Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem nem annyira hátborzongató de kinek mi az. 15 évesen egyedül ithol este 10-kor néztem meg,de nem féltem és nem remegtem egy cseppet se. Szerintem ahoz képest, hogy horror elég nézhető film, szerintem nézd meg nem annyira hátborzongató, félelmetes mint a klasszikusok.Los Banditos írta:Ördögűzőt látta már valaki? Vélemények? Mennyire hátborzongató?
A 4. évadban sztem ez volt a legjobb rész.ozsimiki írta:Szökés S04E09
nagyon az az érzésem,hogy utcsó évadot látjuk,és a befejezés....vagy csoda,vagy realitás...
Jó messze van az igaz történettől,hidd el.Ez reklámfogás.Így félelmetesebb.Los Banditos írta:Mivel állítólag igaz történet alapján játszódik, mint a fűrész vagy a Texasi-láncfűrészes, valószínűleg sokkolni fog, de azért megnézem még a héten. Állítólag a felújított rész az jobb.
Természetesen cam-es megoldás.Rajmó írta:Milyen minőségben tudtad megnézni? Kamerásban, vagy normális, nézhető minőségben?miihii írta:...
Mivel állítólag igaz történet alapján játszódik, mint a fűrész vagy a Texasi-láncfűrészes, valószínűleg sokkolni fog, de azért megnézem még a héten. Állítólag a felújított rész az jobb.Tim írta:Hogy mennyire hátborzongató? Ha fogékony vagy a témára,akkor eléggé
Az első rész igazi klasszikus! Mondhatni kötelező. A folytatások viszont iszonyatosan rosszak,max azért érdemes megnézni hogy lásd hogy nem szabad folytatást csinálni..Hogy mennyire hátborzongató? Ha fogékony vagy a témára,akkor eléggéLos Banditos írta:Ördögűzőt látta már valaki? Vélemények? Mennyire hátborzongató?
Igen.Misi88 írta:Az a film, amelyikben egy ilyen őrült kis csaj van és feltártak egy templomot? Meg asszem Afrikában játszódik.... Meg a II. Világháborúban volt pap a régész vagy mi?Los Banditos írta:Ördögűzőt látta már valaki? Vélemények? Mennyire hátborzongató?
Ohhhhaa!Ez esetben hajlandó vagyok megbocsátani nekik!Slither írta:Jövő héten dupla rész lesz ahogy nézem az airing timot.miihii írta:Ha jól veszem észre,akkor most meg a Hősök maradt ki?Nem találom sehol...
Az a film, amelyikben egy ilyen őrült kis csaj van és feltártak egy templomot? Meg asszem Afrikában játszódik.... Meg a II. Világháborúban volt pap a régész vagy mi?Los Banditos írta:Ördögűzőt látta már valaki? Vélemények? Mennyire hátborzongató?
Amikor írtam ezt a hszt nem volt, 1HETES KÉséssel készítették el, tegnap már az új rész is megvolt, gondolom annak a feliratára is várni kell bőven,de azért köszi az infót.Master19 írta:http://www.hosszupuskasub.com/index.phpozsimiki írta:Valaki talált már feliratot Dexter 3.évad 5.részéhez??? Már kintva a 6. is,és még mindig nincs az 5höz![]()
Itt ha beírod a keresőbe,hogy:Dexter akkor ott rögtön az első felirat lesz!
http://www.hosszupuskasub.com/index.phpozsimiki írta:Valaki talált már feliratot Dexter 3.évad 5.részéhez??? Már kintva a 6. is,és még mindig nincs az 5höz![]()