2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
vilmso94 írta:A fifa09 milyen ? jobb mint a többi vagy nem ?
Szerintem én is átmegyek világklasszisra mert ez már nem kihívás és ezt nem nagyképűségből mondom hanem mert például a legjobb eredményem a Real Sociedad elleni 11-1barca123 írta:a ,,gyári Barca" tényleg jó, de 3-5-2-be játszok, Valdes-Alves-Puyol-Milito(Pique)-Messi(JOK)-Iniesta(KK)-Fabregas(KK)-Hleb(BOK, bár JK, máshova nem fért beGyurinho írta:Sziasztok!
Mostanában nem voltam fórumon mert eléggé elmerültem a fifában ...
5. szezonban vagyok a Barcával nagyon jól állok eddig minden szezonban megnyertem minden megnyerhető címet,profi szinten.
Mivel nagyon tetszik a barca jelenlegi ("gyári") csapatából z össze embert megtartottam csak játékosokat vettem hozzá illetve fiatalokat adtam kölcsön mivel tudtam hogy nem játszanának sokat maximum egy két meccset...egy szezonban.
A sok saját nevelés melllett akiket ugye ifiakadémiáról hoztam fel van egy két játékos akiket mikor megvettem nagyon megvoltam velük elégedve például egy fiatal védő Nordveit akinek nagyon jó fejlődése van és az egyik legjobb végő lesz idővel!....nálam itt az 5. szezonban 88-as szintű,csak ajánlani tudom.
A keretemben jelenleg Bojan Krkic van a legjob formábvan aki szinte számolatlanul rúgja a gólokat a fifábvan lévő gyári "Barca" nevű egycsatáros felállásban (szerintem ez a legideálisabb neki),sőt itt még a BOK azaz baloldaliközéppáláys posztján is nagyon jól játszik és gólerős is,ezen a poszton is ezerszer jobb (csak a játékban?)mint Henry.
A csatár posztra megvettem Benzemát és Agüerót akiknek ugyan egy hajszállal jobb értékük van mint az ifjú katalán csatárnak ám nálam nem tudják kiszorítani a kezdőből...furcsán hangzik de ők sokszor csak cserék.
Kb. ebben a felállásban játszok bár sokszor rotálok mostanság a hosszú kispad miatt.
Sergio Asenjo(91-es)a kapuban a védelemben balról jobbra.:Abidal/Marcelo(őt szabadúszóként szereztem meg) Piqué/Nordveit,Puyol,Dani Alves,a kp-n :Silva/Dzsudzsák(86-os ám a magyar fiú![]()
),Iniesta/Fabregas ,Touré/Muntari,Xavi,Messi,csatár:Bojan.
Kispad:Benzema,Eto(bár ő mostanában lehetőséget kap azért csak hát mindig kiszorítja Bojan),Agüero,Valdés +aki még kimarad a rotácó miatt a kezdőből.)-Xavi(KTK)-Henry(CS)-Eto'o(CS).
Az első szezonban leigazoltam Patot a Milanból, néhány 'év' múlva Bojannal jó csatársorom lesz.
Legelőször a PSV-vel kezdtem egy szezont Dzsudzsák miatt, 88-asra kinyomtam, Affelay-t meg 95-re![]()
Most a legendás szintre megyek mert már világklasszison is unom, még 6 próba kell
Ja és GÓÓÓL Malaga-villareal 2-2![]()
miért vagy még mindig profin akkor? én 5-8 meccs után egyből világklasszisra tettem,úgy még az elején érdekes és izgalmas is voltak a meccsek, jelenleg 4. szezonomban vagyok,3év után elmentem a Spurs-höz, ahol 24forduló után 19 győzelmem és 5 döntetlenem van, Bl be is állok, liga kupa,és f.a. kupában is.Gyurinho írta:Sziasztok!
5. szezonban vagyok... profi szinten.
a ,,gyári Barca" tényleg jó, de 3-5-2-be játszok, Valdes-Alves-Puyol-Milito(Pique)-Messi(JOK)-Iniesta(KK)-Fabregas(KK)-Hleb(BOK, bár JK, máshova nem fért beGyurinho írta:Sziasztok!
