Colin írta:Na akkor engedelmetekkel: Lehet engem divatdurkkernek nézni, sőt elhiszem h adok is rá valamennyi okot h mostanság itt
is vagyok... DE

Azok akik régebb óta "látak itt" azok tudják h már jóval azelőtt is itt voltam mielőtt a bárka bajnok lett... Taibi & Rapika : Képzeld, nem a barcárol beszélgetünk... a
fociról ha tudod még mit jelent ebben a nagy gyűlölködésben... Taibi: Rapika naon is úgy gondolokodik ahogy te, de mondtam neki h-ha nem kedvel ne foglalkozzon velem, és láss csodát! azóta nem is szól hozzám... Tehát akinek nem vok szimpatikus, az egyszerűen ne törődjön velem... Ígére nem fogok megsértődni

Akik viszont 'megvédtek' engem, azoknak kössz mindent

Én is régebb óta látlak itt , mivel naponta olvasom a fórumot, csak nem mindig írok....
A fociról lehet máshol is beszélgetni, nem "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" pont egy barca fórumra jönni ahhoz.
Én nem tudok nem törődni veled, mert mindennap néznem kell a Elton owen fejét, ha itt olvasgatok, és mindennap látom a "hala madrid"-os szöveget, amitől hányni tudnék...
(a Barcásokhoz meg csak annyit szólnék, hogy nem kéne bevédeni itt egy reálost, akármilyen "jó fej" is.)