Sziasztok!
Mostanában nem voltam fórumon mert eléggé elmerültem a fifában ...
5. szezonban vagyok a Barcával nagyon jól állok eddig minden szezonban megnyertem minden megnyerhető címet,profi szinten.
Mivel nagyon tetszik a barca jelenlegi ("gyári") csapatából z össze embert megtartottam csak játékosokat vettem hozzá illetve fiatalokat adtam kölcsön mivel tudtam hogy nem játszanának sokat maximum egy két meccset...egy szezonban.
A sok saját nevelés melllett akiket ugye ifiakadémiáról hoztam fel van egy két játékos akiket mikor megvettem nagyon megvoltam velük elégedve például egy fiatal védő Nordveit akinek nagyon jó fejlődése van és az egyik legjobb végő lesz idővel!....nálam itt az 5. szezonban 88-as szintű,csak ajánlani tudom.
A keretemben jelenleg Bojan Krkic van a legjob formábvan aki szinte számolatlanul rúgja a gólokat a fifábvan lévő gyári "Barca" nevű egycsatáros felállásban (szerintem ez a legideálisabb neki),sőt itt még a BOK azaz baloldaliközéppáláys posztján is nagyon jól játszik és gólerős is,ezen a poszton is ezerszer jobb (csak a játékban

?)mint Henry.
A csatár posztra megvettem Benzemát és Agüerót akiknek ugyan egy hajszállal jobb értékük van mint az ifjú katalán csatárnak ám nálam nem tudják kiszorítani a kezdőből...furcsán hangzik de ők sokszor csak cserék

.
Kb. ebben a felállásban játszok bár sokszor rotálok mostanság a hosszú kispad miatt.
Sergio Asenjo(91-es)a kapuban a védelemben balról jobbra.:Abidal/Marcelo(őt szabadúszóként szereztem meg) Piqué/Nordveit,Puyol,Dani Alves,a kp-n :Silva/Dzsudzsák(86-os ám a magyar fiú

),Iniesta/Fabregas ,Touré/Muntari,Xavi,Messi,csatár:Bojan.
Kispad:Benzema,Eto(bár ő mostanában lehetőséget kap azért csak hát mindig kiszorítja Bojan),Agüero,Valdés +aki még kimarad a rotácó miatt a kezdőből.