5. szezonban vagyok a Barcával nagyon jól állok eddig minden szezonban megnyertem minden megnyerhető címet,profi szinten.
Mivel nagyon tetszik a barca jelenlegi ("gyári") csapatából z össze embert megtartottam csak játékosokat vettem hozzá illetve fiatalokat adtam kölcsön mivel tudtam hogy nem játszanának sokat maximum egy két meccset...egy szezonban.
A sok saját nevelés melllett akiket ugye ifiakadémiáról hoztam fel van egy két játékos akiket mikor megvettem nagyon megvoltam velük elégedve például egy fiatal védő Nordveit akinek nagyon jó fejlődése van és az egyik legjobb végő lesz idővel!....nálam itt az 5. szezonban 88-as szintű,csak ajánlani tudom.
A keretemben jelenleg Bojan Krkic van a legjob formábvan aki szinte számolatlanul rúgja a gólokat a fifábvan lévő gyári "Barca" nevű egycsatáros felállásban (szerintem ez a legideálisabb neki),sőt itt még a BOK azaz baloldaliközéppáláys posztján is nagyon jól játszik és gólerős is,ezen a poszton is ezerszer jobb (csak a játékban?)mint Henry.
A csatár posztra megvettem Benzemát és Agüerót akiknek ugyan egy hajszállal jobb értékük van mint az ifjú katalán csatárnak ám nálam nem tudják kiszorítani a kezdőből...furcsán hangzik de ők sokszor csak cserék.
Kb. ebben a felállásban játszok bár sokszor rotálok mostanság a hosszú kispad miatt.
Sergio Asenjo(91-es)a kapuban a védelemben balról jobbra.:Abidal/Marcelo(őt szabadúszóként szereztem meg) Piqué/Nordveit,Puyol,Dani Alves,a kp-n :Silva/Dzsudzsák(86-os ám a magyar fiú![]()
),Iniesta/Fabregas ,Touré/Muntari,Xavi,Messi,csatár:Bojan.
Kispad:Benzema,Eto(bár ő mostanában lehetőséget kap azért csak hát mindig kiszorítja Bojan),Agüero,Valdés +aki még kimarad a rotácó miatt a kezdőből.
Én most Arsenallal nyomulok: Almunia-Maicon, Touré, Gallas, Clichy-Fabregas, De Rossi, Nasri-Van Persie, Adebayor, David Silva. Nagyon jó fifában az Arsenal, főleg menedzsermódban, hihetetlen mennyit fog mindenki fejlődni pl Vela.VictorValdes19 írta:Na lenyomtam 1 szezont a Leverkusennel![]()
A vártnál jóval könnyebb volt a szezon,11 ponttal végeztem a Bayern előtt ezzel megnyertem a bajnokságot,a kupát meg a Werder ellen nyertem meg 3-2-re![]()
Akik jöttek télen:
Ninis,S.Bender,Züniga-ingyen,Larsson-őt mindenkinek ajánlom,igaz,hogy már öreg de naon állat 2. meccsén klasszikus mesterhármast rúgtam velemeg úgy összeségbe is tán ő volt az év igazolása.
Akik mentek télen:
Schneider
Így néz/nézett ki a csapatom:
Adler-Castro,Friedrich,Henrique,Van Bronckhorst-
Renato Augusto,Vidal,Rolfes,Barnetta-Helmes,Larsson
Kispad:Sinkiewicz,Insua,Kadlec,Ninis,Medina,Kiebling,Gekas
Majd szeretnék venni valami nagynevű hátvédet....Bár még nem tom kit fogok megpróbálni megszerezni...mondjuk ez eléggé függ majd az ártól is![]()
![]()
Majd az átigazolási időszak után írok.
Én toltam Barcával Arsenalla,de olyan jó csapatom van mindkettővel hogy már meguntam. Kezdtem egyet west Hammal is, de azzal is 3 év alatt 5 csillagos csapat lettem. Most az ipswich Townt tolom 2 év után vezetem az első osztályt 4 csillagos csapattal.davi10 írta:Szerintem Barcával Manager módozni nem élevezet...Alapból egy csomó pénzedvan, jó csapatod, és meccsenként is egy csomó lóvét kapsz...Gyurinho írta:Én barcával nyomulok már a 3. szezonban járok bár most kicsit meguntam a game-et.
