nem baj bár kissé keveslem.
Profi szinten játszom és a kapus is azon a szinten van,de így is nyertem mindkét évben (mivel a harmadiknak még csak az elején járok) bajnokságot ,kupát , és a 2. évben bl-t is.
Messi nagy-nagy örömömre 98-as értéken van ami nagyon jó mert egyrészt nagyon gyors 99-es futási sebesség :) és ngyon jól lő rengeteg értéke 99-es :wink: (egy poszt de itt is jobb mint C.Ronaldo) .
Felhívnám a figyelmet aki a Barcával játszik hogy figyelje az ifiket mert bizony néha egy két olyan játékos is van aki mittomén 16 éves de a fejlődése alapján 5-6 éven velül 80 fölé megy :idea: .
Ha valaki akar kérdezni az új fifáról akk nyugodtan tegye mert már eléggé sokat játszottam az ideivel és vannak "tapasztataim" a játékkal ,játékosokkal.
Szerintem Barcával Manager módozni nem élevezet...Alapból egy csomó pénzedvan, jó csapatod, és meccsenként is egy csomó lóvét kapsz... :?
Egy kis csapattal jó játszani, mert ott tudsz fejlődni A barcával meg a játékosok akiket meg akarsz venni kb.90%a eljön...
Én a PSV vel nyomom és sokkal nagyobb élvezet...
Én toltam Barcával Arsenalla,de olyan jó csapatom van mindkettővel hogy már meguntam. Kezdtem egyet west Hammal is, de azzal is 3 év alatt 5 csillagos csapat lettem. Most az ipswich Townt tolom 2 év után vezetem az első osztályt 4 csillagos csapattal.
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2008.11.01. 18:04:20

Gyurinho írta:Én barcával nyomulok már a 3. szezonban járok bár most kicsit meguntam a game-et.
Én gyakorlatlag mindenkit megrartottam aki a jelenlegi BArcának a keretében van mert az alapkeret is bőven jó de megvettem még pluszba David Silvát és Benzemát,és Acquafrescát is mert eldó volt asszem aztán lecsaptam rá(89-es szinten marad :wink: és tartaléknak használom mert azért Bojannak is hagyok lehetőséget).
Sajnos Henry épül lefelé és hiába egyel magasabb szinten voltam vele illetve vagyok is így is asszem "csak" 85-ös ami nem baj bár kissé keveslem.
Profi szinten játszom és a kapus is azon a szinten van,de így is nyertem mindkét évben (mivel a harmadiknak még csak az elején járok) bajnokságot ,kupát , és a 2. évben bl-t is.
Messi nagy-nagy örömömre 98-as értéken van ami nagyon jó mert egyrészt nagyon gyors 99-es futási sebesség :) és ngyon jól lő rengeteg értéke 99-es :wink: (egy poszt de itt is jobb mint C.Ronaldo) .
Felhívnám a figyelmet aki a Barcával játszik hogy figyelje az ifiket mert bizony néha egy két olyan játékos is van aki mittomén 16 éves de a fejlődése alapján 5-6 éven velül 80 fölé megy :idea: .
Ha valaki akar kérdezni az új fifáról akk nyugodtan tegye mert már eléggé sokat játszottam az ideivel és vannak "tapasztataim" a játékkal ,játékosokkal.
Szerintem Barcával Manager módozni nem élevezet...Alapból egy csomó pénzedvan, jó csapatod, és meccsenként is egy csomó lóvét kapsz... :?
Egy kis csapattal jó játszani, mert ott tudsz fejlődni A barcával meg a játékosok akiket meg akarsz venni kb.90%a eljön...
Én a PSV vel nyomom és sokkal nagyobb élvezet...
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
PetI
Hí­rhozó-cikkíró

2008.11.01. 16:06:52

Meglett nekem is a Fifa manager '09, ez az első amivel játszok. Szóval máris lenne 1 kérdésem: A Manageres karrierem meccseit le tudom játszani a Fifában, és ha igen hogyan kell beimportálni?
Köszi
Master19
Capitá del Barça

2008.11.01. 00:13:19

norbert55 írta:Itt szokott vki Fifa Manager-en játszani?Már várom a 09-et.Pénteken jön ki.
Én szoktam nem is keveset!A manageresek közül nekem személy szerint ez jön be legjobban!És akkor egy gyors kérdés:tudna vki dobni nekem hozzá serialt?????Sehol nem találom :roll:

Szerk.:Jelentem,sikerült! Itt van pár db:

WLSS-X733-K4E8-YK4A-DRLD
NWG8-B4SZ-3C6X-53C2-4RLD
WNGG-SCHD-K9NM-LK9J-SRLD
6LQG-TX6V-X5JA-MX5E-FRLD
Kép
szajko
Director del Fútbol

2008.10.29. 22:20:44

norbert55 írta:Itt szokott vki Fifa Manager-en játszani?Már várom a 09-et.Pénteken jön ki.
Én szoktam.Néha-néha eljátszok vele, de azért én is az FM-et pártolom amióta ismerem, de az újjat azaz a 09-et én is várom.
Válasz küldése