Daniel Alvés
-
- Capitá del Barça
Jelenlegi forma alapján szernitem a legjobb Maicon,Alves esetleg Ramos bááár Ramosnál határeset mert ő jó középen is jó (és tavaly ott is játszott) a két igazi brazil szélső viszont nálam minimum egy szinten vannak épp ezért furcsa Dungának az a döntése hogy mostanában csak Maicont játszatja és még a barátságos meccseken is padozik Alves....ha másnem akkor legalább itt játszhatna aztán akkor dönthetne a szövetségi kapitány hogy legközelebb is ő játszon avagy ne....egy biztos nagyon megérte Zambrottáról ő rá váltani. 

Hát, h Javier Zanetti éppen jobbhátvédet játszik, de mostánaban nem szokott, ugyhogy top2 Maiconnal.
- McLovin
- Capitá del Barça
Ramos jó jobb szélső!! Nagyon jól játszik!! madrid playakra iylet nem szokásom mondani, de jó játékos!! Csak tudod, ahol nincsen víz, ott nem lehet hullámot fakasztani... Ergo, ha nem megy a madridnak, nem megy neki se!! 

HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!!

http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!!

"Magyarnak születtem!" - Kárpátia

-
- Director del Fútbol
Top 3?Varga Tamás írta:Nem mindenki.McLovin írta:De bírom, hogy mikor idejött, nem játszott jól. Mindenki szidta, meg ostorozta, hogy minek 35 milliót kidobni rá... Megtérül... Én mág midnig azt mondom, hogy a nyár igazolásai közül az egyik legjobb. Én személy szerint 40-et is adtam volna érte, mivel egy hihetetlenül agilis játékos, és nagy hasznára van a csapatnak!![]()
Én örültem a jövetelének, most is elégedett vagyok Danival. A nyár legjobb igazolása, minden téren. Posztján a világ Top3-ba tartozó focistája. Alázata pedig példamutató lehet mindenki számára. Nem ismer elveszett labdát, küzd, hajt, meghal a pályán.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nem mindenki.McLovin írta:De bírom, hogy mikor idejött, nem játszott jól. Mindenki szidta, meg ostorozta, hogy minek 35 milliót kidobni rá... Megtérül... Én mág midnig azt mondom, hogy a nyár igazolásai közül az egyik legjobb. Én személy szerint 40-et is adtam volna érte, mivel egy hihetetlenül agilis játékos, és nagy hasznára van a csapatnak!

Én örültem a jövetelének, most is elégedett vagyok Danival. A nyár legjobb igazolása, minden téren. Posztján a világ Top3-ba tartozó focistája. Alázata pedig példamutató lehet mindenki számára. Nem ismer elveszett labdát, küzd, hajt, meghal a pályán.

- McLovin
- Capitá del Barça
De bírom, hogy mikor idejött, nem játszott jól. Mindenki szidta, meg ostorozta, hogy minek 35 milliót kidobni rá... Megtérül... Én mág midnig azt mondom, hogy a nyár igazolásai közül az egyik legjobb. Én személy szerint 40-et is adtam volna érte, mivel egy hihetetlenül agilis játékos, és nagy hasznára van a csapatnak!

HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!!

http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!!

"Magyarnak születtem!" - Kárpátia

nekem az tetszik a játékában, hogy egyszer nem adta még fel ő ameddig pályán van a legtöbbet akarja kihozni magából. ő télleg mindent megtesz a csapatért. sokan példát vehetnek tőle. neki megtiszteltetés hogy a BARCÁBAN játszhat. addig küzd ameddig vége nincs a meccsnek vagy le nem cserélik és ez BECSÜLENDŐ!!!!
Dani ha kezdő akar lenni a válogatottban, bizony oda kell magát tennie rendesen. Sokan őt tartják a világ legjobb jobbhátvédjének, sokan meg Maicont, aki a riválisa a válogatottban. Szóval nem lesz egyszerű. Én annak örülnék, ha Dunga megtalálná azt a megoldást, h mind2-en játszhassanak, nagyon sajnálnám ha 1ikük is kimaradna.
-
- Entrenador del Barça
"Dunga legutóbb elhívta két meccsre is, de végül nem játszott egy percet sem…
Arról álmodtam egykor Brazíliában, hogy egy nap majd eljutok a válogatottba. Most, hogy végre ott vagyok, nem lenne tisztességes dolog panaszkodnom nem gondolja?"
Ezért tisztelem borzasztóan Danit...Hatalmas respect, példát lehe róla venni!
Arról álmodtam egykor Brazíliában, hogy egy nap majd eljutok a válogatottba. Most, hogy végre ott vagyok, nem lenne tisztességes dolog panaszkodnom nem gondolja?"
Ezért tisztelem borzasztóan Danit...Hatalmas respect, példát lehe róla venni!
Forca Barca
- Titinho
- Director del Fútbol
Tetszett ez az interjúja is. 
Elég őszintének, elhivatottnak és úgymond "éhesnek" tűnik a címekre.
De ez a jó egyébként, gondolom ezért is igazoltuk le. A pályán is azt szeretem benne, hogy ad egy plusszt ő is a játéka alapján a csapat többi tagjának. Fut, küzd, látszik rajta az elhivatottság.
Mondjuk az interjúban egy kicsit már engem zavart tényleg, hogy kb. 5x kérdezte meg a riporter, hogy mi lett volna ha a Chelseabe vagy a Realba vagy Olaszországba igazol. Miért a Barcába? meg ilyenek.
Örülök egyébként, hogy itt van és remélem még sok örömöt fog szerezni nekünk a játékával