Én gyakorlatlag mindenkit megrartottam aki a jelenlegi BArcának a keretében van mert az alapkeret is bőven jó de megvettem még pluszba David Silvát és Benzemát,és Acquafrescát is mert eldó volt asszem aztán lecsaptam rá(89-es szinten maradés tartaléknak használom mert azért Bojannak is hagyok lehetőséget).
Sajnos Henry épül lefelé és hiába egyel magasabb szinten voltam vele illetve vagyok is így is asszem "csak" 85-ös ami nem baj bár kissé keveslem.
Profi szinten játszom és a kapus is azon a szinten van,de így is nyertem mindkét évben (mivel a harmadiknak még csak az elején járok) bajnokságot ,kupát , és a 2. évben bl-t is.
Messi nagy-nagy örömömre 98-as értéken van ami nagyon jó mert egyrészt nagyon gyors 99-es futási sebességés ngyon jól lő rengeteg értéke 99-es
(egy poszt de itt is jobb mint C.Ronaldo) .
Felhívnám a figyelmet aki a Barcával játszik hogy figyelje az ifiket mert bizony néha egy két olyan játékos is van aki mittomén 16 éves de a fejlődése alapján 5-6 éven velül 80 fölé megy.
Ha valaki akar kérdezni az új fifáról akk nyugodtan tegye mert már eléggé sokat játszottam az ideivel és vannak "tapasztataim" a játékkal ,játékosokkal.![]()
Egy kis csapattal jó játszani, mert ott tudsz fejlődni A barcával meg a játékosok akiket meg akarsz venni kb.90%a eljön...
Én a PSV vel nyomom és sokkal nagyobb élvezet...
Szerintem Barcával Manager módozni nem élevezet...Alapból egy csomó pénzedvan, jó csapatod, és meccsenként is egy csomó lóvét kapsz...Gyurinho írta:Én barcával nyomulok már a 3. szezonban járok bár most kicsit meguntam a game-et.
Én gyakorlatlag mindenkit megrartottam aki a jelenlegi BArcának a keretében van mert az alapkeret is bőven jó de megvettem még pluszba David Silvát és Benzemát,és Acquafrescát is mert eldó volt asszem aztán lecsaptam rá(89-es szinten maradés tartaléknak használom mert azért Bojannak is hagyok lehetőséget).
Sajnos Henry épül lefelé és hiába egyel magasabb szinten voltam vele illetve vagyok is így is asszem "csak" 85-ös ami nem baj bár kissé keveslem.
Profi szinten játszom és a kapus is azon a szinten van,de így is nyertem mindkét évben (mivel a harmadiknak még csak az elején járok) bajnokságot ,kupát , és a 2. évben bl-t is.
Messi nagy-nagy örömömre 98-as értéken van ami nagyon jó mert egyrészt nagyon gyors 99-es futási sebességés ngyon jól lő rengeteg értéke 99-es
(egy poszt de itt is jobb mint C.Ronaldo) .
Felhívnám a figyelmet aki a Barcával játszik hogy figyelje az ifiket mert bizony néha egy két olyan játékos is van aki mittomén 16 éves de a fejlődése alapján 5-6 éven velül 80 fölé megy.
Ha valaki akar kérdezni az új fifáról akk nyugodtan tegye mert már eléggé sokat játszottam az ideivel és vannak "tapasztataim" a játékkal ,játékosokkal.
Én szoktam nem is keveset!A manageresek közül nekem személy szerint ez jön be legjobban!És akkor egy gyors kérdés:tudna vki dobni nekem hozzá serialt?????Sehol nem találomnorbert55 írta:Itt szokott vki Fifa Manager-en játszani?Már várom a 09-et.Pénteken jön ki.
Én szoktam.Néha-néha eljátszok vele, de azért én is az FM-et pártolom amióta ismerem, de az újjat azaz a 09-et én is várom.norbert55 írta:Itt szokott vki Fifa Manager-en játszani?Már várom a 09-et.Pénteken jön ki.