Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem sajnos van egypár margitos barátom...de azé van barcás is!!Charlie írta:Majd én lemondatok valakit,,felkeresem,és pallosjogommal élve...![]()
Amúgy nekem nincs 1 reálos haverom se,sok haverjaim közül mindegyik rühelli őket,amikor láttunk egy reál mezes gyereket akkor megjegyezzük "halkan" hogy de szívesen rágyújtanánk a mezt![]()
Tudom,rosszak vagyunk.
C.
De, egyetlen egy reálos haverom van. De benne van annyi, hogy biztos nem jönne egy barcás fórumra, mert ő a reált szereti!Enrique írta:Várj kitalálom, neked 1 madridos haverod (barátod?) sincs...Taibi írta:Bazzeg, ahogy nézem nektek is lehet valami reálos beütésetek! Gondolom a ti kedvenceitek között is van figo, guti, salgado, casillas, stb...
Nem csodálkozok, hogy átjártok a a madridistára és itt meg inkább egy reálos mellett álltok ki!
Nekem kapásból van 4...De ez NEM számít. Nem a szurkolókat kell utálni, hanem a CSAPATOT. Mert az egy kedves szuttyadék csapat a figóval az élen.
Várj kitalálom, neked 1 madridos haverod (barátod?) sincs...Taibi írta:Bazzeg, ahogy nézem nektek is lehet valami reálos beütésetek! Gondolom a ti kedvenceitek között is van figo, guti, salgado, casillas, stb...
Nem csodálkozok, hogy átjártok a a madridistára és itt meg inkább egy reálos mellett álltok ki!
Tudod csak nem aszerint szereztem a barátaimat hogy milyen csapatnak szurkolnak! De te csak lökd az igazat akkor legalább elhiszed hogy igazad vanTaibi írta:Bazzeg, ahogy nézem nektek is lehet valami reálos beütésetek! Gondolom a ti kedvenceitek között is van figo, guti, salgado, casillas, stb...
CharlieBlackPriest írta:Felmentősereg![]()
![]()
OK!...megteszem...BUT tudjátok csak az EUROBARCA fórumozók kedvéjért teszem...megyek keresek egy masszív gerendát a palllásonCharlie írta:Igen,utáld,Ő rossz,meg kell tenned,találx kötelet a garázsban...![]()
C.
Igen,utáld,Ő rossz,meg kell tenned,találx kötelet a garázsban...balboa7 írta:Colin-t hagyd márSzegényt minden héten megtalálja valaki
![]()
És mi van ha reálos, és mi Barcások vagyunk
Ő nem az ellenségünk, csak a rivális csapat szurkolója!
Én is utáljam a legjobb spanom mer ő reálos
![]()
Egyértelmű, hogy sokkal kevésbé zavarna!Enrique írta:Csak egy kérdés Taibi: az zavarna, h mondjuk Arsenalos lenne? Vagy milános?
Én is régebb óta látlak itt , mivel naponta olvasom a fórumot, csak nem mindig írok....Colin írta:Na akkor engedelmetekkel: Lehet engem divatdurkkernek nézni, sőt elhiszem h adok is rá valamennyi okot h mostanság itt is vagyok... DEAzok akik régebb óta "látak itt" azok tudják h már jóval azelőtt is itt voltam mielőtt a bárka bajnok lett... Taibi & Rapika : Képzeld, nem a barcárol beszélgetünk... a fociról ha tudod még mit jelent ebben a nagy gyűlölködésben... Taibi: Rapika naon is úgy gondolokodik ahogy te, de mondtam neki h-ha nem kedvel ne foglalkozzon velem, és láss csodát! azóta nem is szól hozzám... Tehát akinek nem vok szimpatikus, az egyszerűen ne törődjön velem... Ígére nem fogok megsértődni
Akik viszont 'megvédtek' engem, azoknak kössz mindent