Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Top 3?Varga Tamás írta:Nem mindenki.McLovin írta:De bírom, hogy mikor idejött, nem játszott jól. Mindenki szidta, meg ostorozta, hogy minek 35 milliót kidobni rá... Megtérül... Én mág midnig azt mondom, hogy a nyár igazolásai közül az egyik legjobb. Én személy szerint 40-et is adtam volna érte, mivel egy hihetetlenül agilis játékos, és nagy hasznára van a csapatnak!![]()
Én örültem a jövetelének, most is elégedett vagyok Danival. A nyár legjobb igazolása, minden téren. Posztján a világ Top3-ba tartozó focistája. Alázata pedig példamutató lehet mindenki számára. Nem ismer elveszett labdát, küzd, hajt, meghal a pályán.
Nem mindenki.McLovin írta:De bírom, hogy mikor idejött, nem játszott jól. Mindenki szidta, meg ostorozta, hogy minek 35 milliót kidobni rá... Megtérül... Én mág midnig azt mondom, hogy a nyár igazolásai közül az egyik legjobb. Én személy szerint 40-et is adtam volna érte, mivel egy hihetetlenül agilis játékos, és nagy hasznára van a csapatnak!
asszem nem fogod a lényeget.chi omega írta:te szeretsz temetésre járni?lionelmessi19 írta:
Látszik a fején, hogy nincs ínyére a cucc, h minek rángatják el őt ilyen baromságra.
te szeretsz temetésre járni?lionelmessi19 írta:Látszik a fején, hogy nincs ínyére a cucc, h minek rángatják el őt ilyen baromságra.vlxe írta:Nézzétek meg a temetési videót. Alves ott is nem picit vág morcos képet.
Látszik a fején, hogy nincs ínyére a cucc, h minek rángatják el őt ilyen baromságra.[/quolionelmessi19 írta:vlxe írta:Nézzétek meg a temetési videót. Alves ott is nem picit vág morcos képet.
Látszik a fején, hogy nincs ínyére a cucc, h minek rángatják el őt ilyen baromságra.vlxe írta:Nézzétek meg a temetési videót. Alves ott is nem picit vág morcos képet.