Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már megegyeztek! Már a karakter neve is megvan.ha sikerül megegyezni Laurence Fishburne vesz majd át.
Nem tudom, mikor jön a 9. évad, csak annyit tudok mondani, h ugyebár Worrick meghalt és már vissza se fog térni, és majd később a 9. évadban Grison helyét, ha sikerül megegyezni Laurence Fishburne vesz majd át.VIII.Henrik írta:A Las Vegas-i helyszínelőknek a tegnapi része volt eddig az utolsó? Ja, pont, mivel megnéztem imdb-n. Tudja vki van-e lehetséges időpont a következő idény részeire?
A 12 dühös ember legalább annyira kötelező! (speciel nekem jobban is tetszett, mint a száll a kakukk!) Elképesztő, hogy a film gyakorlatilag egyetlen szobában zajló beszélgetés ismeretlen emberek között, mégis végig jelen van a feszültség. Persze aki effekt özönre vágyik és Lords of the ring-en edződött, annak nem biztos, hogy bejön!lui1698 írta:
SZÁLL A KAKUKK FÉSZKÉRE
Ez a film kötelező, egy embernek sem szabad kihagynia az életből
Az ördögűző Neked nem elég klasszikus?Szerintem ahoz képest, hogy horror elég nézhető film, szerintem nézd meg nem annyira hátborzongató, félelmetes mint a klasszikusok.
Teljesen egyet értek Dorkával,mint azt alább le is írtam.Blest írta:Maga a játék a maga korában nagyon jónak számított, és még most is! Nekem nagy kedvencem/volt, így nagyon kíváncsi lettem amikor meghallottam hogy film készül belőle, majd lesz időm meglesem.d.OR írta:ma délután megnéztem Max Payne-Egyszemélyes háború című filmet, ami állítólag valami számítógépes játék alapján készült..a film nem volt nagy durranás, a sztori lerágott csont, a színész (Mark Wallberg asszem) borzasztó unalmas, végig ugyanolyan fapofát vágott, pedig elég sok mindenen keresztül ment...amúgy végülis nem volt olyan rossz, jól megcsinálták, voltak benne csavarok is, de a vége kiszámítható volt.
nálam jóindulattal 10/4.
szerk.: voltunk a moziteremben vagy 8an![]()
De szerintem azoknak lesz nagy élmény akik játszottak is vele
Mindenképpen megnézős,sztem nagyon komoly!Szal maximálisan ajánlom figyelmedbe!Misi88 írta:Igen? nekem nagyon tetszett!! És mi a véleményed, jó?miihii írta:
Ennek van ám folytatása!Ha bejött akkor nézd meg mindenképp a Motel 2-t is!
Lehet, bár szerintem maga a színész választás volt rossz...pl Colin Farell, vagy Mark Ruffalo jobb lett volna....szerintem.Blest írta:Maga a játék a maga korában nagyon jónak számított, és még most is! Nekem nagy kedvencem/volt, így nagyon kíváncsi lettem amikor meghallottam hogy film készül belőle, majd lesz időm meglesem.d.OR írta:ma délután megnéztem Max Payne-Egyszemélyes háború című filmet, ami állítólag valami számítógépes játék alapján készült..a film nem volt nagy durranás, a sztori lerágott csont, a színész (Mark Wallberg asszem) borzasztó unalmas, végig ugyanolyan fapofát vágott, pedig elég sok mindenen keresztül ment...amúgy végülis nem volt olyan rossz, jól megcsinálták, voltak benne csavarok is, de a vége kiszámítható volt.
nálam jóindulattal 10/4.
szerk.: voltunk a moziteremben vagy 8an![]()
De szerintem azoknak lesz nagy élmény akik játszottak is vele
Maga a játék a maga korában nagyon jónak számított, és még most is! Nekem nagy kedvencem/volt, így nagyon kíváncsi lettem amikor meghallottam hogy film készül belőle, majd lesz időm meglesem.d.OR írta:ma délután megnéztem Max Payne-Egyszemélyes háború című filmet, ami állítólag valami számítógépes játék alapján készült..a film nem volt nagy durranás, a sztori lerágott csont, a színész (Mark Wallberg asszem) borzasztó unalmas, végig ugyanolyan fapofát vágott, pedig elég sok mindenen keresztül ment...amúgy végülis nem volt olyan rossz, jól megcsinálták, voltak benne csavarok is, de a vége kiszámítható volt.
nálam jóindulattal 10/4.
szerk.: voltunk a moziteremben vagy 8an
Igen? nekem nagyon tetszett!! És mi a véleményed, jó?miihii írta:Ennek van ám folytatása!Ha bejött akkor nézd meg mindenképp a Motel 2-t is!Misi88 írta:Látta már valaki a Motel című filmet?Azoknak ajánlom, akik szeretik a kínzásokat!!! Amúgy Szlovákiában játszódik jelenet(a fószernak elvágják az achilles inát) ez már nekem is fájt:D. Erős idegzetűeknek.!!
Erről tudok csak nyilatkozni. ALAPMŰlui1698 írta:Véleményt kérnék:
SZÁLL A KAKUKK FÉSZKÉRE
Rendben van.Victor_Valdes írta:Ez a film kötelező, egy embernek sem szabad kihagynia az életből
Ez a film kötelező, egy embernek sem szabad kihagynia az életbőllui1698 írta: SZÁLL A KAKUKK FÉSZKÉRE
Ja,nézd meg mind2t,nagyon jouk!miihii írta:Ennek van ám folytatása!Ha bejött akkor nézd meg mindenképp a Motel 2-t is!Misi88 írta:Látta már valaki a Motel című filmet?Azoknak ajánlom, akik szeretik a kínzásokat!!! Amúgy Szlovákiában játszódik jelenet(a fószernak elvágják az achilles inát) ez már nekem is fájt:D. Erős idegzetűeknek.!!
Ennek van ám folytatása!Ha bejött akkor nézd meg mindenképp a Motel 2-t is!Misi88 írta:Látta már valaki a Motel című filmet?Azoknak ajánlom, akik szeretik a kínzásokat!!! Amúgy Szlovákiában játszódik jelenet(a fószernak elvágják az achilles inát) ez már nekem is fájt:D. Erős idegzetűeknek.!!
Én kb. 1 hónapja már, hogy letöltöttem.matador írta:Nemrég láttam a Halálfutamot moziban. MINDENKI NÉZZE MEG! Kötelező!Hatalmas adrenalinlöket, aki szereti az igazi akciót és persze Jason Statham filmjeit, mindenképp menjen el megnézni