SOM-HI ALVES

Elég őszintének, elhivatottnak és úgymond "éhesnek" tűnik a címekre.

Mondjuk az interjúban egy kicsit már engem zavart tényleg, hogy kb. 5x kérdezte meg a riporter, hogy mi lett volna ha a Chelseabe vagy a Realba vagy Olaszországba igazol. Miért a Barcába? meg ilyenek.

Örülök egyébként, hogy itt van és remélem még sok örömöt fog szerezni nekünk a játékával

SOM-HI ALVES

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
nagyon felhevülten játszott az első félidőben. remélem nem állítják ki. 1 kicsit visszafoghatna
egyébként jó vétel volt, örülök, h küzd, de ne tiltsák el!

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Andris
- Adminisztrátor
asszem nem fogod a lényeget.chi omega írta:te szeretsz temetésre járni?lionelmessi19 írta:
Látszik a fején, hogy nincs ínyére a cucc, h minek rángatják el őt ilyen baromságra.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ezt a videót hol tudom megtekinteni?
Szerk.: Ha a topikba van hátrébb, akkor bocsi. Nagyon rossz napom volt...
Szerk.: Ha a topikba van hátrébb, akkor bocsi. Nagyon rossz napom volt...

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
nem tudom, én úgy vagyok vele, hogy temetésen nem is illik vigyorogni.
H a t t r i c k
Persze, senki sem szeret, de illik. Ha a hallotton nem is segit, a hozzátartozóknak azért jól esik, h minél többen jelen vannak, az meg pláne, ha igazi világsztárok teszik tiszteletüket.
te szeretsz temetésre járni?lionelmessi19 írta:Látszik a fején, hogy nincs ínyére a cucc, h minek rángatják el őt ilyen baromságra.vlxe írta:Nézzétek meg a temetési videót. Alves ott is nem picit vág morcos képet.
Látszik a fején, hogy nincs ínyére a cucc, h minek rángatják el őt ilyen baromságra.[/quolionelmessi19 írta:vlxe írta:Nézzétek meg a temetési videót. Alves ott is nem picit vág morcos képet.
Egy temetés sosem baromság!
És hogy nincs ínyére a dolog? Nézd meg milyen ruhában van! Én csak rajta láttam öltönyt. A többieken nem nagyon! Ő aztán megtisztelte a temetést!
"A játék az nem játék!"-Terence Hill
- Andris
- Adminisztrátor
Igyekeztem úgy írni a baromság dolgot, hogy érzékeljétek, nem én mondom, hanem valami hasonló járhat Alves fejében.
És ezt tartom is, birom a srácot, nagyszerű játékos, de igazság szerint az elmúlt sok év alapján simán hozzá tudok kapcsolni egy ilyesmi gondolkodásmódot.
És ezt tartom is, birom a srácot, nagyszerű játékos, de igazság szerint az elmúlt sok év alapján simán hozzá tudok kapcsolni egy ilyesmi gondolkodásmódot.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Nem is neked írtam amit írtam. Valóban igaz h Dani alapvetően morcos, bár olyan fejjel most milyen képet vágjon az ember? 

¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
Azért baromságnak nem neveznék egy temetést...
A csapat megtette a tiszteletét, ami teljesen helyénvaló. Teemetésen meg ki nem morcos? Ki szeret temetésre menni? Nyílván Dani sem...
A csapat megtette a tiszteletét, ami teljesen helyénvaló. Teemetésen meg ki nem morcos? Ki szeret temetésre menni? Nyílván Dani sem...
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
California Love
- Andris
- Adminisztrátor
Látszik a fején, hogy nincs ínyére a cucc, h minek rángatják el őt ilyen baromságra.vlxe írta:Nézzétek meg a temetési videót. Alves ott is nem picit vág morcos képet.
- József Attila
- József Attila